Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

lutfen bilgi verin ne testi yaptırdınız neden yaptırdınız benim 2 tup bebek basarısızlıgı var ama hic boyle test istemediler benden...

lutfen bilgi verin ne testi yaptırdınız neden yaptırdınız benim 2 tup bebek basarısızlıgı var ama hic boyle test istemediler benden...

Ikinci basarisiz denemeden sonra biz genetik testlere bakalim mi diye sorduk tamam dediler. O testlerin yaninda bunu da yazmis bizim haberimiz olmadi. Bahcecide yaptirdik hepsini toptan.

daha önce ilk tedavimi başka merkezde olduktan sonra2. tedavimi bahçecide olmaya karar verdim ve cumartesi günü Güvenç hocamla görüşmeye gittim çok memnun kaldık merkezden de doktorumuzdan da kısmetse şubat adetimle tedavime başlıyoruz...Rabbim hepinize yardım etsin.

900 kusur odedik. Bahceciden ucuza yapan yerler var diyorlar.

merhaba kızlar. bende bahçecide tedavi görüyorum bizede genetik testi yapıldı belki daha uygun yapan yerler vardır ama merkezin içinde yapılması bizim için daha iyi ve daha kolay. zaten bu zor süreçte bide hastane hastane gezmek bize zor geldi

tedavıdekı herkese basarılar dılerım...rabbım yardımcınız olsun gelsın meleklerınız sırasıra

Kızlar bu topikteki arkadaşlarlada paylaşmak istedim. Allahıma çok şükür Bahçeci ekibi sayesinde hamileyim Allah onlardan razı olsun.. Herkese tavsiye ederim doktorumdan merkezimden ordaki herkesten çok memnunum. rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallahhh.....................

merhaba bende bahceciyi düsünüyorum mustafa beyi.24.4 itibari ile.tedavide olan kizlar ilaclari nerden aldiniz.veya nereden aliniyor en uyguna

merhaba kizlar bende bahceciyi düsünüyorum.mustafa beyi istedim takip icin.ama ilaclari nereden nasil en uyguna alindigini bilmiyorum.yardimci olurmusunuz

merhaba kizlar bende bahceciyi düsünüyorum.mustafa beyi istedim takip icin.ama ilaclari nereden nasil en uyguna alindigini bilmiyorum.yardimci olurmusunuz

merhaba canım hoşgeldin aramıza:)) orda bi eczaneden getiriyolar ilacı indirimli olarak. Ayrıca bahçeciyi seçerek çok doğru bi karar vermişsin ben çok memnunum ve şuanda hamileyim :))

kızlar çider'e üye olun. Doktor muayeneleri %30 indirimli, tüp bebek tedavisi %10 indirimli oluyor, bahçeci'de. Ben de tedaviye başlamadan önce üye olucam daha olmadım...

canım selam

seni baska bır yerde okudum hatırlıyorsam eğer ve hmişsinn sanırımmmm..çiderden bahsetmssın bıraz anlatırmısınnn uye oldunmu olduysan ne gıbı faydalarını gordun bende uyeyımde nasıl kullanıcam bırdee saol sımdıdennnnnn

Bende de cpk yukse CD56 var ama serum bende daha koru sonuc verdi. Siz nasil cozum buldunuz.

kızlar yeni üye oldum benimde 5 senedir bebeğim olmuyo hamile haberi duyunca bütün gün ağlıyorum tamamen bittim kimseye derdimi anlatamıyorum sankı hiç anne olamicakmışım gibi geliyo çocuklarıda çok seviyorum ama erbil beyi burda çok met ettiler bende ona gittim harika bir doktor çok moralimi düzeltti saolsun önce aşılama yapalım dedi adetimi bekliyorum başlıcaz lütfen bana dua edin:18::18:

mrh canım bende erbil hocayla telefonda görüştüm önümüzde ki perşembe için randevulaştık...bakalım nasip senin problemlem neydi? yaş kaç ne kadarlık evlisin ?

mrh canım bende erbil hocayla telefonda görüştüm önümüzde ki perşembe için randevulaştık...bakalım nasip senin problemlem neydi? yaş kaç ne kadarlık evlisin ?

merhaba canım yaşım 31, 5 yıllık evliyim.bende bi problem yok eşimde hareket sorunu var.ben dün erbil beye muayene oldum herşey iyi gözüküyor dedi kısmetse önümüzdeki hafta aşılama yapıcaz.erbil bey harika bir doktor bi arkadaşı daha yolladım oda çok memnun kaldı kendisinden şiddetle tavsiye ederim.dün gittiğimde merkezdeki tüm bayanlar erbil beyin hastasıydı,diğer doktorlar boştaydı.senin problemin nedir

mrb arkadaşlar bu merkezin misafirhanesi varmi nerde kalabiliriz?birde yumurta toplama ve transfer işlemlerini mustafa bey kendisimi yapıyo yoksa dıger doktorlarmı yapıyor?

anladıgım kadarıyla bu merkez çok yogun.baya talep var gibi.peki bu yogunlukta doktorların ilgisi nasıl? beklediginizi bulabildinizmi yardımcı olmak adına izlenimlerinizi bizimle paylaşırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…