galiba bebeğimiz olmayacak :(

ben derimki ..yine bi ton eksileyen olacak ama eger anne olamayacaksam evlenmemin hiç bi anlamı yok ...
bi süre sonra biz istesekte istemesekte aşk bitiyor ve insan evinde bir degişiklik bir bebek sesi duymak istiyor ...bana kalırsa sen ona bunu sor ve çözüm yollarnı beraber araştırın şu anda tıp çok ilerledi inmemiş testislerden kök hücre direk alınıp tüp bebek yöntemiyle bir çok kişi bebek sahibi olabiliyor bunun sizin içinde geçerli olup olmadıgını araştrın beraber..sonrasıda sana kalmış canım çok zor bur durum allah kolaylık versin..

nişanlın utanıyor büyük ihtimalle. bi durum varsa da ondan söylemiyor. ya da kendi de bilmiyor ve şüpheleri var.
bence mesajla falan değil yüz yüze konuş. canım sen bi zamanlar böyle ameliyatlar geçirdiğini söylemiştin, bunun sonucunda tamamen iyileştin mi diye sor. ama konuşmanın başında da onu çok sevdiğini ve böyle bir nedenden ayrılmayı düşünmediğini bilsin.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bedenlerini paylaşan insanların birbirleriyle duygularının tamamen paylaşamaması ne acı. . .
Madem merak ediyorsun açık açık sorucaksın . . .Eğer öyle birşey varsa bilmen en doğal hakkın

canım bencede bir yolunu bulup sormalısın nısanlına.ilk okudugum zaman kesın dedım senın ayrılmandan korkuyor ve bunun ıcın soylıyemıyor sonucta sende olsa boyle bır sorun sende zorlanırsın soylemekte.

benim anlayamadigim sey iliskiye giricek kadar yakinsiniz birbirinize
ama konusmaya gelince konusamiyosunuz anormal birsey bence
:1closedeyes:

Ne mutlu ki bu geçiş jenerasyonu öldüğünde 40 yıl sonra Kayseri de dahil her yerde düzenli sevişen insanlar olacak

Neden kullanma dedin canım yoksa baba mı olmak istiyorsun merak ettim :) yaz esprili bir şekilde.

benim anlayamadigim sey iliskiye giricek kadar yakinsiniz birbirinize
ama konusmaya gelince konusamiyosunuz anormal birsey bence
:1closedeyes:

sorun konuşamamak değil onu kırmamak benim zorlamamla değil onu ikna edip kendisinin söylemeye karar vermesi.bir insana verilen değer onun ruhunu okşamaktan geçer.ama ben korkuyorum biraz.siz bunları nereden biliceksiniz ki.sürekli bazı şeyleri pat diye söyleyip kırdığınız için sizinle aynı fikirde olmamız imkansız...

canım, nişanlın iki defa inmemiş testis ameliyatı geçirmiş diye yazmışsın önemli olan bu ameliyatı yaptığı yıl. 2 yaşından sonra yapılan ameliyatlar maalesef çare olmuyor. sperm kanalları yanmış oluyor. anlattığım durum iki testisin inmemesi durumu. daha önceden çocuğu yok demişsin yedi yıldır birlikte olduğunuzu hesaplarsak ve hala sorun devam ediyorsa bu saatten sonra inmemiş testis ameliyatı zaten çare olmayacaktır. açıkcası pek umut yok gibi. nişanlın mikrotese ameliyatı yapsa bile sperm bulunma olasılığı çook çok az. erkek infertilitesinin en zorlanılan kısmı bu. hadi sperm bulundu diyelim tüp bebek tutacak mı? bunun aşamaları hakikaten çok yıpratıcı. tüm sıkıntıları sen yaşayacaksın o kadar hormon o kadar işlem gerçekten çook zor. işin özü açık açık konuşman lazım. geleceğimiz için ne düşünüyorsun? mesela planlarında benden bebek sahibi olmayı istiyor musun? felan diye sorabilirsin. tabi ortamı ayarlamak lazım. televizyonda bebek gördüğünde bizimde bebiğimiz olsun ister misin? felan diye sorabilirsin. aklıma gelen bunlar. umarım düşündüğümüz gibi kötü sonuçlar olmaz da siz de anne olursunuz

konuşuyoruz bebek hakkında istiyorum diyor.bende sizin gibi bikaç araştırma yaptım ve evet çok düşük bi ihtimalmiş bu sorunu olanların çocuk sahibi olması..

Paylaşmaktan çekiniyor olabilir,
bir erkek için kolay bir mesele olmayabilir.
Ve siz böyle olmadığını iddia etsenizde sizi kaybetmekten korkuyor olabilir.
Eğer böyleyse ilişkinizi sorgulama zamanı gelmiş demektir bence.
Çünkü bu tarz bir şey varsa sizden saklanmamalı, mutlaka size tercih hakkı sunulmalı.
Tercih hakkını da geçtim, cinselliği paylaşmaktan çekinmeyecek kadar yakınlaşan
iki insanın, hayatını birleştirecek iki insanın bunları rahatça konuşabiliyor olması lazım.
Eğer gerçekten böyle birşey varsa ve size söylenmiyorsa,
bu size yapılmış bir haksızlık.
Ve karşıdakinin bencilliği olur bana göre.
Bence konuyu açık açık açıp sormalısınız.
Neden kırasınız ki, hayatınızı paylaşacağınızın insanı böyle bir sıkıntısını varsa
bilmek , paylaşmak ve destek olmak sizin hakkınız.
Hayat sadece nişanlınızın hayatı değil, ikinizin hayatı,
bu sağlık sıkıntısı sadece nişanlınızı değil, sizi de ilgilendiriyor,
hem de çok yakından ilgilendiriyor.
Belki siz çok çocuk sahibi olmak istiyorsunuz, belki kaldıramayacağınız bir durum.
Bunu saklayıpta sizle evlenecek insandan ben şüphe ederim açıkçası.
İyi düşünün.

herkese tşkler.benim çok moralim bozuldu artık.kendimi iyi hissetmiyorum.nişanlımıda çok yıprattım bi kaçgündür üzerine gittim..bu yüzden bi süre bu konuyu unutmak istiyorum.buradaki konumuda kapatmak istiyorum ama mümkünmü acaba bilginiz varsa söylermisiniz lütfen ben konu sorumlusundan yardım istedim ama yanıt gelmedi siz biliyorsanız söylermisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…