Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Çok geçmiş olsun cnm sayfayı bi incele mutlaka birileri vardır seninle ayni durumda olan gerçi doktorun mustafa by için rahat olsun
canım mustafa beye güvenim sonsuz ama bnm gibi olanlarla konuşup birazda bilgi sahibi olmak istedim. evet hocanın videolarını flan izledim baya iyi bir doktor hm prof. birde ama insan merak etmeden de duramıyor.

ERA TESTI :
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar guzel tanimlamissiniz.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkese merhabalar,
Ben 2 tup bebek yaptirdim. Ikisi de basarisiz. Butun testlerimi yaptirdim. Gida tolerans testi de dahil. Histereskop 2 doktor tarafindan da yapildi. Ilk testim pozitifti . 2 gun sonraki test negatif cikti. neden oldugu bilinemedi. bana takdiri ilahi dendi. Gebelik asisi hic olmadim. Neden olmadigimi da anlamadim.

canım mustafa beye güvenim sonsuz ama bnm gibi olanlarla konuşup birazda bilgi sahibi olmak istedim. evet hocanın videolarını flan izledim baya iyi bir doktor hm prof. birde ama insan merak etmeden de duramıyor.
Canimnaptin bulabildin mı senn durumunda olan konusabilecegn birilerini

Ne demek canm hepimizbi şekilde kader ortagiuoz sorunlarımız farklı ama amaclarimiZ aynı umarım tez zamanda kavusursun
Canim ne guzel demissin evet hepimiz kader ortagiyiz kimimizin esinde kimimizin kendisinde hepimizde farkli sorunlar var ama bahceci hepimizi ortsk noktada bulusturdu indallhah hepimiz bebelerimizi kucagimiza aliriz

Kizlar bu mubarek gunde allahim dualari geri cevirmez bugun aranızda okuyabilecek olanlar varsa meryem duasi okuyup birbirimize dua etsek mi ne dersiniz?

Kizlar bu mubarek gunde allahim dualari geri cevirmez bugun aranızda okuyabilecek olanlar varsa meryem duasi okuyup birbirimize dua etsek mi ne dersiniz?
Cani! Be okurm bni yaz listeye esimede okuturum bizden iki oluyor hası kızlar sizde alin daha çok okuyalim

Kızlar slm napiyosunuz ya aklima takıldı size birşey danışmak istiyorum laparoskopi ameliyatından ne kadar sonra tüp bebek tedavisine basmaya biliyoruz ben bu ay ameliyat olucamda

canım ya ben direkt tüp bebek yaptırdım hiç bir fikrim yok o yüzden ama doktoruna sordun mu o ne dedi biraz dinlen bence kendini toparla en azından sonbaharı bekle şimdiden çok geçmiş olsun...

kızlarrrr bayramda belki giremeyeler olur şimdiden hepinize iyi bayramlarrrr..... hepimizin bayram sonrası göbişleri bebişle dolsunn :):):):)

kızlarrrr bayramda belki giremeyeler olur şimdiden hepinize iyi bayramlarrrr..... hepimizin bayram sonrası göbişleri bebişle dolsunn :):):):)

canım ya ben direkt tüp bebek yaptırdım hiç bir fikrim yok o yüzden ama doktoruna sordun mu o ne dedi biraz dinlen bence kendini toparla en azından sonbaharı bekle şimdiden çok geçmiş olsun...
Cani!m iki ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapmamda bi sakinca yokmuş allahım izniyle bnde en kısa surede aramıza katilirim insallah

Cani!m iki ay dinlenmeden sonra tüp bebek yapmamda bi sakinca yokmuş allahım izniyle bnde en kısa surede aramıza katilirim insallah
Canım hadi gozunaydin senin ameliyatin ne zaman mustafa hoca yapıyo demi ameliyatını tüp bebek tedavisinede onunlami devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…