- 4 Ekim 2016
- 9
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Mihrisahsenem
-
Evet öyleymiş ama daha doktora bile gitmedim, belki dış gebelik gögüslerim inanılmaz derecede büyüdü , midem yanıyo sürekli geceleri uykusızlugum da başlado normal mi ?sigarıyı bırakamadım diye birsey yok bırakacaksınız cocugunuzu dusunun Allah korusun hasar bırakır ustelik ilk 3 ne kadar onemli
Sigarayi birak. Bebeginede kiymaDoktora gidelim bile demedi dahaaldırmayı düşünüyorum çok çocuk istiyodum hayatta en büyük hayalimdi ama daha önce düşügüm vardı çocugum olmayacak sandım. Şimdi hamileyim ama çok mutsuzum hanımlar ne yapabilirim
gogusler zaten buyur hassaslasır mide yanmasıda belirtiler arasında vardır hamilelik doneminde ama neden dıs gebelik olsun daha once boyle birsey mi yasadınızEvet öyleymiş ama daha doktora bile gitmedim, belki dış gebelik gögüslerim inanılmaz derecede büyüdü , midem yanıyo sürekli geceleri uykusızlugum da başlado normal mi ?
Midenin yanması normal sayılıyor benimde çok yanıyordu gögüslerin zaten normal tepki vermiş uykusuzluk olabilir mi bilmiyorum şahsen ben bıraksalar 24 saat uyurdumEvet öyleymiş ama daha doktora bile gitmedim, belki dış gebelik gögüslerim inanılmaz derecede büyüdü , midem yanıyo sürekli geceleri uykusızlugum da başlado normal mi ?
Evet öyleymiş ama daha doktora bile gitmedim, belki dış gebelik gögüslerim inanılmaz derecede büyüdü , midem yanıyo sürekli geceleri uykusızlugum da başlado normal mi ?
hayır ama daha önceden düşük yapmıştım onuda 20 gün sonra farkettim 1 yıl korunmadım çocugum olmayacak diye düşündüm ama işte şimdiki durum malumgogusler zaten buyur hassaslasır mide yanmasıda belirtiler arasında vardır hamilelik doneminde ama neden dıs gebelik olsun daha once boyle birsey mi yasadınız
Hemen yargılamaya ne kadar meraklısınız .Dışarıdan yazmak ne kadar kolay içinde bulundugum durumu bilmeden önyargılarınızı konuşturmuşsunuz hemen.Maden eşinizle sorunlariniz var bayan neden korunmadiniz.... çok
çeliskilisiniz cok istiyorum bebegi diyorsunuz sonrada aldırmayı düşümdügünüzü¿¿¿¿¿¿
Dış gebeliktir belki diye teşhis koymanizi hic anlayamadım zaten....
Kıyabiliyosanız kıyin kendi hatanizin bedelini o bebege ödetin...ama Cinayettir bilesiniz.....
Neden çocuğum olmaz diye düşündünüz kiHa
hayır ama daha önceden düşük yapmıştım onuda 20 gün sonra farkettim 1 yıl korunmadım çocugum olmayacak diye düşündüm ama işte şimdiki durum malum
Sizin söyledikleriniz dısinda yaptigim ekstra bi yorum yok iyi okuyun tekrarHemen yargılamaya ne kadar meraklısınız .Dışarıdan yazmak ne kadar kolay içinde bulundugum durumu bilmeden önyargılarınızı konuşturmuşsunuz hemen.
Keşke dikkat etseydiniz demeyeceğim eşinizle sorunlar hollalur çocuğa babalık yapar diyorsanız zorlayın sınırlarıBilmem psikolojik herhalde
çocuğuna kıyacak kadar kötüyse psikolojin, eşini de boşarsın herhalde.Doktora gidelim bile demedi dahaaldırmayı düşünüyorum çok çocuk istiyodum hayatta en büyük hayalimdi ama daha önce düşügüm vardı çocugum olmayacak sandım. Şimdi hamileyim ama çok mutsuzum hanımlar ne yapabilirim
Hayırlı olsun demek isterdim ama kafanız çok karışık anlaşılan. Öncelikle eşinizle konuşun ve sizi doktora götürmesi gerektiğini söyleyin. Sigarayı bırakın, bebeğinize yazık. Tetkiklerinizi ve muayenenizi olun, gerçekten gebe olduğunuzdan ve her şeyin normal olduğundan dış gebelik vs olmadığından emin olun. Sonra tekar eşinizle konuşun ve bebeği isteyip istemediğinize karar verin.Merhaba , aramıza yeni katılıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var geçtiğimiz perşembe gebelik testi yaptım ve 2 çizgi çıktı 6 haftalık hamileyim herhalde daha doktoro gitmedim , ve maalesef sigara yo bırakamadım.Eşim çok sorumsuz onun bu sorumsuzlugu benim paikolojimi bozdu ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?