- 1 Haziran 2015
- 38
- 7
- 1
- 49
Çok geçmiş olsun cnm sayfayı bi incele mutlaka birileri vardır seninle ayni durumda olan gerçi doktorun mustafa by için rahat olsunCanım bnde mustafa hcaya gidicem laparoskopi olucam senin bilgin var mi?
canım mustafa beye güvenim sonsuz ama bnm gibi olanlarla konuşup birazda bilgi sahibi olmak istedim. evet hocanın videolarını flan izledim baya iyi bir doktor hm prof. birde ama insan merak etmeden de duramıyor.Çok geçmiş olsun cnm sayfayı bi incele mutlaka birileri vardır seninle ayni durumda olan gerçi doktorun mustafa by için rahat olsun
Ne kadar guzel tanimlamissiniz.Merhaba,
3. denememiz Mustafa Bahçeci ile ve yine negatif.Duygularımı ancak yaşayanlar bilir.Sadece şunu bilin hem doktoruma hem de Bahçeciye olan güvenimi kaybettim.4. deneme yine orda olacak malesef inş bu sefer olur ama o merkezde bir daha denemem.Tam bir ticarethane olmuş artık.İlgi ve alaka eskisi gibi değil.Bu deneme de kontrollerin hiçbirini Mustafa Bey yapmadı.Eğer illa o merkeze gidecekseniz başka bir doktor seçin derim.Bir ayrıntı 3 denemede de farklı belirtiler yaşadım. Yani bunun bir belirtisi yok aslında.Lekelenmeler, agrılar vb tum belirtileri yaşadım, ama olmadı. Hep kendimi suçladım durdum.Blast embriyolar transfer edildi ama olmayınca olmuyorPsikolojiniz altüst oluyor.Şimdi sizden ricam labaratuarı iyi olan bir merkezi bana tavsiye etmeniz.
inşallah ollur.Aytun hanım Mustafa beyin hastalarının kontrolünü yapıyor zaten.Erbil bey onun asistanıymış.Güvenç bey de sanırım memorialden gelmiş.Benim anlamadığım birşey her defasında 1. kalite embriyo transfer edildi.Mustafa bey histereskopi de yaptı.Rahime çizik attı.Gebelik aşısı oldum 2 defa .Henüz doktorun açıklamasını öğrenmedik.Açıkçası çok merak ediyorum.3. denemeden sonra suan ne yapmalıyım bilemiyorum.Hep aynı tedavi aynı ilaçlar...
Canimnaptin bulabildin mı senn durumunda olan konusabilecegn birilerinicanım mustafa beye güvenim sonsuz ama bnm gibi olanlarla konuşup birazda bilgi sahibi olmak istedim. evet hocanın videolarını flan izledim baya iyi bir doktor hm prof. birde ama insan merak etmeden de duramıyor.
Canim ilgilendigin icin cok teskkr ederm buldm birilerini konusuyorum ozldenCanimnaptin bulabildin mı senn durumunda olan konusabilecegn birilerini
Ne demek canm hepimizbi şekilde kader ortagiuoz sorunlarımız farklı ama amaclarimiZ aynı umarım tez zamanda sağlığına kavusursunCanim ilgilendigin icin cok teskkr ederm buldm birilerini konusuyorum ozlden
Canim ne guzel demissin evet hepimiz kader ortagiyiz kimimizin esinde kimimizin kendisinde hepimizde farkli sorunlar var ama bahceci hepimizi ortsk noktada bulusturdu indallhah hepimiz bebelerimizi kucagimiza alirizNe demek canm hepimizbi şekilde kader ortagiuoz sorunlarımız farklı ama amaclarimiZ aynı umarım tez zamanda kavusursun
Cani! Be okurm bni yaz listeye esimede okuturum bizden iki oluyor hası kızlar sizde alin daha çok okuyalimKizlar bu mubarek gunde allahim dualari geri cevirmez bugun aranızda okuyabilecek olanlar varsa meryem duasi okuyup birbirimize dua etsek mi ne dersiniz?
Super canim bende annemlee kayinvalideme verdim onlarda okuyorCani! Be okurm bni yaz listeye esimede okuturum bizden iki oluyor hası kızlar sizde alin daha çok okuyalim
Canım Benide yazın bende okurum meryem duasiSuper canim bende annemlee kayinvalideme verdim onlarda okuyor
Cani!m iki ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapmamda bi sakinca yokmuş allahım izniyle bnde en kısa surede aramıza katilirim insallahcanım ya ben direkt tüp bebek yaptırdım hiç bir fikrim yok o yüzden ama doktoruna sordun mu o ne dedi biraz dinlen bence kendini toparla en azından sonbaharı bekle şimdiden çok geçmiş olsun...
Canım hadi gozunaydin senin ameliyatin ne zaman mustafa hoca yapıyo demi ameliyatını tüp bebek tedavisinede onunlami devam edeceksinCani!m iki ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapmamda bi sakinca yokmuş allahım izniyle bnde en kısa surede aramıza katilirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?