Galiba Ayrılmak istiyorum

bağıracak diye korkuyorsunuz kimbilir daha neler yaptı ki bu haldesiniz. Bu durum bile boşanmak için bir sebep. Ben bir yerde okumuştum biri suç işlediğinde canı yanana iftira atarmış ki nasıl savunacak kendini diye bakar taktik alırmış.tabi bilmiyoruz sizdeki bu durum mu? 2 seçenek var ya eşiniz şizofren ya da aldatıyor başka seçenek bulamadım.

Merhaba Kızlar,

Ben 31 yaşındayım ve 10 yıldır evliyim. 1 tane Oğlum var 6 buçuk yaşında.
Evliligimizde çok sorunlar yaşadık ama Oğlum doğduktan sonra sorunlar çok değişik ve kötü hal almaya başladı.
Eşim önce bana hayatımda başka birinin olduğunu iddia etti, bunu 2 3 kez yaptı. (Bunu affettim mi salak diyeceksiniz biliyorum) Ben evliliği bitirmeden ama kendimce herseyi denemek, çabalamak istedim. Depresyon tedavisi oldum 2.5 sene, umursamadı. Kronik mide rahatsızlığından 13 kilo verdim, pek umursamadı. Sorunlarımda hiç yanımda olmadı aslında. Sanki sürekli telefonunda benden birşeyler gizliyor gibi, başta fazla üstünde durmadım, ama yaklaşık 2 ay önce Bi olay oldu ve telefon faturası ilk defa eve geldi, bana onu kontrol ettiğimi iddia etti, bağırdı kızdı, halbuki ben birsey yapmadım, telefon faturası biraz yüksek gelmiş, uygulama indirilmiş sonra bana oyunlarda ki ekstralar oluyor ya ondan olduğunu söyledi. Ama gel gelelim ki o davranışı içimi kemiriyor. Benden gizlediği birsey mi var? Hayatında başka biri yoktur eminim is hayati çok yoğum ama flört ettikleri mi var veya flört sayfalarında mi veya sadece sohbet ettikleri mi var diye düşünüyorum. Çünkü telefonunu sürekli yan ceviriyor kodunu gizli giriyor, wc ye bile götürüyor. Çok tuhaf değil mi?
Hem bu olay, hem bana iftira atması şimdi içimden gitmiyor. Soğutuyor beni.
Ben çok konuşmaya çalıştım ama olmuyor konuşulmuyor, hemen kavga çıkarıyor bağırıyor. fikrime ztn saygı duymuyor, herşeyi ayağına bekliyor, önceden böyle değildi. Ben bu adama 50 sene daha çekemem bunu biliyorum. Kendisine nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, çünkü çok kötü bagirisma olacak çok korkuyorum. Psikolojim ztn iyi değil :KK43:
Etkilemek istemiyorum ama bu eş müsveddeesi bana, size karşı yanaıtma psikoloji yapıyor gibi kendi. Kendi yaptıklarını siz yapmışssınız gibi gösterip aklı sıra kendini vivdanını rahatlatıyor. İlerde eğer siz yakalarsanız size diyecek ki sen de beni aldatmıştın( ki öyle bir şey yapmamışsınız).

Evet doğru hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı.Yoksa direk bosanalım derdi haklısınız.Ama yaptıgı berbat bir sey

Ya mesela birde şey var mesela iyi olduğumuz yani kavga etmediğimiz günlerde bana şey diyor mesela geçen TV de yaşlı beraber ölen bir çift gördük, bizde böyle oluruz dimi diyor veya oğluma sarılıp biz üçümüz hiç ayrilmicaz demesi. Bilinçaltım psikolojik baskı uyguluyor, bende ztn piskolojikmen çok hassasım hemen afalliyorum, panik oluyorum

Bir kadin, esinin tel.ine ulasmak icin careler ariyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir. Guven duygusu olmadan evlilik yurumez.
Size iftira ederek uzerinden yuk atmaya calismis gibi. Cesaretsiz erkekler, kendiliginden ayrilmayip akli sira karsi tarafi bezdirip ayrilmaya mecbur birakarak hep kurbani oynarlar, tipik Turk erkegi davranisi.
Ihanet etmedigine boylesine emin olanlar da aldatiliyor, bunu bir dusunun derim.

telefon faturası biraz yüksek gelmiş, uygulama indirilmiş sonra bana oyunlarda ki ekstralar oluyor ya ondan olduğunu söyledi.
Eğer playstore veya appstoredan oyun oynuyorsa oyun içi satın almalar kredi kartı/ banka kartı ile olmuyor mu yanlış biliyor da olabilirim, faturaya yansıma olayını ilk defa duydum. Öyle bir şey olmuyorsa net bir şeyler saklıyor gizlemesi tuhaf

Ben sanal ve ya reel olarak aldatıldığını düşünüyorum. Fatura stresi ve şifresini gizlenesinin başka bir sebebi olamaz.
Sana iftira atması vicdanını rahatlatma çabasından kaynaklı..

Bu arada genelde eşini aldatanların işleri çok yoğundur zaten (!)

Eğer playstore veya appstoredan oyun oynuyorsa oyun içi satın almalar kredi kartı/ banka kartı ile olmuyor mu yanlış biliyor da olabilirim, faturaya yansıma olayını ilk defa duydum. Öyle bir şey olmuyorsa net bir şeyler saklıyor gizlemesi tuhaf
Burda telèfon hesabındandan da çekilebilir kendin seçiyorsun yurt dışında yaşıyoruz biz

Merhaba Kızlar,

Ben 31 yaşındayım ve 10 yıldır evliyim. 1 tane Oğlum var 6 buçuk yaşında.
Evliligimizde çok sorunlar yaşadık ama Oğlum doğduktan sonra sorunlar çok değişik ve kötü hal almaya başladı.
Eşim önce bana hayatımda başka birinin olduğunu iddia etti, bunu 2 3 kez yaptı. (Bunu affettim mi salak diyeceksiniz biliyorum) Ben evliliği bitirmeden ama kendimce herseyi denemek, çabalamak istedim. Depresyon tedavisi oldum 2.5 sene, umursamadı. Kronik mide rahatsızlığından 13 kilo verdim, pek umursamadı. Sorunlarımda hiç yanımda olmadı aslında. Sanki sürekli telefonunda benden birşeyler gizliyor gibi, başta fazla üstünde durmadım, ama yaklaşık 2 ay önce Bi olay oldu ve telefon faturası ilk defa eve geldi, bana onu kontrol ettiğimi iddia etti, bağırdı kızdı, halbuki ben birsey yapmadım, telefon faturası biraz yüksek gelmiş, uygulama indirilmiş sonra bana oyunlarda ki ekstralar oluyor ya ondan olduğunu söyledi. Ama gel gelelim ki o davranışı içimi kemiriyor. Benden gizlediği birsey mi var? Hayatında başka biri yoktur eminim is hayati çok yoğum ama flört ettikleri mi var veya flört sayfalarında mi veya sadece sohbet ettikleri mi var diye düşünüyorum. Çünkü telefonunu sürekli yan ceviriyor kodunu gizli giriyor, wc ye bile götürüyor. Çok tuhaf değil mi?
Hem bu olay, hem bana iftira atması şimdi içimden gitmiyor. Soğutuyor beni.
Ben çok konuşmaya çalıştım ama olmuyor konuşulmuyor, hemen kavga çıkarıyor bağırıyor. fikrime ztn saygı duymuyor, herşeyi ayağına bekliyor, önceden böyle değildi. Ben bu adama 50 sene daha çekemem bunu biliyorum. Kendisine nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, çünkü çok kötü bagirisma olacak çok korkuyorum. Psikolojim ztn iyi değil :KK43:

Siz çoktan ayrılmaya karar vermişsiniz belli ki, sadece buraya insanların "ayrıl tabi ki" dediğini görmek istemiş de yazmışsınız. Kendisine açık açık söyleyeceksiniz. 10 yıldır zaten aranızdaki iletişim belli ki kötü o nedenle korkmakta haklısınız görünen köy kılavuz istemez. Ama bir şekilde yapmak zorundasınız.

Back
X