Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Çok saol canım içim rahatladı insan iyi seylwr duymak istiyor sonuçta dktor çok önemli elimde bazı testlerim var daha önceki denemelerinden onlarida gosteririm artık muayeneye gidince

hayırlı olsun rabbim sağlıcakal devam ettirsin çok sevindim sizin adınıza ben transferi bekliyorum. inşallah cümlemiz hayırlı sonuçlar alırız.
merhaba transferiniz yapıldımı dr kübra hanımdan memnunmusunuz mustafa bey asistanı degilmi o bende kararsız kaldım kime gitsem diye birde istanbuldamı oturuyordunuz sehir dısındamı

merhaba size nasıl bir tadavi uygulandı nasıl geçti bende gitmek istiyorum kararsızım bilgi alabilirmiyim sehirdısı hastasımı yoksa istanbuldanmı geliyordunuz

Merhaba evet ist. Adet öncesi hazırlık ilaçları kullandım. Adrtle beraber asıl ilaçlara başladık. Yumurtalar istenilen buýukluge gelince opu yapıldı. 8 yumurta toplandı. 6tanesi olgundu bunlardan 5i döllendi. Ve donduruldu. Transferim hemen yapılmadı. Dr.um rahmimin hazır olmadığını söyledi. 1 ay dogum kontrol hapı kullandm. Adetle beraber kontrole gittim. Transfere kadar tekrar ilaç kullandm. 1 hazirandada transferim yapıldı. Bahçeci ekibi çok deneyimli tavsiye ederim.

teşekkur ederim cnm bende mustafa beyden randevu aldım gidecegim uzaktan gelecegim için zor olcak benim için otelde kalmam git gel yapmam guzel sonuclar alırım insallah bende

SLM kızlar bende aranıza yeni katıldım 23 yaşındayım 1 yıllık evliyiz eşimde azosperm olduğunu ögrendik mikrotese yapılıp tüp bebek uygulanacak erbil beye tedavi olcaz..bizim gibi olupta erbil beyden basarılı sonuc alan var mıı?

Canim forumda erbil beyin başlığı var oraya bi yaz mutlaka sana yardımcı olacsk birileri vardır. Bnde güvenç beydeyim ama merkezin bütün doktor!ari çok iyi erbil beyin metnini bnde duymustum

mustafa bahçecide rapor geçiyormu? eğer geçmiyorsa tedavi ücret ne kadar toplam? bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaslar size sorularim var. Bu konularda cok cahilim bilgilendirirseniz minnettar kalirim :) bende cocuk sayibi olmak istiyorum dogal yollardan olmadi yurtdisinda yasiyoruz .bu .ayin 15 inde Allah nasip ederse Turkiyede olucaz bu fulya tub bebek merkezinde hemen rdv veriyorar mi. kisiye gore degisir ama tedaviler nekadar suruyor birde biz tub bebek degilde asilama istiyoruz ayni yerde asilamada yaparlar mi . Son olarak ne zaman gitmek gerekir adet baslagici yada sonuyla ilgisi olurmu ???

Birde bana kadin doktor onerisinde buluna bilecek olan var mi biliyorum doktorun kadini eekegi aranmaz isinde iyi olsun yeter diyceksiniz ama ben fazlasiyla cekingzn bir insanim kadin olursa daha rahat olurum diye .

Birde bana kadin doktor onerisinde buluna bilecek olan var mi biliyorum doktorun kadini eekegi aranmaz isinde iyi olsun yeter diyceksiniz ama ben fazlasiyla cekingzn bir insanim kadin olursa daha rahat olurum diye .

Cnm merhaba.
Dr. Yogunluguna gore randevu alabilirsin ongorusmeye gideceksin ztn sni muayene edecek adetin 2.gunu gidersn tedavi hemen baslar. Yoksa adeti beklersin. Asilamann basari orani ortada bende asilama diye gttim tupbebege karar verdik. Tabiki sen dsha iyi bilirsin ama tüpbebegin basari orani belli. Benim dr.um güvenç bey sanitim aytun hanm var kadin olarak bi onu biliyrm ben.

Canım bnde senin gibi cekingenim o yüzden kadın doktor istedim aytun hanıma gidiyorum çok memnunum ara bnce aytun hnmdan randevu al gerçekten çok iyi çok ilgili

Kizlar selam bu ay mustafa hocada çikolata kostüm için laparoskopi ameliyatı olacagim. Daha önce olan yada bln birileri varmı?

Kizlar selam bu ay mustafa hocada çikolata kostüm için laparoskoliyatı olacagim. Daha önce olan yada bln birileri varmı?
Ben bu konu başlığı altına pek görmedim canım ama umarım bir bilen çıkarsa sana yardımcı olur. Neden laparoskopi oluyosun hamile kalmana engel mi kistin?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende fulya bahçecide tedavi görmek istiyorum sorunum unikorniat uterus yani yarım rahim. Benim gibi olan var mı ve bahçeci kliniğine mustafa beyle tarihlerimiz uymadığı için randevu alamıyorum hangi doktoru önerisiniz. Gürkan bey için iyi diyorlar kafam karıştı yardımcı olabilecekk var mı

Cani
Canim aslında bahçenin doktorlarının hepsi iyi gürkan beye gidebilirsin zaten zor vakalarda mustafa hocayla birlikte tedaviye karar veriyorlarmis icin rahat etsin bence

Cani

Canim aslında bahçenin doktorlarının hepsi iyi gürkan beye gidebilirsin zaten zor vakalarda mustafa hocayla birlikte tedaviye karar veriyorlarmis icin rahat etsin bence
Canım bnde mustafa hcaya gidicem laparoskopi olucam senin bilgin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…