Galiba 6 aylık sevgilim tarafından dolandırıldım.

arkadaşım, adam manipülatif. Seni bu şekilde manipule edip paranı yiyor. Sen vermeyince de trip atıyor çünkü biliyor senin yine yollayacağını. Aynısı başıma denk gelmişti bundan 5 sene önce, hemen anlar anlamaz s**tiri çektim. Aynısını yap yoksa beş parasız bir sürü borçla ortada kalırsın

Ah be ablacım, burada bitirmeliydiniz. Hatta kartı ilk istediği zaman.
Kendi isteğiyle paraları vermiş maalesef şikayette bulunamaz dolandırılma gibi bir şey değil bu
Ama anlaştıklarından fazla çekmiş olması sorun yaratmaz mı ki?

Bence siz çevrenizi de terk edin. Bu nedir ya??
Büyük konuşmamak lazım ama çevreden referanslı adamla konuşmamak lazım.

Aynen test ediyor bence de hatta bir kaç zaman sonra bütün paranın 5 katını size getirip testi geçtiğiniz için tebrik edeceğini düşünüyorum arkadaşlarınıza ve çevrenize de bol bol selamlar

Sevgilisine para yediren kadınlara her zaman hayret etmişimdir. Hangi akla hizmet allah askına ödemiyorum git naparsan yap derse napıcaksın? Ayrıca bildiğin dilencilik bu yani. Takım elbisesini de sen mi düşünceksin. Sen olmasaydın nasıl alcaktı o takım elbiseyi mesela. Resmen yolunacak kaz bulmuş bide üstüne trip atıyor saka gibi.

Sizi dolandırdığı apaçık ortada hala inanmak istemiyorsunuz bence bir an önce verdiğiniz paraları alın ve bir dah tek kuruş vermeyin. Yazık günah ya para kolay kazanılmıyor. Ki böyle bir erkekle de evlenmeyi düsünmeyin ..

Konu sahibi en son geçen yıl Ekim ayında girmiş siteye. Yazık olmuş parasına. Geri alması çok zor.

Okumamış arkadaşlar okusun da ders alsın diye hortlatıyorum.ben de yeni okudum çünkü.kamu spotluk konu.

O ne iyi niyetli(!) arkadaşlar öyle.

Ne alacak? insanıyor musunuz buna? Bu çöpünü bile geri vermez.pisliğin teki.

6 aylık herifin nesine senin paran benim param mı var diyorsunuz ya aklınızı mı yitirdiniz? Polyanna değil düpedüz salaklık özür diliyorum. Zırrrnık koklatmam o amipe ne senin param benim param mı var dicem. Benim param tabiki. Hadi ordan yvşağa bak. Sinir oldum bu kadar saf olmanıza

Yüzlerce bin diyor ya

Borç olarak verdiğiniz paraları isteyin sıkıştım çok kötü durumdayım falan diyerek isteyin. Ödediği anda da ayrılın gitsin. Öderse tabi... ve artık ölüyotum dese bile vermeyin para önce borcunu ödesin. 6 aylık ilişkide bu ne yüzsüzlük ya kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…