Galiba 6 haftalık hamileyim yardım edin:(

He bide su var kanser olcagini duysan hmn atarsn o sigarayi sana bisey olmasin diye dimi bnde anne olmadm o duyguyu bilmiyorum ama dusundugumde ise cok farkli ve mukemmel bisey dusunsene bnde bi can daha olck o cok baska cok BIRAK O SIGARAYI BAKTIN OLMUYOR ADAMIDA BIRAK AMA EVLADINI ASLA

Hiç kocana sorumsuz deme sen daha sorumsuzsun bence. Kocanın halini biliyodun neden korunmadın ki? Bak internetin var elinin altında araştırmayı düşünmedin sanırsam. Olan olmuş artık o çocuk sana beni dünyaya getirin demedi size ama sen sen çocuğuna arşı sorumlusun günde 1,5 paket sigara içerken bırakmış biri olarak söylüyorum bebeğine o nikotini reva görme derim.

kan testiyle net belli oluyor zaten niye eşini bekliyorsun ki ? bence git doktora emin ol . eğer hamileysen ona göre bir yol çiz . sigarayı bırak beslenmene dikkat et . ama eşine çok güvensizsen maddi manevi kendini de yetersiz hissediyorsan aldır çünkü çocuk büyük sorumluluk ....

Arkadaşa katılıyorum, eşinle birlikte konuşun öyle karar verin, sizin şimdi duygularınız hormonların etkisiyle alt üst olmuştur biraz alttan alarak eşinizi karşınıza alın ve ortak çözüm arayın, ama yeni bebek yeni dünya ben çok sevindim şimdiden bebeğiniz hayırlı olsun

Kimseyi takma hastaneye git ve işin aslını öğren kalp atışlarını duy ve yavrun için yap herşeyi. Boşanmak çözüm mü o da sizi ilgilendirir aileniz ne der vs. Aldırmayı unut rabbim vermiş o cana kıyma lütfen. Ve sigarayı da bırak inş meleğin için..

Bebeğinizin imtihanınız olmasına izin vermeyin aldırmayın onu mucizeniz olarak kalsın Rabbim sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…