• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

bu 8. günkü ise korkma benimde byle silik çıkmıştı rahat ol daha çok küçük bukadar bile olması mucize benim 6. günü hiç yoktu 9. gün ve sonraki günler byle silik silikti sonki biraz belirgindi zaten ertesi günde kanda baktırmıştım

yok cnm bu benim 5. gün testimdi yarın kan testim var

merhabaaa bende fulya bahçecide aralık ayının ilk haftası itibariyle tadaviye başlıycam tabi bi aksilik olmazsa.öngörüşmemiz iyi geçti, dr umuz ali enver kurt.tavsiye üzerine yoğun araştırmalar sonucu buraya güvendik ve başlıycaz allahın izniyle.bende bir sorun yok,eşimde ise sperm hareketi düşük biraz .varikosel ameliyatı olduk 2 sene önce o zamandan bu zamana toparladık yani önemli bir sorunumuz yok.4,5 senedir olsun diye beklediğimiz evladımıza inşallah dr.umuz embriyologumuz ve öncelikle allahımız sayesinde kavuşuruz ,inşallaaah herkes kavuşsun.hamile haberlerini okudukça daha bir umutlanıyor insan yaw :))

merhabaaa bende fulya bahçecide aralık ayının ilk haftası itibariyle tadaviye başlıycam tabi bi aksilik olmazsa.öngörüşmemiz iyi geçti, dr umuz ali enver kurt.tavsiye üzerine yoğun araştırmalar sonucu buraya güvendik ve başlıycaz allahın izniyle.bende bir sorun yok,eşimde ise sperm hareketi düşük biraz .varikosel ameliyatı olduk 2 sene önce o zamandan bu zamana toparladık yani önemli bir sorunumuz yok.4,5 senedir olsun diye beklediğimiz evladımıza inşallah dr.umuz embriyologumuz ve öncelikle allahımız sayesinde kavuşuruz ,inşallaaah herkes kavuşsun.hamile haberlerini okudukça daha bir umutlanıyor insan yaw :))

Hoşgeldin aramıza inşallah hayırlısı ile hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alırız..:49:

Kızlar bir şey sorucam yumurtalarınız adetin kaçıncı gününde toplandı??

Hoşgeldin aramıza inşallah hayırlısı ile hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alırız..:49:

Kızlar bir şey sorucam yumurtalarınız adetin kaçıncı gününde toplandı??

hoşbulduk teşekkürederim :) benimde merak ettiğim bir soru evet aşağı yukarı kaçıncı günler oluyor bu iş ? benim yumurtlama günüm bellidir mesela ama şimdi ilaçtı iğneydi işler değişir sanırım

hoşbulduk teşekkürederim :) benimde merak ettiğim bir soru evet aşağı yukarı kaçıncı günler oluyor bu iş ? benim yumurtlama günüm bellidir mesela ama şimdi ilaçtı iğneydi işler değişir sanırım

aynen öle işler değişiyo kontrol altına alınıyo benim adet tarihim 27 ekimdi 28.de başladım tedaviye ve tam 12. gün toplandı yumoşlar ama kişiden kişiye değişiyo sanırım...

aynen öle işler değişiyo kontrol altına alınıyo benim adet tarihim 27 ekimdi 28.de başladım tedaviye ve tam 12. gün toplandı yumoşlar ama kişiden kişiye değişiyo sanırım...

sizde ki problem neydi ? ve sonucuna çok sevindim maşallah allah tamamına erdirsin

sizde ki problem neydi ? ve sonucuna çok sevindim maşallah allah tamamına erdirsin

cnm tşk ederim aminnn
bizim hiç problemimiz yoktu benim zaten geçmiştede yazdım 2 çocuğum var ilk eşimden bu eşimden 2 kürtaj 2 kimyasal ve kalbi duran bi bebeğimiz oldu arkasından ben amleiyat geçirdim derken olay psikolojik nedene döndü çok yıprandığım için tüp bebek istedim

cnm tşk ederim aminnn
bizim hiç problemimiz yoktu benim zaten geçmiştede yazdım 2 çocuğum var ilk eşimden bu eşimden 2 kürtaj 2 kimyasal ve kalbi duran bi bebeğimiz oldu arkasından ben amleiyat geçirdim derken olay psikolojik nedene döndü çok yıprandığım için tüp bebek istedim

allah uzun ömür versin çocuklarına,yaşadığın üzücü gebeliklerede üzüldüm ne çok şey yaşamışsın.bundan sonrası hayat yeni canlarla devam etsin inşallah :)

allah uzun ömür versin çocuklarına,yaşadığın üzücü gebeliklerede üzüldüm ne çok şey yaşamışsın.bundan sonrası hayat yeni canlarla devam etsin inşallah :)

inşlhhh amin cnm cümlemizin evladına uzun ömürler versin kimseleri çocuksuz bırakmasın rabbim....

Bende agustos döneminde tüp bebek yaptırdım ama nasip degilmiş tutmadı ilgi alaka süper tavsiye ederim yine inşallah oraya gidicez doktorum burçak hanımdı.

Bende agustos döneminde tüp bebek yaptırdım ama nasip degilmiş tutmadı ilgi alaka süper tavsiye ederim yine inşallah oraya gidicez doktorum burçak hanımdı.

cnm tedavin hayırlı olsun inşlh bu sefer hamile kalırsın bu son tedavin olur....
bende artık dr. değişmeyi düşünüyorum hatta bu gün konuştuk eşimle Burçak hanımamı erbil beyemi devam etsem die ve gördüğüm kadarıyla onların hemşireleri falan daha alakalı ben bağzı şeylerde sinir oldum hemşireme ve dr. bakalım bi dahaki sefer onlardan birine randevu alıcam

En sonunda olduuuuuu :nazar::nazar::nazar:

Kızlar bende gebeyim bugün test yaptırdım 465 çıktı değer...O kadar negatiften sonra korka korka bekledim testi hatta bir ara gözyaşlarımı tutamadım,hemşireler iyi misiniz diye sordular bende hayır değilim korkuyorum dedim beni yatıştırdılar biraz ve sonunda o güzel haberi odada verdiler ama hala korkuyorum

sevgickmk nerdesinnn sana soracaklarım var...

ayrıca bryns ben kesinlikle Mustafa Bey'i de öneririm.Çok iyi bir doktor olmasının yanında çok da iyi bir insan...Geçmiş olsun canım

Kızlar bende gebeyim bugün test yaptırdım 465 çıktı değer...O kadar negatiften sonra korka korka bekledim testi hatta bir ara gözyaşlarımı tutamadım,hemşireler iyi misiniz diye sordular bende hayır değilim korkuyorum dedim beni yatıştırdılar biraz ve sonunda o güzel haberi odada verdiler ama hala korkuyorum

ayrıca bryns ben kesinlikle Mustafa Bey'i de öneririm.Çok iyi bir doktor olmasının yanında çok da iyi bir insan...Geçmiş olsun canım

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Arkadaşlar dün bebeğimi gördüm şimdilik sorun yok çok şükür çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin.

Çoook sevindim, her olumlu haber bizleri de umutlandırıyor.
Tebrikler Allah tamamına erdirsin. :46:

merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız doktorda karar verememiştim sonra mustafa beyde karar kıldık ve ona gittik iyikide gitmişiz 14 kasımda 1025 le pozitifi gördük 10 gün sonrada bebişin kesesini ve kalp atışlarınıda duyduk şu anda 6+4 günlügüz 12 haftaya kadar çok dikkat etmemiz gerekiyomuş rabbim herkeze yaşatsın inş...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız doktorda karar verememiştim sonra mustafa beyde karar kıldık ve ona gittik iyikide gitmişiz 14 kasımda 1025 le pozitifi gördük 10 gün sonrada bebişin kesesini ve kalp atışlarınıda duyduk şu anda 6+4 günlügüz 12 haftaya kadar çok dikkat etmemiz gerekiyomuş rabbim herkeze yaşatsın inş...

Bende Bahceci'nin uğruna inanıyorum o kadar denedim olmadı ve Bahçeci'ye geldim iyi ki gelmişim.Hayırlısıyla bende gorucem 2 hafta sonra bebeğimi ultrasonda..Çoooooooooooook mutluyum,allah hepimize nasip etsin ama iyi ellerdeyiz arkdaşlar..:nazar::nazar:

ara ara topiğinize girip bakıyorum hamile haberleri okuyoyorum çok seviniyorum hayırlı olsun ALLAH elinize almayı nasip etsin ins bende fulya bahçeci klınığıne gidiyorum dr um halit fırat erden 27 ekimde olumsuz sonuç aldım 10 kasımdada histeroskopi oldum 2 adet dondurulmuşum var bu gun yarın adet olmayı ekliyorum onlarla devam edeceğim bizim topikte hep negatif sonuçlar aldık hiç biribiz hamile kalamdık buda beni çok üzdü kendimden çok arkadaşlarıma üzüldüm dr umuzda aynı olunca daha çok üzüldüm aslında ben ilk mustafa beyle görüşmek istemiştim randuvu tarihi bana uymadı bende aceleci biriyim mustafa bey yerine halit beye gittim dr çok iyi ama aklımda hep mustafa bahçeci vardı prof olduğu için muayelede o almaz diye halit beye gittim acaba hatamı yaptım kafam hala çok karışık

Merhabalar bende görüyorum çok sevindim sizlerin adına benim eşimde azoospermi var maalesef...Bugün hem Bahçeci'ye hem de Emre BAKIRCIOĞLU'na gittik..Mustafa Bey'i çok sevdim çok canayakın ,gitmeden önce tanımadığım için acaba havalı biri midir diye düşünmüştüm ama hiç değil..Neyse bugün kendisiyle görüştük ve muayene etti yumurtalıklarımın birisinde hidrosalpenks gibi duran birşey var dedi rahim filmi istedi. 3-4 gün içinde adet göreceğim ve bitince rahim filmi çektireceğim ama korkuyorum çok acılı birşey diye duymuştum bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Back
X