Anne olmak için can atan arkadaşlarım merhaba :) 15 ay önce ani bi kanama ile doğum doktoruna gittim ve doktor hanım fsh değerimin 40 olduğunu ve menopoza girdiğimi söyledi.Tüp bebek ile bile şansımın olmadığıno söyledi.Sonrasında gittiğim 2 farklı doktor da aynı cümleleri tekrarladı,kaldı ki fsh 70 lerdeydi.Günlerce ağladım.Soğan kürü,vitaminler,takviyeler... 10 yıllık evliyim .6 kez hamile kaldım.4 düşük bir de ölü doğum yaptım 2018 öncesinde.(Ne kadar çocuk istediğimi anlayın istiyorum)..Ekim ayında bi arkadaşımın tavsiyesiyle bitkisel udi hindi yağı ve macunu kullanmaya başladım.İki gün önce 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve düşmemesi için tedaviye başladım.Menopoza girdiğim dönemde böyle forumlara girip hep bi teselli umut aramıştım.Şimdi umut arayanlara umut olsun istedim.Moral,sabır,dua ve sebeplere sarılmak gerek.Elinizden gelen her şeyi yapın ve Allahtan samimi bi şekilde isteyin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah :) Allah'a emanet olun...