galiba bi hata yaptım

Dns Sağlık Hizmetleri ya da Sigorta gibi bir isimle mi arandınız ? Dün beni de aradılar Master kartınızın sağlık sigortasını yenileyeceğiz dediler ben de master kartım yok ne sigortası derken yüzüme kapandı. Kim yerse işte. TC no keşke vermeseydiniz kötü olmuş. Numara kapatınca googladım baktım dolandırıcıymış. Umarım ileride bir sıkıntı yaşamazsınız bununla ilgili.

Polis kimlik numaranizin ellerinde olmasi bisey degistirmez kimlik numarasiyla birsey yapamazlar baska bilgileri vermediyseniz sorun yok dedi ama insalla dediginiz gibi sonradan birsey cikmaz

Polis kimlik numaranizin ellerinde olmasi bisey degistirmez kimlik numarasiyla birsey yapamazlar baska bilgileri vermediyseniz sorun yok dedi ama insalla dediginiz gibi sonradan birsey cikmaz

Ben de bilişim suçlarına ihbar ettim numarayı. Arama ekran görüntüsünü de aldım bulunsun.

Bir musibet bin nasihatten evladır. Akıl parası olmuştur sana bir daha kolay kolay yemezsin.

Bundan sonra arayanlara güzel laf döşer hırsını alırsın.

İnsanın boş anına denk gelebiliyor bazı "önemli" şeyler. Ucuz atlatmışsın. :/

Inan bende baskalarindan duyunca senin gibi beni arasinda agzinin payini vereyim soveyim bi guzel derdim ama nedense suursuzca cevap verdim adamin sorularina allahdan kart numarasini vermedim
Anlıyorum aslında.
İnsan bi an boş bulunur söyleyiverir.
Neyse ki bankayla konuşmanız iyi olmuş.
Bir daha ararlarsa da korkmayın sert cevap verip kapatın.

Canım aynı salaklar bugün beni de aradılar.
Neymiş ben geçen sene full check - up satın almışım, süresi doluyormuş iptal mi edelim, devam mı edelim.
Yahu dedim ne zaman nerede almışım bir açıklayın?
İşte vip sağlık danışmanlık bilmem ne. Ben böyle birşey satın almadım dedim. Ses onayı vermişsiniz, zaten vermeseniz sizi arayamazdık, tc kimlik numaranız şu isminiz bu dedi.
Bende bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, bu benim adıma yapılmış sahte bir işlemdir avukatım ile görüşeceğim bu konu hakkında dedim suratıma kapattılar
Yani iyice yüzsüzlüğü ele aldılar bunlar.

Ne guzel sen inanmamis basindan def etmissin benim safligima denk geldi malesef ama allahdan jeton erken dustu
Insallah baska insanlari kandirmazlar

benide aramışlardı asistanlık hizmeti aldınız ödeyin diye şirketin adını söyleyin dedim hemen netten baktım direk dolandırıcı oldukları çıktı kalayladım iyice kapattım telefonu korkutmaya çalışıyorlar arasalarda açmayın banada dediler evinize icra kagıdı göndericez ödemezseniz falan adınızı soyadınızı kimlik numaranızı falan söyleyip sizi güvenilir olduklarına ikna ediyorlar zaten kanmayın

gerçekten inanamıyorum yani hala mı inanıyorsunuz bunlara
ayrıca siz sigorta yaptırıp yaptırmadığınızı bilmiyor musunuz
yanlış verdiyseniz güvenmediniz demektir o zaman neden verdiniz
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Beni de aramislardi,kredi kartinizda sigortaniz var,süresi doluyo yenileyelim ya da iptal edelim dediler. Önce kredi kartım yok dedim. Hic mi yok dediler. Halbuki vardi. Sonra bakim dedim ne diycekler,var var dedim bi kartim. Iste kart numarasi falan dediler,teyit edicez bilgileri. Eee dedim sizde zaten sigortam varsa bilgilerim de vardir dedim. Teyit etmemiz lazim dedi yine. Siz ekranda görüyosunuzdur,siz okuyun ben teyit ederim dedim. Sonra baktilar beni dolandiramiycaklar kapattilar.

O kadar güzel kuruyorlar ki o an kafanız dalgın yada boş anınıza denk geldiyseniz hoop düşüveriyorsunuz oyuna. Gsm şirketinde çalışıyordum. Neler neler geliyodu. Yaşlı hali vakti pek iyi olmayan bi amcayı genel kurmay başkanının karısına msj atmışsın diye kandırıp kaç bin tl parasını almışlardı. Adama diyoz attın mı hayır böyle msj atmadım kimseye. Eee niye para gönderiyon diyoz ama ellerinde msj varmış diyo. Sözüm meclisten dışarı bunların ekmeğine yağ süren çok insan var Türkiye de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…