Fue yöntemiyle kaş ekimi

incebellibardak

Atakan'ım ❤️ 20.01.2019
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
1.092
1.399
333
İstanbul
FUE YÖNTEMİYLE KAŞ EKİMİ
FUE yöntemi sayesinde kaş dökülmesi de sorun olmaktan çıkmıştır. Kaş dökülmesine kontör yaptırmak, kalemle çizmek gibi geçici çözümlerle çare bulmak yerine kaş ekimi yapılabilir. Kaş kıllarının çıkış yönleri farklı olduğundan kaş ekiminin uzman doktor tarafından yapılması gerekir. Kaş nakli tecrübe gerektirir ve saçın arka bölgesinden alınan kıllar kullanılarak yapılır. Dikkat edilecek en önemli husus kaşların çıkış açısıdır. Ekim yapılacak bölge simetrik olarak çizilir ve santimetre kareye 40-50 kök gelecek sıklıkta ekilir. Ense bölgesinden alınacak kıllar, saçların arasındaki birkaç santimetre kare tıraşlanarak yapılacağından saçların kesilmesi gerekmez. Ekim işlemi 2-3 saatte gerçekleşir ve ağrı hissedilmez.
Arkadaşlar kaş ektiren varmı,nasıl memnunmusunuz? Fiyatları hangi aralıkta ,fikir almak isterim??

arkadaşım geçenlerde yaptırdı kaşları çok az diye gayet memnun iki hafta olmuştur yada daha fazla tam hatırlamıyorum tarihini fiyatları çok yüksek değil diye biliyorum ama tam ne kadar ödedi bilmiyorum çok yüksek değildi maliyeti

Son düzenleme:

benimde kaşlarımın bazı bölümler işi bilmez kuaförlerin yanlış kaş alması nedeniyle resmen kel kaldı.kalemle boyuyorum.pek iyi durmuyor.Yaptıran kişi nerde yaptırmış ne kadara yaptırmış bilgi verirseniz sevinirim.Enazından özelden mesaj atarsanız çok iyi olur:)

şişlide saç ekim merkezinde yaptırdı onunda aynı şekildeydi yanlış alım sonucuna kaşları yok gibiydi oda hep boyuyodu özelden mesaj atamıyorum ama istersen sen bana özelden mail adresini verirsen sana ordan mail atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…