Galiba 40 yaş gerçekten bir dönüm noktası

Yaşıtız sizinle.
Anlıyorum da sizi çok iyi. Benim de bağlanmayla ilgili problemlerim var.
Ama size faydası olmayan, aksine eksilten bir ilişkiyi zor da olsa bitirmelisiniz.
Evlenirseniz çok daha zor olur ayrılmak, kopmak.
Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz, anlıyorum, ama aslında bu ilişkinin içindeyken daha da yalnızsınız.
Öyle değil mi ?

Adam hayattta da sorumluluk almayı sevmiyor, iliskinizde de. Sizin derdinizi dinleyip derman olacağına doktora git ilaç al diyerek yine sorumluluk almıyor. Bu iliskiden hicbir beklentiniz olmadan size iyi geliyorsa takılın geçin, ama beklentiye girerseniz hata olur

Bu adamla bişey olmaz. Boşuna vakit harcamayın.

İgrenc bir adam.. evet yoluna bak tek başına bu en mantıklısı illa bir erkek,sevgili ,es olacak diye bir şey yok. iğrenç olan kısım ise en fazlası bana kıyaslaması geldi ve bunları annesinin de bilmesi

37 yasindayim en guzel cagindayim resmen. Evini, ,arabaniz var. Maasiniz var
.ayda bir turlara katilin. spor salonuna yazilin. Arkadaslarinizla sosyallesin.
Yani adamin yasi ve ailesinin yaninda olmasindan cok tavirlari cok sinir bozucu.

Ah güzel kardeşim, 46 yaşındayım bugün yalnız kalsam 13 yaş büyük bir adamla birlikte olmam. Hele de üretmeyen, hayatı giyinmekle yaşamak sanan, daha ailesinden bağını koparamamış biriyle asla birlikte olmam. Kendine bunu yapma, bir kedi sahiplen bu adamdan daha iyi gelir ruhuna. Yalnızlıksa yalnızlık bu kadar kalitesi düşük, kültürsüz bir adamla birlikte olmaktan daha iyidir yalnızlık

Yalnız kalmayım derken sürekli stres altında olup sinir hastası olacaksınız
Adam 50 yaşında, birini bulmuş. Siz neden bulamayasınız. İnşallah gönlünüze göre biri denk gelir size ve güzel yuvanızı kurarsınız

Böyle bir adamla beni aynı odaya koysalar ve ilişkiniz olacak deseler oturup ağlamaya başlarım nasıl dayanıcam diye. O kadarını söyliyeyim
Ağlamadım; ama boğasım geldiği çok oldu :) Adam işe de hafta 1 ya da 2 gün gidiyor, diğer günler yata yata bir hal oluyor. Sen uyanıyorsun, adam yatıyor, toplantılara giriyorsun, adam yatıyor, sen evi temizliyorsun adam yatıyor. Sonra niye boğmak istiyorsun, ne yapayım :)))

Adam iyi biri değil .Güç sahibi olamamış silik tutunamamis ortadan yuvarlanan birisi . İyi veya kötü olduğunu tam anlayabilmek için bu saydıklarım dan birisinin olması lazım . Adam daha kötülük yapacak seviyede dahi değil . Ama sinsilik peşinde .Lakin helal olsun o bu haliyle sizi tavlamis size de yazık siz de bu halinizle ona kanmissiniz bence sorun sizde . 33 yaşındayım 40, yaşındaki adama sumugumu sürmem . Aranızda 13 yaş var bu da 3 jenerasyon eder. Varın siz düşünün.

Kesinlikle doğru, ben de kendime inanmıyorum işte; ama insan bazen hiç olmaz dediği şeylerin içinde kendini buluyor; ama postaladım kendisini, sayenizde aydınlandım. Şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum. Farklı numaralardan arıyor, engelliyorum geldikçe.

Daha iyilerine değil çok çok daha iyilerine layiksiniz. Adam sizin değil kaleminiz olmak standart skalaniza dahi giremez .

Aaaaaaa efor sarfetmeye üşenmiyor mu amca? iyi iyi
ne dediniz ayrılırken
bırakmayın onu diye ağlayıp zırlamak için arıyordur

Aaaaaaa efor sarfetmeye üşenmiyor mu amca? iyi iyi
ne dediniz ayrılırken
bırakmayın onu diye ağlayıp zırlamak için arıyordur
Valla eski sevgilisi ile kıyaslıyor diye telefonu yüzüne kapadım; sonra bana küfürlü mesajlar yazmaya başladı. Ben de terbiyesiz, arama beni bir daha diyip engelledim :) aşırı seviyeli davrandım, kendimle gurur duyuyorum :))) bazı insanlar için üzülmeye bile değmiyor, ne zavallılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…