Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Merhametli bu cok guzel bir haber umarim hersey yolunda gider ve bir an once Allah bebeine kavusmayi nasip eder... Sen diyettesin sanirim oyle okumustum yanlis hatirlamiyorsam demek ki ise yaramis... Peki Herhangi bir ilac kullaniyormusun ? Bu arada cevap verdigin icin tesekkurler:) senden baska yazan yok

Son düzenleme:
arkadaslar gıdebıleceğiniz en ıyyı yerdesınız
bahcecı cok basarılı be profesyonelce calısıolar benımde cuma gunu transferım var
doktorum erbıl bey ve ben hamıle kalacağıma ıanıorum alalhın ıznıyle..
hıç acaba kalamsın aklınızda bahcecıyle ılgılı..ben cok memnun kaldımm

Masal insallah bir an once bebislerimize kavusuruz:) Ben 2 denemeden sonra umutsuzluga kapildim ama bahceciyle ilgili cok olumlu seyler duydum bir de orada denemeye kara verdim insallah hepimiz icin bahceci merkezi vesile olur ve bizde bebislerimize kavusuruzz...

evet cnm diyetteyim...şükür şimdilik iyi gibi..ilaç kullanıyormuşsun demişsin..kullandım cnm hemde epeyce:)))dhea...branca ursuli...göbekten yaptığım büyüme hormonu iğneleri....vitaminler...içim dışım ilaç oldu...kolay değil 5 ay olucak ...her gün iç iç öğğ geldi:)))ama duarla içiyorum sabırla inşallah karşılığını görürüm cnm...bana sormak istediğin şeyler olursa mesajlada yazarım sorun yok...kib

sağol masal ama ben anlamadım sen hamilemisin cuma tarnsfer yazıyor ama gebelik takvimin var cnm???

Canim Allah razi olsun cevap verdigiin icin. Seni sorularla boguyorum kusura bakma. Hayirlisiyla ne zaman basliyor tedavin bayramdan sonraya ertelemissin. Haberlerini bekliyorum canim insallah guzel haberler veririsin bize ve bize de umut olursun... Bu arada daha once denemelerin oldu mu? bu merkezde yada baska bir merkezde?

sağol masal ama ben anlamadım sen hamilemisin cuma tarnsfer yazıyor ama gebelik takvimin var cnm???

baska erbıl beyın hastası varmı kıslar,gecen ay donduruldu embryolarım
bu ay transfer edılıo ıste:)taze embryo transferı yapmıo pek

Son düzenleme:

SENDENDE RABBİM RAZI OLSUN estağfurullah elim erdiğince tabiki cevaplarım sen sıkılma canım......eylül 15 den sonra adetimi bekliyorum kısmetse o zaman başlıycak cnm ..daha önce tüp başlandı ama tek yumurta oluştu 2002 yılıydı tek yumurtayla devam edilmez dediler.recai papuçcu demişti ankarada.....aşılama yapıldı ve tutmadı...evime döndüm ve tam 9 ay sonra mayısda gebe kalmışım gibi şubatta doğan bir kız çocuğu cennetten kollarıma konuverdi:)))canım yavrumu evlat edindik..şu an 10 yaşında ve kardeş istiyor onun şansına yeniden başladım..herşey kızım için dilerimki ona sağlıklı bir kardeş verebilirm CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER AMİN DİYORUM VE DUALARIMDA HEPİMİZ İÇİN DİLİYORUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN....VE ŞUNUDA YAZAYIM İYİKİ O TEK YUMURTA İLE GEBE KALMAMIŞIM YOKSA BEN KIZIMI BULAMAZDIM...O BENİM ÖMRÜM HERŞEYİM HAMD OLSUN ONU BANA VEREN RABBİME HAYATIMIN ANLAMI ...CANIM CİĞERİM EVLADIM BENİM...ŞÜKÜRLER OLSUN

Okurken cok duygulandim canim.. Takdir edilecek bir durum gercekten...Inaniyorum ki Allah sana onun munakafatini cennette verecektir.. Mail adresini gondermissin canim seni ekliycem simdi oardan daha da rahat konusuruz...

Kanbar ve masal01 sizin transferleriniz oldu sanirim... Hayirlisiyla test gununuz ne zaman.... Hadi bize guzel haberler verin..

Kanbar ve masal01 sizin transferleriniz oldu sanirim... Hayirlisiyla test gununuz ne zaman.... Hadi bize guzel haberler verin..

Canım oldu..
Benim 25.Ağustosta oldu..Test tarihim 8.Eylül.Cumartesi.Umutluyum..
Masalın da oldu...onun da 12 ya da 13 Eylül test tarihi..
İnşallah güzel haberler vereceğiz...

kanbar,test gününe 2 gün kalmış. hiç evde test yapmayı düşünmüyo musun? güzel haberini almak istiyorum bir an önce. masal ın da az kaldı.heyecanlı günler çabucak geçsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar iki aşılamadan sonra eşimle tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve okuduğum yorumlardan tavsiiyelerden fulya ( bahçeci) tüp bebek merkezini düşünüyorum. hemen arayıp bilgi sahibi olmak istiyorum ancak saat itibariyle :) operatörler kapalı. fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz arkadaşlar . tetkikler zaten yakın zaman içerisinde yapılmıştı ama tüp bebek ve ortalama olarak ilaçlar konusunda bilgi sahibi olan inanıyorum ki vardır. birde sanırım sağlık raporu alabiliyormuşum artık tüp bebek için. acaba kliniklerinde rapor geçerli midir?
RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…