galiba bi hata yaptım

Simdi yine aradilar sirketten onay vermissiniz ses kaydiniz var diyor bnde boyle bi ses kaydi olamiyacagini soyledim adam azarladi acik adresinize teblig gelince gorursunuz dedi kapadi offff ne yapcam bn
Haydaa poliseee gittt bencee...

Simdi yine aradilar sirketten onay vermissiniz ses kaydiniz var diyor bnde boyle bi ses kaydi olamiyacagini soyledim adam azarladi acik adresinize teblig gelince gorursunuz dedi kapadi offff ne yapcam bn

sen de onları azarla siz dolandırıcısınız beni kandırdığınızı mı düşünüyorsunuz verdiğim bilgiler hep yalandı. bir daha beni aramayın de.

sen korkacagina disini goster. dolandirici misiniz kardesim ? polise veriyorum numaranizi de.

Bir daha arayacaklardır, suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.

Adam blöf yapmış. Siz de onları şikayet ettiğinizi söyleseydiniz. Hatta edin. Başkalarına da sarmasınlar.

ah ahhhh siz daha ne gördünüz bankaların bilgi işlemcileri ver tabanını kopyalayıp sigorta şirketlerine satıyorlar
onlarda sizleri arayıp örn: garanti bonusunuzdan 20 tl ye hayat sigortası kazandınız onaylıyormusunuz
evet dediğiniz an o 20 tl her ay kesiliyor ve diyelimki 2 ay sistemde kayıtlı kaldınız o parayı alamıyorsunuz iptal edip gelecek ayları durdurmuş oluyorsunuz yani 40 tl şirketin cebineee

Geçmiş olsun dolandırıcılık zincirine bir halkada siz oldunuz burdaki yorumları bekleyene kadar hemen bankayı arayıp hesabınızı bloke ettirip polise gidin..

son moda bir de arayıp dolandırmak istedikleri kişiler yem olmayınca azarlıyor mübarekler..

Merak etme bi halt çıkmaz.Patronumu da aramışlardı gönderin iş adresimi veriyorum demişti de ne gelen var ne giden.

olan olmuş arkadaşlar
oda üzülmüş yaptığına insanlık hali bu
gaflet... canan karataya prof. deriz
onu bile dolandırdılar yani
neyse ölemiş, gerekeni yapmışsın canım
bence polise de git tel no yu ver
tehditlerine de kanma...

Nasil boyle aptalik yaptim inanin aklim almiyo aradim bankayi anlattim durumu kapattilar karti herhangi bir islem yapilmamis yapilmaya calisirlarsada onay verilmicek zaten kartida kapattim

Korkma canım aynısı banada oldu :)
çakalın önde gideni olamam rağmen yicektim az daha:)
benım az işm var on dk sonra raramısınız dedim
kapattım bankayı aradım banka asla bizim böyle bir uygulamamız yok dediler.
geri aradıklarında kartın üzerindeki rakamlar kadar saydım kıza

Ne yuzsuzler bide arayip azarliyolar.
Ben bilmediğim numaraları acmayi tercih etmiyorum.Çok israrli ararlarsa ve biyerden haber bekliyorsam anca.Açmaya korkuyorum boyle şeyler duydukça.
İnş bi sorun yasamazsiniz.

Sen kendi adına bir sigorta bulunup bulunmadığını bilmiyor musun? Varsa zaten bu tür şirketlerde senin tüm detayların olur. Sana sormazlar yani kendileri söylerler.

Benim de X şirkette var. Bir gün aradılar beni konuluyoruz. Dedi “zaten siz maaş müşterimizsiniz, şu tarihlerde maaşınızı çekiyorsunuz, isterseniz otomatik hesaptan düşelim”

Allahtan akıl edip de yanlış vermişsin ama keşke hiç muhatap olmasaydın.

bir keresinde beni aradılar, işte bir kaza yapılmış ve sizin adınıza şu sanayi bölgesindeki şu firmadan otonuzu yaptırmışsınız da ücretini ödemediğiniz için ödemelisiniz falan filan diye. ısrarla benden adres almaya çalıştı, vermedim. elinde sadece bir numara ve babamın adı var belli. baya uğraştı işte borcunuz zaten var ister adresi verin ister vermeyin bunu ödeyeceksiniz diye. inanır mısınız borçlu olmadığımız halde öyle bir korkutmaya çalıştı ki, bir de nasıl azarlıyor!!! dedim polisi arayacam kapat sen, diyo tekrar arayacam zaten sonradan babamı aradım dedim böyle böyle bir şey oldu, eğer seni cepten ararlarsa sakın tc ni kartını adresini falan verme... sonra babam da garanti olsun diye numarayı polise götürmüş. polis demiş bu numaralar iptal edildi görünüyor, nasıl yapıyorlarsa iptal edilen numaralar üzerinden netten arıyorlarmış

Nasil kandin diyen arkadaslar yerden goge kadr haklisiniz bende bu konuyu okusam ayni seyi dusunurum nasil hala kaniyolar inaniyolar derim ama inanin basiretim baglandi kart bilgimi isreyince uyandim ama gene aptallik ettim son rakamini degistirmiste olsam verdim numarayi sonra bankayi arayip karti kapattirdim dolandiricida arayinca kapatim dedigimde sinirlendi ses kaydiniz var acik adresiniz var teblikat elinize gelince gorursunuz dedi korkmadim desem yalan olurkorktum bankayi ararken bile belki kendilerine yonlendirdiler diye teredutle konustum musteri hizmetlisiyle
Karakolada gittim ses kaydi yalaniyla korkutmak istemisler karti iptal ettiginiz icin dedi isterseniz ifade verin ama birsey cikmaz nasil yapiyolar bizde bilmiyoruz ama numarayi kapatiyorlar dedi polis kisacasi beni dolandiramadilar ama dolandirsalarsi yanlarina kar kalmis olacakti hic birsey elde edemicektim

şu dolandırıcıları nasıl tespit edip cezalandıramıyorlar ben de bunu anlamıyorum. benim 50 küsur yaşındaki annemi böyle dolandırmaya ve korkutmaya çalıştılar. polise gidildi, bir sonuç yok hala. hayret bir şey ya. yıl oldu 2014, hala arayıp duruyorlar dolandırıcılar. yakalanan falan yok hala.

kredi kartın aktif değilse zaten işlem yapamaz hem numarayıda yanlış verdim diyosun hiçbişey olmaz

Konu sahibine nasıl inandın diye soruyorsunuz ama insan bir anlık gaflete düşebiliyor. Daha dün akşam haberlerde gösterdi emekli yalnız bir kadının 30bin tl sini dolandırmışlar.
Başka bir olayda da adamın biri buluşma yerinde polislerle pusu kurup yakalattı.

Geçenlerde beni (sözde) "bankalara şimdiye kadar ödenen kredi ve kredi kartı masraflarının size iadesi için işlem yapıyoruz" diye aradılar.
Bilmem kaç tarihinde bilmem kaç no'lu yasa uyarınca diye de süslüyorlar.

Bulunduğum adrese 100tl karşılığında bir belge gönderip o belgeyi kaymakamlığa verecekmişim. Kaymakamlık bana o 100tl yi geri ödeyecekmişş. Saçmalığa bak.

Kapatınca numarayı geri aradım ulaşılmayan bir numara. Polisi arayıp anlattım sadece numarayı aldı "sakın hiç bir soruyu cevaplamayın" dedi.

Kart iptal edildiyse başka bir şey çıkmaz korkmayın.

Valla hala icim rahat degil adima olan butun kartlari bile iptal ettim bugun calindi diye
ben hala kendime kiziyorum kart numaranizi istiyorym dediginde bi guzel agzinin payini verip kapatamadigim icin adamin dolandirici oldugunu anlamama ragmen verdim numarayi eksik vermis olsamda kiziyorum kendime
ben aldanmam derken aldandim resmen ipten dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…