Fsh yüksekliği ve hamile kalamama

busrasare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
29
12
3
32
Merhaba arkadaşlar
1 Yıldır bebek istiyoruz ama olmuyordu sorun ise fsh değerimin Yüksek olmasıymış. Denediğim bi çok şey sonucunda hamile kaldım ama düşük yaptım , araştırmalarım sonucu fsh yüksekliğinden düşük yaptığım sonucuna vardım. Böyle bi şey yaşayan var mı ? Fsh yüksek olup hamileliği devam eden ya da benim gibi düşüren ?

Merhaba arkadaşlar
1 Yıldır bebek istiyoruz ama olmuyordu sorun ise fsh değerimin Yüksek olmasıymış. Denediğim bi çok şey sonucunda hamile kaldım ama düşük yaptım , araştırmalarım sonucu fsh yüksekliğinden düşük yaptığım sonucuna vardım. Böyle bi şey yaşayan var mı ? Fsh yüksek olup hamileliği devam eden ya da benim gibi düşüren ?
merhaba aynı durum bende var fsh yüzünden hamileliklerim kimyasala çeviriyor :( tüp bebek tedavisine başlicaktım 2.ye ama fsh yüksek diye maalesef durdurduk :( fsh değeriniz kaçtı?

merhaba aynı durum bende var fsh yüzünden hamileliklerim kimyasala çeviriyor :KK43: tüp bebek tedavisine başlicaktım 2.ye ama fsh yüksek diye maalesef durdurduk :KK43: fsh değeriniz kaçtı?
Fsh son adetimde 14.88 idi hiç beklemiyorken hamile kaldım 5 haftalıkken de düşük yaptım malesef .. şimdi düşükten dolayı soğan kürüne başladım aynı zamanda hormon için de iyi olduğunu duydum sizin nasıl fshnız ?

Fsh son adetimde 14.88 idi hiç beklemiyorken hamile kaldım 5 haftalıkken de düşük yaptım malesef .. şimdi düşükten dolayı soğan kürüne başladım aynı zamanda hormon için de iyi olduğunu duydum sizin nasıl fshnız ?
benim şuan 16 fsh o yüzden ilaç kullanıcam bir sonraki adetime kadar eğer o zaman 12ye düşerse başlanıcak tedaviye değilse başlanıcak yoksa tekrardan ilaç tedavisi. ben hiç kullanmadım soğan kürünü sadece hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullandım oda maalesef yükseltti bende :(

benim şuan 16 fsh o yüzden ilaç kullanıcam bir sonraki adetime kadar eğer o zaman 12ye düşerse başlanıcak tedaviye değilse başlanıcak yoksa tekrardan ilaç tedavisi. ben hiç kullanmadım soğan kürünü sadece hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullandım oda maalesef yükseltti bende :(
Hayır genelde dusurur ama fsh degerın Allah Allah sasırdım amh iniz dusuk o zaman sızın fsh yuksekse

benim şuan 16 fsh o yüzden ilaç kullanıcam bir sonraki adetime kadar eğer o zaman 12ye düşerse başlanıcak tedaviye değilse başlanıcak yoksa tekrardan ilaç tedavisi. ben hiç kullanmadım soğan kürünü sadece hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullandım oda maalesef yükseltti bende :KK43:
Size nacizane tavsiye vereyim ; benim 20 lerdeydi fsh ım. Ve zayıftım aynı zamanda doktor hap verdi ama anlık düşürüyor haplar sonra ben çareyi vitamin takviyesinde buldum açıkçasıo düşürdü.. inşallah tez zamanda rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin soğan kürüne devam ediyorum sonra testere dişli ile hayıt otuna başlıcam sizin yükselmesinin sebebi soğan kürü içmediğiniz için olabilir

Size nacizane tavsiye vereyim ; benim 20 lerdeydi fsh ım. Ve zayıftım aynı zamanda doktor hap verdi ama anlık düşürüyor haplar sonra ben çareyi vitamin takviyesinde buldum açıkçasıo düşürdü.. inşallah tez zamanda rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin soğan kürüne devam ediyorum sonra testere dişli ile hayıt otuna başlıcam sizin yükselmesinin sebebi soğan kürü içmediğiniz için olabilir
amin cümlemize... rabbim nerde evlat isteyen varsa kucağı boş kalmasın... normalde hayıt otu ve aslan pençesini beraber kullanmayın diyor kimisi ben kullandım ama yükseldi o yüzden soğan kürünü de beraber kullanılsın bilmiyordum sonra o otları bırakınca kendinden düştü tekrar zaten. hangi vitaminleri kullandınız ?

İlk önce şunu belirteyim ; soğan kürü 15 gün akabinde testere dişli ot kullanılıyor aynı zamanda soğuk sıkım çörek otu yağı. Saraçoğlunun erken menopoz kürüne bi bakın interneten.ben baya zayıftım doktorum da vücudunda yağ olmadığı için hormonların çalışmıyor dediii sonra balık yağı dahil bi kaç tane takviye kullandım . İsimlerini hatırlamıyorum açıkçası beslenme uzmanıydı doktorum .

Hangi vitaminleri kullandınız acaba 🤗

Merhaba arkadaşlar
Aynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.

amh değerim sıkıntı :) 4.00 veya 3.00 gibi gösteriyor ama yumurta rezervim az :) karışık durumlar
Amh yumurta rezervini gösterir. Gayet iyi değeriniz. Aynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.

amh değerim sıkıntı :) 4.00 veya 3.00 gibi gösteriyor ama yumurta rezervim az :) karışık durumlar
Aaa canım bak benim de oyle gosyerıyor vajinal ultrasonda folıkul az gorunuyor ama amh testinde 3 cıkmıstı gayet iyi yanı bunun nedeni genelde kan dogru sonuc verir ultrasonla bakan Dr tam gorememıs olabilir bak hemen uzulme

Aynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.
Sizin adınıza çok sevindim inanın ben de çok şeyler duydum doktorlardan çok üzdüler ama hep eşimle birbirimize destek olduk ve rabbim doğal yollarla nasip etti ama düşük yaptım malesef , ben de soğan kürüne başladım günde bi kere içebiliyorum
Sizin bu menopoz küründe neler vardı hatırlıyor musunuz ( bu arada moral verdiniz Allah razı olsun , alan da veren de O. )

Merhaba arkadaşlar
Ben de tahliller yaptırdım. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20201119_135440.webp
    IMG_20201119_135440.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 410
  • IMG_20201119_135422.webp
    IMG_20201119_135422.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 346
  • IMG_20201119_135353.webp
    IMG_20201119_135353.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 344
Aaa canım bak benim de oyle gosyerıyor vajinal ultrasonda folıkul az gorunuyor ama amh testinde 3 cıkmıstı gayet iyi yanı bunun nedeni genelde kan dogru sonuc verir ultrasonla bakan Dr tam gorememıs olabilir bak hemen uzulme
yok canım her ay kan da bakıldı ultrasonla da bakıldı gittikçe azalıyor yumurta rezervi en son sağ ve sol da 2şer tane gözüküyordu şuanda da tüp bebeğe başlayamıyorum fsh yüksek diye

Back
X