- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Ben çalışmıyorum. Doğumdan beri hep yan yanayız. Ayrı kalmışlığımız Yok hiç. Bende çok alıştım o da ayrı kalamıyoruz sanırım akşam da sabrımız kalmıyor ama atlatılamayacağımız sorunumuz yok çok şükürHataniz ile ilgili yorum yapmayacağım . olur oyle kucuk dil sürçmeleri. Unutturursunuz
Çocuğun dogası geregi zaten hareketli olmasi gerekir köşe minderi cocuk sahibi olsanız sorun burada ! derdim
Uyku saatleri ve duzene sadik kalma konusunda biraz caba gostermek gerektiğini düşünmekteyim . Çalisan anne iseniz biraz daha güçleşiyor konu . Cocuktan ayri kalinan zaman onunla gecirilecek zaman ile telafi edilmeli
Ben gunluk olaylari masal anlatir gibi anlatirdım uyur giderdi ( anne sus artik demek istemiş de olabilir .çare deliksiz uyku)
Gündüz uykusu uyuyor mu?Ben çalışmıyorum. Doğumdan beri hep yan yanayız. Ayrı kalmışlığımız Yok hiç. Bende çok alıştım o da ayrı kalamıyoruz sanırım akşam da sabrımız kalmıyor ama atlatılamayacağımız sorunumuz yok çok şükür
Gündüz 9 10 gibi uyanır maalesef biraz geç uyanıyor bende uyandırmaya kıyamıyorum geç yatıyor çünkü. Öğlen 2 de yatmış olur mutlaka 1 saat uyur böyle yaniGündüz uykusu uyuyor mu?
Bende bir ara geç uyuduğu için ilk gün öğlen uyutmadım akşam 9 a kadar zor dayandı. 9 da uyuttum sabah erken kalktı öğlen erken uyudu ama devam ettiremedim ev ortamım uygun değil maalesef eşimin ailesiyle yaşıyoruz biz uyanıyoruz onlar yatıyor sorun oluyor2buçuk yaş!!
Ne bunalımlı bir dönem, Allah kolaylık versin.
Yanlışlarınızla sizi yargılamıcam, siz de farkındasınız zaten.
Benim önerim gündüz uykusunun saatleri ile ilgili değişiklik yapmanız.
Sadece konuyu okudum ve yazıyorum.
Belki daha sonra yazmışsınızdır, görmedim.
Gündüz uyuyor mu?
Sabah kaçta kalkıyor?
Öğle uykusuna kaçta yatıp ne kadar uyuyor.
Bunlar gece uykusunun saatini etkiliyor.
Benim 31 aylık çocuklarım..
Sabah 8 de uyanıyorlar.
Öğlen 12.30 gibi uyku
Akşam 9da gece uykusu
Bizde bu şekilde...
*öğle uykularını uzun tutmuyorum, akşam gecikmesinler diye.
Gündüz 9 10 gibi uyanır maalesef biraz geç uyanıyor bende uyandırmaya kıyamıyorum geç yatıyor çünkü. Öğlen 2 de yatmış olur mutlaka 1 saat uyur böyle yani
Çocuk uyanık olsa ne olur, bunu sorun edecek insanlar demekki büyükleriniz.. Bu kötü işte..Bende bir ara geç uyuduğu için ilk gün öğlen uyutmadım akşam 9 a kadar zor dayandı. 9 da uyuttum sabah erken kalktı öğlen erken uyudu ama devam ettiremedim ev ortamım uygun değil maalesef eşimin ailesiyle yaşıyoruz biz uyanıyoruz onlar yatıyor sorun oluyor
Bende bir ara geç uyuduğu için ilk gün öğlen uyutmadım akşam 9 a kadar zor dayandı. 9 da uyuttum sabah erken kalktı öğlen erken uyudu ama devam ettiremedim ev ortamım uygun değil maalesef eşimin ailesiyle yaşıyoruz biz uyanıyoruz onlar yatıyor sorun oluyor
Adam da odaya geç geliyor zaten tv den ailesinden anca vakit ayırıyor saolsuncevap burada
bir hafta kıyacak erken kaldıracaksınız
öğlen de bir saat ya da 1,5 saat uyuyacak
akşam da makul saatte yatacak
oğluma kreşte saat kollarını iki yana açınca yat dediler
ilk başlarda zorlandı sonra alıştı
okula gidiyor yaz tatilinde bile 10 olmadan uyuyor zira bünye ona göre alışıyor
saatleri kaymış çocuğunuzun sabah kalkın kahvaltınızı yapın oynayın öğlene yorulsun vs vs
o zaman akşam eşinizle size de baş başa geçirilecek zaman kalır hem
adama da yazık
O değil kahvaltıyı beraber yapıyoruz ayrı yaparsam kesin kavga ederiz erken uyanınca yine yatak odasında vakit geçiriyoruz maalesef. Yaşlılar evet ama uykuya düşkünleriyi de yaşlılar zaten erken kalkar
genelde evde kimse olmasa da erken kalkarlar
ayrıca da onlar uyusunlar odalarında
çocuğun düzeni önemli onlar da biraz fedakarlık etsinler
eşin işe gitmek için kalkmıyor mu zaten uyanırlarsa o zaman da uyanırlar
Aynen sakin kalmak önemli sanırımÇocuk uyanık olsa ne olur, bunu sorun edecek insanlar demekki büyükleriniz.. Bu kötü işte..
Malesef başka çözümü yok bu işin.
Ya da öğle uykusunı kaldıracaksınız, uyumayacak gün boyu.
Bu da olmaz sanırım, daha küçük, uyusa iyi olur.
Sakin ve sabırlı olun
+1Öcü falan korkutmayın çocuğu günah ya. Sohbet ederek uyutun hikayeler uydurun. Bir de elleri karnında, sizin ellerinizin altında olsun bırakmayın. Çoğu zaman kendi hareketinden uyuyamıyor çocuklar.
Onlar yokken köye gittiklerinde eşim ile giderken oğlumda bende uyanırdık kahvaltımızı yapar oyunlar oynar öğlen yatardık şimdi olmuyor öyle düzenimiz pek yokO değil kahvaltıyı beraber yapıyoruz ayrı yaparsam kesin kavga ederiz erken uyanınca yine yatak odasında vakit geçiriyoruz maalesef. Yaşlılar evet ama uykuya düşkünler
O değil kahvaltıyı beraber yapıyoruz ayrı yaparsam kesin kavga ederiz erken uyanınca yine yatak odasında vakit geçiriyoruz maalesef. Yaşlılar evet ama uykuya düşkünler
HaklısınızValla erken kalktım, çocuğa kahvaltı yaptırdım diye bana laf edecek kimse anasından doğmadı
Gaza getirmek gibi olmasın ama etsinler kavga, ne olur ki
Çocuğun karnı aç onları bekleyeceği isteğini kimse makul bulmaz ki
Ha onlarla da oturup bir çay içersiniz yine belki ama çocuk neden onların keyfini beklesin
Lütfen kendinizi ve çocuğunuzu kimseye ezdirmeyin onu koruyup kollamak sizin göreviniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?