• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fuckbuddy ya da tek gecelik iliski mantigi

rebeccabunch34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
8
1
1
Kizlar merhaba,

Tek bi deneyimim oldu o da sevgilimle.
Merak ettigim su ki bir erkek icin askla sevismekle sadece zevk icin herhangi bi kadinla sevismek arasinda fark var mi? Ya da bunu hangi tavrindan anlariz?
Mesela fuckbuddy ya da tek gecelik iliski de sarilip uyunur mu sonrasinda ? Yoksa herkes arkasini doner sabah giden gider mi?
Bakis,opusme,dokunma bunu nasil anlariz?

Fark tabiki vardir askla sevisen adam sarilir oper koklar sonrasinda bile ama sadece sevismek icin sevisiyosa farklidir kalkar gider duygusallik yoktur amaaa sizin onceki konunuzu okudum bu konuyuda icinizi rahatlatmak icin actiginizi dusunuyorum sevgilinizin yattigi insanlara karsi farkli davrandigini dusunup icinizi rahatlatacaksiniz sanirim

Bu oldum olasi merak ettigim ve taktigim bi konuydu. Yakin arkadas cevremde de yok boyle seyelr yasayan. Yani soyle ki benim icin cinsellik ask,tutku oldugu icin. Hic tanimadigin etmedigin biriyle yasama fikri mantigima oturmuyor galibA

Birçok erkek sevdiği kadina bile sarilip uyumuyor ki tek gecelik iliskilerde sarilipta uyusunlar ama erkekler aç gözlü hep daha fazlasini farkli olani ister yani bizlerle tamamen zitlar tek gecelik iliskiler bize ne kadar anormal geliyorsa onlarada o kadar normal geliyor

Konu geri gelmiş.

Kizlar merhaba,

Tek bi deneyimim oldu o da sevgilimle.
Merak ettigim su ki bir erkek icin askla sevismekle sadece zevk icin herhangi bi kadinla sevismek arasinda fark var mi? Ya da bunu hangi tavrindan anlariz?
Mesela fuckbuddy ya da tek gecelik iliski de sarilip uyunur mu sonrasinda ? Yoksa herkes arkasini doner sabah giden gider mi?
Bakis,opusme,dokunma bunu nasil anlariz?
Aşkla sevişmek ile duygusuz seks arasında erkekler için de fark var tabii. Ama bu demek değil ki karşısındaki kadına aşık olmayan, onu sevmeyen erkekler makina gibi sevişiyor. Her şey gibi bu da erkekten erkeğe değişiyor. Kimi sevdiği kadınla bile öküz gibi sevişir, kimi tanımadığı kadınla bile güzel güzel. Bunda kesin bir şey yok bence.

Adam sarılmayı seviyorsa tek gecelik ilişkisinde de sarılır uyur, öper. Nasıl ki karısıyla sevişip arkasını dönüp uyuyan erkekler varsa, fuckbuddysiyle sarılıp uyuyan da var. bu tamamen erkeğin karakteriyle, neyi sevip neyi sevmediğiyle alakalı. Kadınlarda da mesela aşık olduğu adamla bile sarılıp uyumayı sevmeyenler var.

Back
X