- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Dns Sağlık Hizmetleri ya da Sigorta gibi bir isimle mi arandınız ? Dün beni de aradılar Master kartınızın sağlık sigortasını yenileyeceğiz dediler ben de master kartım yok ne sigortası derken yüzüme kapandı. Kim yerse işte. TC no keşke vermeseydiniz kötü olmuş. Numara kapatınca googladım baktım dolandırıcıymış. Umarım ileride bir sıkıntı yaşamazsınız bununla ilgili.
Siz yine de polise bildirin hiç değilse yakalansınlar
Polis kimlik numaranizin ellerinde olmasi bisey degistirmez kimlik numarasiyla birsey yapamazlar baska bilgileri vermediyseniz sorun yok dedi ama insalla dediginiz gibi sonradan birsey cikmaz
Valla hala icim rahat degil adima olan butun kartlari bile iptal ettim bugun calindi diye
ben hala kendime kiziyorum kart numaranizi istiyorym dediginde bi guzel agzinin payini verip kapatamadigim icin adamin dolandirici oldugunu anlamama ragmen verdim numarayi eksik vermis olsamda kiziyorum kendime
ben aldanmam derken aldandim resmen ipten dondum
geçmiş olsun polise gitseydnz bari
Böyle şeyler neden hiç beni bulmaz yaa
Anlıyorum aslında.Inan bende baskalarindan duyunca senin gibi beni arasinda agzinin payini vereyim soveyim bi guzel derdim ama nedense suursuzca cevap verdim adamin sorularina allahdan kart numarasini vermedim
Canım aynı salaklar bugün beni de aradılar.
Neymiş ben geçen sene full check - up satın almışım, süresi doluyormuş iptal mi edelim, devam mı edelim.
Yahu dedim ne zaman nerede almışım bir açıklayın?
İşte vip sağlık danışmanlık bilmem ne. Ben böyle birşey satın almadım dedim. Ses onayı vermişsiniz, zaten vermeseniz sizi arayamazdık, tc kimlik numaranız şu isminiz bu dedi.
Bende bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, bu benim adıma yapılmış sahte bir işlemdir avukatım ile görüşeceğim bu konu hakkında dedim suratıma kapattılar
Yani iyice yüzsüzlüğü ele aldılar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?