Futbol sevdasına kurban gidenler???

Seroli61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
2.989
129
163
eminim herkesin söylecek birşeyleri vardır bu konuda :jeyyar:

açsaydın azcık konuyu söylerdik o zaman:bbo:hani ne demek istediğini anlardık bağbında:bbo:

ben anladım... ben... bırakıp gs fb maçına gitti beyefendii... ben evde ablasıyla fal bakışıp durduk saatlerce.. ayrıca halısahada hafta da 2 kere maç yapar.. nefret ediyorum... eskiden bi takımda oynuyomus zaten işi gücü futbol.. en gıcık olduğum seyse benim yanımda iddaa kuponu doldurması... sinir herif.. zaten uyuz oluyorum.. ayrılalım diyorum geçiştiriyo.. işine gelmiyo ayrılık...

açsaydın azcık konuyu söylerdik o zaman:bbo:hani ne demek istediğini anlardık bağbında:bbo:

canım aynen burcu_01 yazdığı gibi sorunlar yani.
eski erkek arkadaşımda maça sebep hep ekerdi beni saftorik ama 4 senelik aşk hayatımda birgün dahi bununla ilgili bir sinir krizi geçirmedim hem sevdiğim futbola çok düşkün değil hemde maçın tekrarı var ama seninle geçireceğim zamanın tekrarı yok diyor :asigim: canım benim erosun oklarını böylece kalbimin derinleri fena indiriyor opuyorumnanaktan

oooooooo iiyiymiş valla benimki için fenerbahçe söz konusu olunca akan sular durur yabancı maçları bile ister hatta ben bi konuda izin alırken maç anında alırım çünkü dinlemez he tamam yap yada biyere gtceksem git der direk maça odaklıdır çünkü opuyorumnanaktan

Ben futbol izlemeyi severim ama aşkım sevmez o daha çok basketbolu sever bende ondan anlamam -tatlicadiarzu-

şunu biliyorum ki bi galatasaray bi ben kaydirigubbakcemile
bir de her hafta sonu halı saha maçı vardı, bazen haftada 2 defa da olduğu oluyordu.

maç çook önemlidir, olmazsa olmaz. maç varsa o maç esnasında aramam, çünkü telefonu duyacağını bile sanmıyorum :umursamaz:

gıcıksın gıcık... lülülülülülü

ay valla biz de birbirimizi yiyoruz bjk - GS yoluna(siz hangisinin büyük olduğunu anlamışsınızdır) opuyorumnanaktan

maç izlerken birbirimize giriyoruz diye..lig tv yi kapattırmak zorunda kaldı..

ne fayda dayanamayıp derbileri dışarda izliyoruz... bu seferde yemeğimiz zehir oluyor..

Allah'tan fbli değil.. vururdum topuğundan.. :1ninca:

valla o konuda hiç problemimiz yok, benimde izlemek istediğim maç varsa izliyoruz, eğer sıkılıcağım bir maç ise hemen onu kandırıp başka odaya götürüyorum :))

maç anında izin süper yaa kaydirigubbakcemile3
eski sevgilimde fenerliydi önceden beri zaten nefret ederdim fenerden sayesinde daha bir nefret etmeye başlamıştım kötükedihüso

dün halı saha macı vardı
gidebilir. her dakikasını bana ayırcak diye bi kuralımız yok.
herşeyimizi birbirimize adayamayız bayanssulusmile

maç anında izin süper yaa kaydirigubbakcemile3
eski sevgilimde fenerliydi önceden beri zaten nefret ederdim fenerden sayesinde daha bir nefret etmeye başlamıştım kötükedihüso

bana öküzlük yapan 2 eskilerde fenerliydi...
fenerden midem bulanırdı hatta o dereceydi neyseki gecti gitti zemuszemus

sevgülüm beşiktaşlı denk getirmeye calışsam olmazdı herhalde bu kadar kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :mymeka:

Erkeğin sevdiği şeyi izlemesini engellemem oturur bende izlerim onunla seviyorum maç izlemeyi gerçi daha çok futbolculara bakmak içinde olsa zevkli bi spor :jeyyar:..

CiMbOOooMMmm hihoyyyt

benim aşkım maç izlemez takım tutmaz oda benden dertli her takımın değil ama türkiye ve fenerbahçe maçlarını kaçırmam
hatta bikeresinde o uyurken maç başladı bende açtım izliyorum bi uyandı ben goooll diye bağırıyorum coşmuşum
noluyo leeeyynnn diye bi kükredi oturdum tabi yerime ama izlemeye devam =)))

son cümleye gelirken hööyytt dedim noluyooo leeynn
neyse meclisin içinde kalıyım taraftar damarım kabarmasın haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…