Merhaba Kızlar,
Ben 31 yaşındayım ve 10 yıldır evliyim. 1 tane Oğlum var 6 buçuk yaşında.
Evliligimizde çok sorunlar yaşadık ama Oğlum doğduktan sonra sorunlar çok değişik ve kötü hal almaya başladı.
Eşim önce bana hayatımda başka birinin olduğunu iddia etti, bunu 2 3 kez yaptı. (Bunu affettim mi salak diyeceksiniz biliyorum) Ben evliliği bitirmeden ama kendimce herseyi denemek, çabalamak istedim. Depresyon tedavisi oldum 2.5 sene, umursamadı. Kronik mide rahatsızlığından 13 kilo verdim, pek umursamadı. Sorunlarımda hiç yanımda olmadı aslında. Sanki sürekli telefonunda benden birşeyler gizliyor gibi, başta fazla üstünde durmadım, ama yaklaşık 2 ay önce Bi olay oldu ve telefon faturası ilk defa eve geldi, bana onu kontrol ettiğimi iddia etti, bağırdı kızdı, halbuki ben birsey yapmadım, telefon faturası biraz yüksek gelmiş, uygulama indirilmiş sonra bana oyunlarda ki ekstralar oluyor ya ondan olduğunu söyledi. Ama gel gelelim ki o davranışı içimi kemiriyor. Benden gizlediği birsey mi var? Hayatında başka biri yoktur eminim is hayati çok yoğum ama flört ettikleri mi var veya flört sayfalarında mi veya sadece sohbet ettikleri mi var diye düşünüyorum. Çünkü telefonunu sürekli yan ceviriyor kodunu gizli giriyor, wc ye bile götürüyor. Çok tuhaf değil mi?
Hem bu olay, hem bana iftira atması şimdi içimden gitmiyor. Soğutuyor beni.
Ben çok konuşmaya çalıştım ama olmuyor konuşulmuyor, hemen kavga çıkarıyor bağırıyor. fikrime ztn saygı duymuyor, herşeyi ayağına bekliyor, önceden böyle değildi. Ben bu adama 50 sene daha çekemem bunu biliyorum. Kendisine nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, çünkü çok kötü bagirisma olacak çok korkuyorum. Psikolojim ztn iyi değil