- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi Amazing family
-
Hayır tabiki hemen hemen her anne yapmıştır ilk bebeğine şahsen bende yaptım benim oğlumda iki yaşında ve bazen 1-2 yi buluyo uyuması ama ben o vakti onunla oynayarak geçiriyorum çünkü biliyorum afedersin bitarafımıda yırtsam o kendi istemeden uyumıcak bazen öyle oluyoki tam gözleri kapanıyo hani yatar gözünü kaparsın bişey yapmayı unuttuğunu farkedip geri kalkarsın ya aynı edayla kalkıp oyun oynamaya gidiyo çok komik yaa.2,5 yaşında bir oğlum var. Tahmin edersiniz ki onu canımdan çok seviyorum. Fazla hareketli akşama kadar çok yoruyor. Gece uyutamıyorum. Bu saat oldu daha yeni kapadı gözlerini. Kızlar Benim sorunum şu ki artık uyusun diye kızıyorum çoğu zaman da korkutuyorum öcü geliyor felan diyevicdanen hiç rahat değilim o benim kuzum Ve ben ona iyi davranmıyorum uyumadı diye azarlayıp korkutuyorum sonra pişman oluyorum üzülüyorum ama sabrım tükeniyor Ve yine aynısını yapıyorum. Ben kötü bir anne miyim
2,5 yaşında bir oğlum var. Tahmin edersiniz ki onu canımdan çok seviyorum. Fazla hareketli akşama kadar çok yoruyor. Gece uyutamıyorum. Bu saat oldu daha yeni kapadı gözlerini. Kızlar Benim sorunum şu ki artık uyusun diye kızıyorum çoğu zaman da korkutuyorum öcü geliyor felan diyevicdanen hiç rahat değilim o benim kuzum Ve ben ona iyi davranmıyorum uyumadı diye azarlayıp korkutuyorum sonra pişman oluyorum üzülüyorum ama sabrım tükeniyor Ve yine aynısını yapıyorum. Ben kötü bir anne miyim [/QUOTE
Benim annem bana hortumla vurmuştu. Bana vurur insan içinde falan
Saçımı kestim diye yerlerde dövmüştü
Sonra söyleyince iyiki yapmışım der . Yine olsa yine yaparım der.Bence siz iyisiniz
Bence her annenin bu tur tepkiler verdigi anlar muhakkak ki vardir.. anne misiniz bilmiyorum ama anneyseniz ve evladiniza dur yapma annecim ya da hadi gec oldu uyusana artiikk diyip ses tonunuzu azicik yukselttiginiz anlar bence gayet dogal..Her anne bu tip tepkiler vermiyor.Konu sahibi en azından hatasının farkında bence siz de her anne böyle deyip içinizi rahatlatmayın.
Sabah geç mi kalkıyor? Ya da öğlen çok mu uzun uyuyor? Ona göre bir saat belirleyin bir hikaye anlatacağım sonra uyanacaksın deyin.kararli olun.yataktan çıkmasına izin vermeyin.ama asla korkutmasın azarlamayin.yasina yakın çocuğum var sabah sekizde kalkar.oglen bir de uyur.aksam da dokuz buçukta yatar.eger sabah dokuz buçuk on gibi kalkiyorsa erken yatmasını beklemeyin.cunku uykusu gelmez.sabah erken uyandırın.2,5 yaşında bir oğlum var. Tahmin edersiniz ki onu canımdan çok seviyorum. Fazla hareketli akşama kadar çok yoruyor. Gece uyutamıyorum. Bu saat oldu daha yeni kapadı gözlerini. Kızlar Benim sorunum şu ki artık uyusun diye kızıyorum çoğu zaman da korkutuyorum öcü geliyor felan diyevicdanen hiç rahat değilim o benim kuzum Ve ben ona iyi davranmıyorum uyumadı diye azarlayıp korkutuyorum sonra pişman oluyorum üzülüyorum ama sabrım tükeniyor Ve yine aynısını yapıyorum. Ben kötü bir anne miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?