açsaydın azcık konuyu söylerdik o zaman:bbo:hani ne demek istediğini anlardık bağbında:bbo:
oooooooo iiyiymiş valla benimki için fenerbahçe söz konusu olunca akan sular durur yabancı maçları bile ister hatta ben bi konuda izin alırken maç anında alırım çünkü dinlemez he tamam yap yada biyere gtceksem git der direk maça odaklıdır çünkü opuyorumnanaktan
maç anında izin süper yaa kaydirigubbakcemile3
eski sevgilimde fenerliydi önceden beri zaten nefret ederdim fenerden sayesinde daha bir nefret etmeye başlamıştım kötükedihüso
bana öküzlük yapan 2 eskilerde fenerliydi...
fenerden midem bulanırdı hatta o dereceydi neyseki gecti gitti zemuszemus
sevgülüm beşiktaşlı denk getirmeye calışsam olmazdı herhalde bu kadar kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]
kurtulduğumuza çok şükür ozaman :sm_cool:
canım demekki bu fenerlilerde öküzlük var baksana biri ikisi değil hepsi böyle bir kaç tanıdığım daha var yani ona dayanarak yazıyorum bunu ama yinede söz meclisten dışarı kalsın tepkileri yemeyelim kaydirigubbakcemile3
ben anladım... ben... bırakıp gs fb maçına gitti beyefendii... ben evde ablasıyla fal bakışıp durduk saatlerce.. ayrıca halısahada hafta da 2 kere maç yapar.. nefret ediyorum... eskiden bi takımda oynuyomus zaten işi gücü futbol.. en gıcık olduğum seyse benim yanımda iddaa kuponu doldurması... sinir herif.. zaten uyuz oluyorum.. ayrılalım diyorum geçiştiriyo.. işine gelmiyo ayrılık...
canım demekki bu fenerlilerde öküzlük var baksana biri ikisi değil hepsi böyle bir kaç tanıdığım daha var yani ona dayanarak yazıyorum bunu ama yinede söz meclisten dışarı kalsın tepkileri yemeyelim kaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?