alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgaybı allahtan başka kimse bilemez.
doktorların asla bebegi olmaz dediği çiftlere verio rabbim..
bikere ümiztsizlik olayından kurtull...
ikincisi konuş nişanlınla..
açık açık öğren herşeyi..
üçüncüsü bu tür şeyleri dert etmek için daha çok erken diilmi..
daha evli bile diilsin yani..
valla bişi daha dicem ama yanlış anlama yada anla istersen..
yok bende kayseride yaşıorumda ondan şeettim..
nişanlısın ve düzenli olarak ilişkiye giriosun.
nedense yadırgadım..
tabi yine sizin anlayışınız ve hayat tarzınız kesinlikle beni ilgilendirmezde..
sölemeden edemedimm..
konu sahibi arkadaş..
ön yargılı filan diilim..
sdc içinde yaşadıgın şehir benimde yaşadıgım şehir oldugu ve buraları az çok bildiğim için söledim..
kayseride yaşayan insanların pekde alışıkolmadıgı bi durum nişanlıyken periyodik cinsel ilişki...
sdc bunu belirttim..
bunu burda yaşayan herkes bu şekilde yorumluo maalesef..
ayrıca herkesin düşüncelerine saygı göstermek lazım dimi..
ama senin benim düşüncelerime göstermediğin saygıyı sende benden bekleme sakın..
mrb arakadaşlar.fikirleriniz için hepinize tşkler.herkesin sormam gerektiğini düşündüğü için bende sorma kararı aldım ve az önce msj attım ben neden hap kullanmıyorum diye.o da ilerde zararı olur diye kullanma dedim diyo.biraz sıkıştırdım zararı olmadığını biliyosun falan diye o da sen kendini öyle rahat hissediceksen alalım kullan yine diyo.off ya şimdi de saf ayakalarına yatıyo..neden mantıklı bişey söylemiyo..bana güvenmiyomu.utanıyomu düşüncesi ne anlayamıyorum..sevgimden şüphemi duyuyo..söyledikleri hiç inandırıcı değil.ne yapmam gerek şimdi..bilmiyorumkismile
benim anlayamadigim sey iliskiye giricek kadar yakinsiniz birbirinize
ama konusmaya gelince konusamiyosunuz anormal birsey bence:1closedeyes:
sorun konuşamamak değil onu kırmamak benim zorlamamla değil onu ikna edip kendisinin söylemeye karar vermesi.bir insana verilen değer onun ruhunu okşamaktan geçer.ama ben korkuyorum biraz.siz bunları nereden biliceksiniz ki.sürekli bazı şeyleri pat diye söyleyip kırdığınız için sizinle aynı fikirde olmamız imkansız...[/QUOTE
sürekli bazi seyleri pat diye söyleyip birilerini kiriyomuymusum ben ?
benimle ayni fikirde olmak zorunda degilsiniz zatende ben öyle sivri dilli birisi oldugumu düsünmüyorum yani
diger olaya gelince yani mutlaka birseyler paylasmissinizdirda iliski yasamissinizdir demek istedim yoksa sizin özeliniz beni ilgilendirmez yargilamak hele hic bana düsmez
bir cok seyi paylasmis bir cift olarakda her türlü seyi konusabilmeniz lazim demek istedim
yoksa sizi kirmak niyetinde degildim
sorun konuşamamak değil onu kırmamak benim zorlamamla değil onu ikna edip kendisinin söylemeye karar vermesi.bir insana verilen değer onun ruhunu okşamaktan geçer.ama ben korkuyorum biraz.siz bunları nereden biliceksiniz ki.sürekli bazı şeyleri pat diye söyleyip kırdığınız için sizinle aynı fikirde olmamız imkansız...[/QUOTE
sürekli bazi seyleri pat diye söyleyip birilerini kiriyomuymusum ben ?
benimle ayni fikirde olmak zorunda degilsiniz zatende ben öyle sivri dilli birisi oldugumu düsünmüyorum yani
diger olaya gelince yani mutlaka birseyler paylasmissinizdirda iliski yasamissinizdir demek istedim yoksa sizin özeliniz beni ilgilendirmez yargilamak hele hic bana düsmez
bir cok seyi paylasmis bir cift olarakda her türlü seyi konusabilmeniz lazim demek istedim
yoksa sizi kirmak niyetinde degildim
tepkim fazla olduysa kusura bakmayın özür dilerim..moralim çok bozuk analayıiınız için tşkler..
canım, nişanlın iki defa inmemiş testis ameliyatı geçirmiş diye yazmışsın önemli olan bu ameliyatı yaptığı yıl. 2 yaşından sonra yapılan ameliyatlar maalesef çare olmuyor. sperm kanalları yanmış oluyor. anlattığım durum iki testisin inmemesi durumu. daha önceden çocuğu yok demişsin yedi yıldır birlikte olduğunuzu hesaplarsak ve hala sorun devam ediyorsa bu saatten sonra inmemiş testis ameliyatı zaten çare olmayacaktır. açıkcası pek umut yok gibi. nişanlın mikrotese ameliyatı yapsa bile sperm bulunma olasılığı çook çok az. erkek infertilitesinin en zorlanılan kısmı bu. hadi sperm bulundu diyelim tüp bebek tutacak mı? bunun aşamaları hakikaten çok yıpratıcı. tüm sıkıntıları sen yaşayacaksın o kadar hormon o kadar işlem gerçekten çook zor. işin özü açık açık konuşman lazım. geleceğimiz için ne düşünüyorsun? mesela planlarında benden bebek sahibi olmayı istiyor musun? felan diye sorabilirsin. tabi ortamı ayarlamak lazım. televizyonda bebek gördüğünde bizimde bebiğimiz olsun ister misin? felan diye sorabilirsin. aklıma gelen bunlar. umarım düşündüğümüz gibi kötü sonuçlar olmaz da siz de anne olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?