Galiba 40 yaş gerçekten bir dönüm noktası

Erken kaçış gerçekten önemli yoksa patolojik bir bağ geliştiriyorsun, bu bağ giderek güçleniyor. Doğru çok doğru.

Ya zaten adama dizi izliyorum netflixde diyorum muhabbet olsun diye, üzerine beymene gidip bere aldım başkasını takmam diyor. Cebinde parası yok ettiği muhabbete bak. Bunları duydukça öfke de duymaya başladım zaten.

Yanlızlıktan korkmayın bu kadar, bunun gibilere zaman harcamaktan daha iyidir yanlızlık.

Off belli bir yaşa gelmiş kendini dünyanın sahibi zanneden, oysaki hiç bir zaman sahibi olmayacak olan erkekrin bu özgüveni beni benden alıyor. O rüya görmeye devam etsin.Bir kaç sene sonra huzur evi paklar onu.

Vayyh ayranı yok içmeye beymen den bere almış başkasını takamazmış. Siz kendinizde mısınız ayıksınız yani değilmi elli yaşında bir baltaya sap olamamış ev yok bark yok ailesinin kolları altına sığınmış ama hala da burnından kıl aldırmayan bir adam sizi sadece yemeye geliyor farkındamısınız sizin ev arabaya hazır konacak bırak allahını seversen bu yaştan sonra bu herifi alıpta prostatına mı para harcayacaksın beyimiz devlet hastanesinede gitmez beymen neresi kirlenir orda özele de senin paranla gider artık .gencecik hayallerini gerçekleştirmiş bir bayansın kendine denk biri olsun hayatına alacağın kişi

Ben senin yerine kendimi koyup düşündüm arkama bile bakmadan kacardim .Bunun kendine hayrı yok sana koca mi olacak? Dertsiz başına dert alma sakın okumus işi gücü yerinde bir kadınsın aklınızı başıniza toplayın yahu kadınlar.

Aynen ben de okurken bunaldim... gerisini siz dusunun...

Adam tam bir asalak. Senden bir kaç yaş küçüğüm. Üstelik evlenip ayrılmış iki çocuklu bi kadınım büyük konuşmayım ama böyle biri olacağıma yalnız ölürüm daha iyi. Kendine layık gördüğün insan bu mu gerçekten. Adam tam bir manipilasyoncu. Önce kendi değerinin farkına var bence.

Adam annesi ve babasının, hatta onlar yetmez teyze amcalarının miraslarını bekliyor. Aileden öyle görmüşmüş. Ya yazdıkça midem bulandı. Yazmak düşünmekten kesinlikle daha etkiliymiş. Teyzenin yurtdışında (şuanda olmayan) dükkanından bile bizim dükkan vardı diye bahsediyor. Ya ben sanırım böyleleri filmlerde olur sanıyordum, ondan da idrak edemedim galiba.

Ağır bir eleştiri yapayım çünkü gerçekten aklınızı başınıza toparlamanız gerekiyor.37 yaş,bir kadının en güzel,en olgun,en verimli zamanlarından biridir.Lütfen kendinize bu saygısızlığı yapmayın,dayının elle tutulur hiç bir yanı olmadığı gibi tam bir parazit.

Hade adam hayal aleminde yaşıyor, peki siz hangi alemde yaşıyorsunuz, sizden kaç yaş büyük, 50 yaşında bile aptal aptal hayaller peşinde olan,bu işe yaramazın yanında ne işim var diye hiç mi sormadınız kendinize?

Tam yiyici. Ay benim midem bulanır böyle insanlardan. Hayatı boyunca bi baltaya sap olamamış milletin malına göz koymuş. Allah aşkına yapmayın bunu kendinize. Gencecik eğitimli maddi durumu iyi bi kadınsın. Kendine layık gördüğün adam bu mu gerçekten.

Sizi yargılamayacağım, insan bazen akıl tutulması yaşayabilir, duygusal boşluğa düşebilir. Bunları ben de yaşadım. Lütfen kendinize gelin. Bu adam size uygun birisi DEĞİL. Böyle adamlardan ancak tiksinilir... Kendi yaşınıza uygun birileriyle ilişki kurun. Sizin yanınıza güçlü adam yakışır.

Ayrıl ya çok itici

Yaşım geçiyor iyi kötü birini bulup evlenmeliyim diyorsun
İyi kötü yanımda biri var deyip devam ediyorsun
Ama çok yanlışş yapıyorsunnnn

Birkere adam sinyalleri veriyor sana,

Evlenip boşanmış çocuklu biri ile olmazzz
14 yaş büyük biri ile olmazzz ,yaşı 50 olmuş !!
Adam eski sevgilisini/ruslarla yaptığını anlatmış utanmadan bir de kıyaslamış OLMAZZZ
Ana babasından geçiniyor sülük gibi,olmazzz
Orta halli maaşla luks giyim olmazzz(ayranı yok içmeye,atla gider çeşmeye)
Sana karşı sevecenliği de yok onu iç,bunu ye tamam… seni dert edinmiyor bile,önemsemiyor

Kuzum bu adamı çok aradın mı? Arkadaş bile olunmaz bununla.Sakın evlilik falan düşüneyim deme.
Valla seni yer bitirir,kendini de sana baktırır bi güzel.
Adam sülük gibi birilerinden geçiniyor
Okumuş etmişsin ne işin var bu hödükle

aklı başında olsa ayrı eve çıkardı, anasının gölgesinde olmazdı. Onlardan aldığı parayla çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamazdı. Ortahalli maaş alıyor ama süsünden de ödün vermiyor belli ki savurgan ! Evlense, evi de geçindiremez bu
Yaaa birde elalemin kadınlarıyla yattığını gezdiğini sana ne diye anlatıyor, gurur kaynağı mı bu? Ne ayıp yaa. Terbiyesizlik bu
İşte tam da bu konuda ayrılmalısın bu adamdan
Zaten 50 yaşında, hastalıkları başlar yakında bunun .hayatını bile yaşayamazsın/senin istediğin şeyleri de saçma bulur bu. Gezemezdiniz bile.Muhalefet,seni anlamaz bu, vizyonu yok çünkü
Sen gibi birini haketmiyor.
Ne işin var çocuklu adamla zaten. Kaç kurtar kendini

Son düzenleme:
Adam yanında eski sevgililerini anlatacak kadar ezik görmüş seni iyi egitim aldığına emin misin kendine ver 37 yaş şahanedir at şunu lütfen başından tanımadan igrendim böyle adamlar senin gibiler sayesinde varlar

Adamın marka giyimine mi tav oldunuz acaba en başta? Kılık kıyafeti düzgün marka janjanlı olunca adam mı sandınız?!
Yok hayır, içindeki ezikliği öyle baskılıyor.

Çocuğunun masrafını karşılayamayıp beymenden bere taksa ne takmasa ne? Gözümde sıfır. Ben adamın gücüne bakarım, yetirebiliyor mu, emek harcıyor mu, didiniyor mu, çabalıyor mu?
Gerisi fasofiso
Bu bedavadan senin mallarına çöker.
Hayır üstüne de titremiyor. Genç kızı bulmuş bir de aşağılayıp alay ediyor.
Yahu bi dön kendine bak bey amca desene şuna?

İki çocukla boşandım, küçük bi evim ve arabam var. 36 yaşımdayım, yine de 50 yaşındaki bu hödüğe dönüp bakmazdım !
Sen pay biç buradan… kurtar kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…