Galiba 6 haftalık hamileyim yardım edin:(

Mihrisahsenem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
9
0
1
34
Merhaba , aramıza yeni katılıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var geçtiğimiz perşembe gebelik testi yaptım ve 2 çizgi çıktı 6 haftalık hamileyim herhalde daha doktoro gitmedim , ve maalesef sigara yo bırakamadım.Eşim çok sorumsuz onun bu sorumsuzlugu benim paikolojimi bozdu ne yapmalıyım

Doktora gidelim bile demedi daha aldırmayı düşünüyorum çok çocuk istiyodum hayatta en büyük hayalimdi ama daha önce düşügüm vardı çocugum olmayacak sandım. Şimdi hamileyim ama çok mutsuzum hanımlar ne yapabilirim

sigarıyı bırakamadım diye birsey yok bırakacaksınız cocugunuzu dusunun Allah korusun hasar bırakır ustelik ilk 3 ne kadar onemli

Ben ilk hamileliğimde bi sigara içeyim yaparım demiştim de arkadaşlarım ilk test yap demişlerdi sonra içemedim o sigarayi. Sende hemen bırakmaya bak demiycem hemen bırak diycem içindeki bal kabağı değil can!

sigarıyı bırakamadım diye birsey yok bırakacaksınız cocugunuzu dusunun Allah korusun hasar bırakır ustelik ilk 3 ne kadar onemli
Evet öyleymiş ama daha doktora bile gitmedim, belki dış gebelik gögüslerim inanılmaz derecede büyüdü , midem yanıyo sürekli geceleri uykusızlugum da başlado normal mi ?

Sigarayi birak. Bebeginede kiymao Allah in sana verdigi bi mucize.

Evet öyleymiş ama daha doktora bile gitmedim, belki dış gebelik gögüslerim inanılmaz derecede büyüdü , midem yanıyo sürekli geceleri uykusızlugum da başlado normal mi ?
gogusler zaten buyur hassaslasır mide yanmasıda belirtiler arasında vardır hamilelik doneminde ama neden dıs gebelik olsun daha once boyle birsey mi yasadınız

Midenin yanması normal sayılıyor benimde çok yanıyordu gögüslerin zaten normal tepki vermiş uykusuzluk olabilir mi bilmiyorum şahsen ben bıraksalar 24 saat uyurdum

Uykusuzlugun stresten canim. Once kafanin rahat olması lazim.sigarayi inan bırakabilirsin. Ben kiyamadim biraktim hamilelikte cunku can taşıyorsun. Onun orada kacacak yeri yok annesi dumana maruz birakma yavrunu.esin sorumsuz ise diyebileceğim bir sey maalesef yok. Korunman gerekirdi. Bebegine iyi bak ve sigarayi birak.esin sorumsuz ise sevgi ve saygi yok ise o ortamda zaten buyutme cocugunu..karar senin bosanabilrisin ama o çocuğun gunahina girmeye hakkiniz yok. İnşallah her sey guzel olur hakkinizda hayirlisi olsun

Maden eşinizle sorunlariniz var bayan neden korunmadiniz.... çok

çeliskilisiniz cok istiyorum bebegi diyorsunuz sonrada aldırmayı düşümdügünüzü¿¿¿¿¿¿

Dış gebeliktir belki diye teşhis koymanizi hic anlayamadım zaten....

Kıyabiliyosanız kıyin kendi hatanizin bedelini o bebege ödetin...ama Cinayettir bilesiniz.....

Ha
gogusler zaten buyur hassaslasır mide yanmasıda belirtiler arasında vardır hamilelik doneminde ama neden dıs gebelik olsun daha once boyle birsey mi yasadınız
hayır ama daha önceden düşük yapmıştım onuda 20 gün sonra farkettim 1 yıl korunmadım çocugum olmayacak diye düşündüm ama işte şimdiki durum malum

Hemen yargılamaya ne kadar meraklısınız .Dışarıdan yazmak ne kadar kolay içinde bulundugum durumu bilmeden önyargılarınızı konuşturmuşsunuz hemen.

Hemen yargılamaya ne kadar meraklısınız .Dışarıdan yazmak ne kadar kolay içinde bulundugum durumu bilmeden önyargılarınızı konuşturmuşsunuz hemen.
Sizin söyledikleriniz dısinda yaptigim ekstra bi yorum yok iyi okuyun tekrar

tekrar okuyun benim yorumumu ve de kendi aktardıgınız bilgileri....önyargı

sözkonusu degil ne yazmissanız o yorumlanmiş¿

Bilmem psikolojik herhalde
Keşke dikkat etseydiniz demeyeceğim eşinizle sorunlar hollalur çocuğa babalık yapar diyorsanız zorlayın sınırları
Yok yapmaz derseniz maddi durumunuz da el veriyorsa boşanın doğurun çocuğu
Maddi durumunuz yoksa aldırın çocuğun hayatını da zehir etmeyin

çocuğuna kıyacak kadar kötüyse psikolojin, eşini de boşarsın herhalde.
çocuğunu istemediğin adamla evli kalman hem saçma hem çelişkili olur.

O bebegi gozunun onune getir dpgmus kucucuk tatli bisey minik bi kundakta ve sen o sigarayi onun minik agzina dogru ufleyebilirmisn kiyamazsn dmi buda oyle iste....YAPMA KARDEDIM..
aldirma konusuna gelince o adamin ne yaptgi umrunda olmasin onun cocugu gozuyle degil kendi kanin canin seninle nefes alck o Rabbim nasip etmisse var bi hikmet aklini toparla ve her attigin adimda kendini degil bebegini yani caninda ki cani dusun yapma

Ben boyle sacmaliklar konusan insanlara cok sinir oluyorumm ya ! Can bu can ya senin icinde buyuyen bir can, sigarayi birakamiyomus sacma ! Birakmak isteyen insan her turlu caba gostirir.. sinirlari zorlar ne olursa olsun ama ben sizde o cabayi goremiyorumm

Bakin bide bu yonden dusunun hic cocugu olmayan insanlar var cocugu olsun diye senelerdir bekleyenler var.. biraz da o insanlari gozunuzun onune getirin Allah askina..

Bu kadar hizli bir karar vermeyin. !
Doktorada gitmeyi ihmal etmeyinn !!

Hayırlı olsun demek isterdim ama kafanız çok karışık anlaşılan. Öncelikle eşinizle konuşun ve sizi doktora götürmesi gerektiğini söyleyin. Sigarayı bırakın, bebeğinize yazık. Tetkiklerinizi ve muayenenizi olun, gerçekten gebe olduğunuzdan ve her şeyin normal olduğundan dış gebelik vs olmadığından emin olun. Sonra tekar eşinizle konuşun ve bebeği isteyip istemediğinize karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…