hmmmmmm büyük mor vazolar süper olur.dediğin gibi tv ünit. de başka mor aksesuarlar.bir de tam emin deilim ama perdelerde tülde deil de kumaş perdede mor renkler olabilir mi acaba?
bi r de her renk duvar olur.açık tonlar.beyaz,kırık beyaz bir duvarını da mesela tv ünitesinin arkası(eğer ünite çok büyük deilse) duvar kağıdı olabilir(mor gri gümüş renklerini içeren) bir duvar kağıdı mesela
ya keşke mobilyalarının resmini bi çekip koysaydın, daha kolay yorum yapardık. imkanın varsa koysanda yanlış yorum yapmamış olalım.
mesela???????????
canım bu arada benim salonumun koltuklarıda mor ama ben dore ile kombine ettim. mora bence en güzel yakışan o.
benımde koltuklarım fume rengi ve üzerinde gümüş rengı desenli yastıkları var yemek takımım siyah beyaz.camlarım fransız balkonlu kravuze perde yaptırdım gelınlık gıbı dantelden fon fılan yaptırmadım altına stor çok fazla renk desen göz yorar
canım bence öle kolonları fln mora boyama.yani akseuarlarında perdende kullandığınla fln aynı tonu yakalyamazsan bütünlük zor sağlanır.ama gene de sen bilirsin.aynı tonu yakalayabilirse.madem öle bi nişin var yani iki kolonun ayırdığı o duvarıan yap duvar kağıdnı morlu gmüşlü mesela önüne beyaz koltuğunu koy.tv ünitesinin arkasını boya yaparsın artık sadece.ve perdeni de duvar kağıdını seçtikten sonra ona yakın tonlarla tamamlarsın şahane olur
Ben en iyisi çok fazla karıştırmıyım dedşiğin gibi tonunu yakalamak zor olur.
Sadece aksesuar kullanıyım onları aynı renk bulmak kolay çünkü ...
Perdelerimide ya gümüş rengi ya da mor yapıyım koltuklar eve geldiğinde gözümde daha çok canlanır belki mor kenar perdelerin mi gümüş grinin mi güzel olucağı
Ama mor daha canlandırır gibime geliyo
Çok teşekkürler yorumların için biraz kafam rahatladı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?