Gabriella Falcı

HaYDuT06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba. 1 ay önce nette gezinirken gabriella falcı diye bir siteye merak ettiğim için girdim. neymiş ne değilmiş diye bakındım. üye oldum vs sonra tabiki devamını getirmedim. şimdi maillerime baktımda (uzun zamandır bakmıyodum) abla yememiş içmemiş mailler göndermiş :) tabiki otomatik gönderilen maillerden orasını biliyorum. para tuzağı olması büyük olasılık ve bilgilerin verilmesi riskli görünüyor. fakat merak ettim duyan üye olan devamını getiren yada bir yakını arkadaşından duyan vs bilgisi olan varmı bu gabriella teyze hakkında :)

Son düzenleme:
canım banada sarmıştı o falcı, hatta merak edip tek tek okudum yazdıklarını okurken kendini çok özel hissediyosun demi :) ama aslı yok tabiki para tuzağı :) boşver sen..hatta bikaç şeyleri doğru yazmş ama atmş tutmş yani :DD

bu falcı bana arkadaşıma ve ablama takmıştı bi ara hepimize aynı şeyleri göndermişti çok gülmüştük.
birde her mailden sonra para değeri gittikçe düşmüştü ama tabi biz devamını getirmedik.

bu falcı bana arkadaşıma ve ablama takmıştı bi ara hepimize aynı şeyleri göndermişti çok gülmüştük.
birde her mailden sonra para değeri gittikçe düşmüştü ama tabi biz devamını getirmedik.

iwitttt
aynisi bizede olmustuuuuuuuuu nerdeyse ucret duse duse uzerine para vericek duruma gelmistiiiii :))))))))
aman cevaplamayin tuzak

offf sabah sabah psikolojimi alt üst etti bu site kızlar ...

Anaokulu etkinlik sayfalarından birinde reklam linki karşıma çıktı meraktan tıkladım ücretsiz 2013 yıllık falın yazıyordu bi okuyayım dememle bastı sıkıntılar :@

üst üste mail 49 tl onayla !

stres oldum... ödeme falan yapmadım tabiii. tarafımdan artık mail almak istemiyorsanız tıklayın yazan yeri seçtim ve kapattım. Üyelik iptal olmuş mudur?

Back
X