Çok saol canım içim rahatladı insan iyi seylwr duymak istiyor sonuçta dktor çok önemli elimde bazı testlerim var daha önceki denemelerinden onlarida gosteririm artık muayeneye gidinceCanım öncelikle hayırlı olsun. Ben güvenç beyden çok memnunum. Çok iyi bi dr. Çok bilgili geçmişini okursan bahcecinin sitesinden nedemk istedigimi anlarsın. Hiçbirseyi riske atmiyo eminim sende çok memnun kalirsin. Elinde birtakim testler vardir ztn onlarlaa birlikte ongorusmeye git zaten orda guvenc bey senin icin en dogrusuna karar verir. Icin rahat olsun cok iyi bi merkez calisanlar dahil hepsi cok tatlilar.
merhaba transferiniz yapıldımı dr kübra hanımdan memnunmusunuz mustafa bey asistanı degilmi o bende kararsız kaldım kime gitsem diye birde istanbuldamı oturuyordunuz sehir dısındamıhayırlı olsun rabbim sağlıcakal devam ettirsin çok sevindim sizin adınıza ben transferi bekliyorum. inşallah cümlemiz hayırlı sonuçlar alırız.
merhaba size nasıl bir tadavi uygulandı nasıl geçti bende gitmek istiyorum kararsızım bilgi alabilirmiyim sehirdısı hastasımı yoksa istanbuldanmı geliyordunuzEvet dondurulmuş 5.gun embriyosuydu.
merhaba size nasıl bir tadavi uygulandı nasıl geçti bende gitmek istiyorum kararsızım bilgi alabilirmiyim sehirdısı hastasımı yoksa istanbuldanmı geliyordunuz
teşekkur ederim cnm bende mustafa beyden randevu aldım gidecegim uzaktan gelecegim için zor olcak benim için otelde kalmam git gel yapmam guzel sonuclar alırım insallah bendeMerhaba evet ist. Adet öncesi hazırlık ilaçları kullandım. Adrtle beraber asıl ilaçlara başladık. Yumurtalar istenilen buýukluge gelince opu yapıldı. 8 yumurta toplandı. 6tanesi olgundu bunlardan 5i döllendi. Ve donduruldu. Transferim hemen yapılmadı. Dr.um rahmimin hazır olmadığını söyledi. 1 ay dogum kontrol hapı kullandm. Adetle beraber kontrole gittim. Transfere kadar tekrar ilaç kullandm. 1 hazirandada transferim yapıldı. Bahçeci ekibi çok deneyimli tavsiye ederim.
Canim forumda erbil beyin başlığı var oraya bi yaz mutlaka sana yardımcı olacsk birileri vardır. Bnde güvenç beydeyim ama merkezin bütün doktor!ari çok iyi erbil beyin metnini bnde duymustumSLM kızlar bende aranıza yeni katıldım 23 yaşındayım 1 yıllık evliyiz eşimde azosperm olduğunu ögrendikmikrotese yapılıp tüp bebek uygulanacak erbil beye tedavi olcaz..bizim gibi olupta erbil beyden basarılı sonuc alan var mıı?
Canım fulya merkezinde rapor geçmiyor ama umut bahcecide geçiyor bilgin olsunmustafa bahçecide rapor geçiyormu? eğer geçmiyorsa tedavi ücret ne kadar toplam? bilgi verirmisiniz
Birde bana kadin doktor onerisinde buluna bilecek olan var mi biliyorum doktorun kadini eekegi aranmaz isinde iyi olsun yeter diyceksiniz ama ben fazlasiyla cekingzn bir insanim kadin olursa daha rahat olurum diye .
Canım bnde senin gibi cekingenim o yüzden kadın doktor istedim aytun hanıma gidiyorum çok memnunum ara bnce aytun hnmdan randevu al gerçekten çok iyi çok ilgiliBirde bana kadin doktor onerisinde buluna bilecek olan var mi biliyorum doktorun kadini eekegi aranmaz isinde iyi olsun yeter diyceksiniz ama ben fazlasiyla cekingzn bir insanim kadin olursa daha rahat olurum diye .
Ben bu konu başlığı altına pek görmedim canım ama umarım bir bilen çıkarsa sana yardımcı olur. Neden laparoskopi oluyosun hamile kalmana engel mi kistin?Kizlar selam bu ay mustafa hocada çikolata kostüm için laparoskoliyatı olacagim. Daha önce olan yada bln birileri varmı?
Canim aslında bahçenin doktorlarının hepsi iyi gürkan beye gidebilirsin zaten zor vakalarda mustafa hocayla birlikte tedaviye karar veriyorlarmis icin rahat etsin benceMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende fulya bahçecide tedavi görmek istiyorum sorunum unikorniat uterus yani yarım rahim. Benim gibi olan var mı ve bahçeci kliniğine mustafa beyle tarihlerimiz uymadığı için randevu alamıyorum hangi doktoru önerisiniz. Gürkan bey için iyi diyorlar kafam karıştı yardımcı olabilecekk var mı
Canım bnde mustafa hcaya gidicem laparoskopi olucam senin bilgin var mi?Cani
Canim aslında bahçenin doktorlarının hepsi iyi gürkan beye gidebilirsin zaten zor vakalarda mustafa hocayla birlikte tedaviye karar veriyorlarmis icin rahat etsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?