Galiba bitecek artık bu iş

Sinirlerime engel olamıyorum kocamı görmek bile istemez oldum tek aklımdaki allahım nasıl kurtulurum kocamın hiçbir akrabasına tahammülüm yok kardeşleri annesi babası hepsinden nefret ediorum ve hayatımdan ömrümün sonuna kadar çıksınlar istiorum nefret ne kadar güçlüymüş hiç yaşamamıştım

allah sabır versinn.çok kötü bişey.bizzat yaşadık bizler.istemediğin ot burnunda bitermiş.buda o hesap...bişeyi ben istemiyorum hayır nefret ediyorum derseniz o daha çok size yaklaşıyo.bunu denedim...olumlu düşünmek tek yol...keşke yapabilsek

allah sabır versinn.çok kötü bişey.bizzat yaşadık bizler.istemediğin ot burnunda bitermiş.buda o hesap...bişeyi ben istemiyorum hayır nefret ediyorum derseniz o daha çok size yaklaşıyo.bunu denedim...olumlu düşünmek tek yol...keşke yapabilsek

YA EVLENMESİN HİÇ KİMSE YA BEKARLIK HARBİDEN SULTANLIKMIŞ.YOK KARDEŞİNİ OKULDAN ALIR BEYEFENDİ YOK ANNESİNİ HERGÜN HASTAHANEYE TAŞIR YOK DURMADAN DEDEDİĞİRE GİDER Ya TAHAMMÜLÜM KALMADI YA DAHA DÜN TARTIŞTIM YİNE GÜNLÜK YAZIODUM OKUMUŞ SENİN GÜNLÜĞÜNDEKİLERİ OKUYUP MUTLU OLMAK MÜMKÜNMÜ DİO BENDE HER FIRSATTA KENDİ HAYATIMI KENDİ ELİMLE MAFVETTİM DİORUM ZATEN YÜZÜNE KARŞI.GÜNLÜKTE ALLAHIM NE OLUR Bİ YOL GÖSTERDE BU ADAMDAN KURTULAYIM YAZMIŞTIM.HALA EŞİM TOPARLAMAYA ÇALIŞIO AMA BENİM AİLESİNE TAHAMMÜLÜM YOK KOCAM YEMEĞİMİ BİLE KENDİ YEDİRECEK NERDEYSE AMA ANNESİ YÜZÜNDEN ONDANDA NEFRET ETTİM SÜREKLİ TARTIŞMA ÇIKINCA EŞİMDE SABREDEMİYOR ARTIK

Kısa bi süre sonrada evi ayıracak beklediği bi iş var ama ben ondanda geçtim artık doldum çünkü artık ne evde ne barkta nede eşimde gözüm kalmadı sırf annem babam için katlanmaya devam ediyorum ben istedim çünkü eşimi

bu durumu biliyorummben de öyle annem üzülmesin diyee gitmek istemiyorum bende kaynanmla aynı binada oturuyorumve ev alana kadar idare et diyodu eşim şimdi biz de av aldık şimdide onların borcu azalsın öyle gidelim diyo
sonrada kim bilir neler çıkar bende annemlere gitmek istiyorum ama biraz cesaret olması lazım

bu durumu biliyorummben de öyle annem üzülmesin diyee gitmek istemiyorum bende kaynanmla aynı binada oturuyorumve ev alana kadar idare et diyodu eşim şimdi biz de av aldık şimdide onların borcu azalsın öyle gidelim diyo
sonrada kim bilir neler çıkar bende annemlere gitmek istiyorum ama biraz cesaret olması lazım

evet annem üzülmesin tek derdim bu yoksa ayakkabılarımı bile almadan kaçıp giderim buradan

YA EVLENMESİN HİÇ KİMSE YA BEKARLIK HARBİDEN SULTANLIKMIŞ.YOK KARDEŞİNİ OKULDAN ALIR BEYEFENDİ YOK ANNESİNİ HERGÜN HASTAHANEYE TAŞIR YOK DURMADAN DEDEDİĞİRE GİDER Ya TAHAMMÜLÜM KALMADI YA DAHA DÜN TARTIŞTIM YİNE GÜNLÜK YAZIODUM OKUMUŞ SENİN GÜNLÜĞÜNDEKİLERİ OKUYUP MUTLU OLMAK MÜMKÜNMÜ DİO BENDE HER FIRSATTA KENDİ HAYATIMI KENDİ ELİMLE MAFVETTİM DİORUM ZATEN YÜZÜNE KARŞI.GÜNLÜKTE ALLAHIM NE OLUR Bİ YOL GÖSTERDE BU ADAMDAN KURTULAYIM YAZMIŞTIM.HALA EŞİM TOPARLAMAYA ÇALIŞIO AMA BENİM AİLESİNE TAHAMMÜLÜM YOK KOCAM YEMEĞİMİ BİLE KENDİ YEDİRECEK NERDEYSE AMA ANNESİ YÜZÜNDEN ONDANDA NEFRET ETTİM SÜREKLİ TARTIŞMA ÇIKINCA EŞİMDE SABREDEMİYOR ARTIK

harbiden mal bu erkekler ya.çok aşikar vallahi.bak eşiniz elinden gelse sana yemek yedirecek ama kaynana mani oluyo.şimdi soruyorum herkese sen kocanı kuş sütüyle besleyipte(maddi açıdan olmasına gerek yok tabikii)sonra senin annen kalkıp onun annesi gibi yapsaydı peki?? o zaman sen kocandan vazgeçermiydin annen dedi diye.işte erkekler vazgeçiyo.genlerinde var be bunların.hayvan ruhlular.nee dur hayvana hakaret olur.hayvan bile yediği yeri biliyo.erkekler böyle şekercim.sen hep sorunu kendin yaratırsın,onlara göre herşey mükemmeldir,başını sokacak bir evin vardır,istediğin yemeği yapıp yiyosun istediğin saaatte kalkıyosun vs...ne mantıktır yahu anlamadım.inşallah görümcenide dövsünler de bakalım ne yapacaklar.o zaman hemen yaparlar bişey.ama sen sanki insan evladı değilsinn tövbeeeeee:20:

Valla bilmiorum ne yapacağımı şaşırdım tek bildiğim annesinden kardeşlerinden bütün sülalesinden nefret ediorum artık eskisi kadar sallamıorumda ne yapsam boş çünkü eşimide sevmiorum galiba artık

Valla bilmiorum ne yapacağımı şaşırdım tek bildiğim annesinden kardeşlerinden bütün sülalesinden nefret ediorum artık eskisi kadar sallamıorumda ne yapsam boş çünkü eşimide sevmiorum galiba artık

napcan canım?? aklından geçenleri söylermisin.ne yapabilirim diyosun mesela.neye cesaretin var.?

Boşanmalımıyım?yoksa bu evden taşınana kadar sabretmelimiyim?ömür boyu o kadına tahammül edebilirmiyim?

Canım eşini de sevmiyorsan yol yakınken dön bence.Çocuk filan olursa o zaman daha zor olur.Üstelik çocuğunu da alacaklar elinden onlar yetiştirecek sana da düşman edecekler.Annen sana sonra daha çok üzülecek.Nereye kadar saklayabilirsin ki?

Boşanmalımıyım?yoksa bu evden taşınana kadar sabretmelimiyim?ömür boyu o kadına tahammül edebilirmiyim?

Ayrı eve çıkma durumu varsa evi ayırana kadar yine git.Daha fazla yıpratma kendini.O da senin kıymetini anlayıp evi ayırırsa dönersin.Yoksa hiçç dönme.

Canım eşini de sevmiyorsan yol yakınken dön bence.Çocuk filan olursa o zaman daha zor olur.Üstelik çocuğunu da alacaklar elinden onlar yetiştirecek sana da düşman edecekler.Annen sana sonra daha çok üzülecek.Nereye kadar saklayabilirsin ki?

evet bende katılıyorum.ne diye sen katlancan allah allah.kadınız diye haklarımız yokmu bizim?? o olsa senin annene tahammül edermiydi acaba.sende etme.zaten sevmiyorum diyosun.dayakçı kocanın nesini sevicen boşver bee..bilirmisin nefret aşkı öldürürmüş.bence sen artık ona aşık değilsinn.amann kimlerden vazgeçmedikki.bekara karı boşamak kolay derler ama ben öyle düşünmüyorum.olmayan bir şeyide konuşmuyoruz burada.ortada bir gerçek var.ben ULKUS arkadaşa katılıyorum

canım bence yeni evinize cıkana kadar sık dişini ... günlüğünü de iyi sakla anlıyorum içindekileri yazıp rahatlıyorsun..
ama yeni eve cıktıktan sonra düzeltemezseniz durumu yapacak pek bişey yok. bu süreçte sakın çocuk yapma. Allah yardımcın olsun

evet bende katılıyorum.ne diye sen katlancan allah allah.kadınız diye haklarımız yokmu bizim?? O olsa senin annene tahammül edermiydi acaba.sende etme.zaten sevmiyorum diyosun.dayakçı kocanın nesini sevicen boşver bee..bilirmisin nefret aşkı öldürürmüş.bence sen artık ona aşık değilsinn.amann kimlerden vazgeçmedikki.bekara karı boşamak kolay derler ama ben öyle düşünmüyorum.olmayan bir şeyide konuşmuyoruz burada.ortada bir gerçek var.ben ulkus arkadaşa katılıyorum

ah keşke liseye yeniden başlasam hep ders çalışsam ne bilim doktor falan olsam ama hiççç evlenmesem

öncelikle sakin konuş eşinle...
böylece en azında şiddet görmemiş olursun belki...
ki bence işin içinde şiddet tokat bilmemne varsa tekrar düşün...
annenle güzel konuş enine boyuna...
annen senin için en doğru ve güzel olanı söyler eminim...
bazı şeyler olmuyosa olmuyodur yani...
alttan almak dizini kırıp dayak yemek susmak zorunda değilsin...
allah yardım etsin

pazartesi annem gelecek gelsinde bakayım artık çaresine

sen şimdi annen gelince ona deki anne ben sizde kalmak istiyorum bir müddet.en azından eşimle ayrı eve çıkana kadar.bakalım ne dicek.gerçi o da derse sana kızım el alem ne der diye.sende yalan uydur boşver.annem veyahut babam filan hastaydı onlara bakmaya geldim yada tatil amaçlı geldim filan.bence o esnada da kocan olacak yola gelir.ama eğer seni istiyosa senin yokluğuna 2 gün dayanamaz.o zaman çareler arar.ha baktın adamın umru değilsin e sığıntıda değilsin.çekme kimseyii.çocuk olunca daha beter.amann ha korun sen kondom doğum kontrol hepsini kullan.aksilik geldimmi üst üste gelirya bakarsın bide çocuğun olur sonra hiç kopamazsın.yada koparsın yazık olur...sen bence eşeğini sağlam kazığa bağla.önce tedbir sonra tevekkül:ssz:

sen şimdi annen gelince ona deki anne ben sizde kalmak istiyorum bir müddet.en azından eşimle ayrı eve çıkana kadar.bakalım ne dicek.gerçi o da derse sana kızım el alem ne der diye.sende yalan uydur boşver.annem veyahut babam filan hastaydı onlara bakmaya geldim yada tatil amaçlı geldim filan.bence o esnada da kocan olacak yola gelir.ama eğer seni istiyosa senin yokluğuna 2 gün dayanamaz.o zaman çareler arar.ha baktın adamın umru değilsin e sığıntıda değilsin.çekme kimseyii.çocuk olunca daha beter.amann ha korun sen kondom doğum kontrol hepsini kullan.aksilik geldimmi üst üste gelirya bakarsın bide çocuğun olur sonra hiç kopamazsın.yada koparsın yazık olur...sen bence eşeğini sağlam kazığa bağla.önce tedbir sonra tevekkül:ssz:

Aynen canım.Ayrıca kim ne diyecek diye de düşünme.Herkes kendine baksın önce.Ayrıca bu eşinin ayıbı senin değil:sen kendi ruh sağlığını düşün.

sen şimdi şiddetmi görüyosun yaaaa ? ama bu acımasızlık adilik resmen canım yol yakınken dön sen eviineee:6:

annen gelince konuyu iyice konuş.o da zaten biliyodur. de ki anne ben bir müddet sizde kalabilirmiyim.belki daha iyi oluruz filan de.ama annene demeki sakın akıllansın diye böyle yapıyorum yoksa evliliğimiz biter flan.yazık onlarıda kahretme.senin annen ne der bilmem ama genelde anneler derki etrafdan ne derler filan.annem hastaydı onu ziyarete geldim yada babam vs...yada tatil amaçlı geldim,özledim buraları filan dersin soranlara.milletimiz çok meraklı yapacak bir şey yok.sonra gidersin baba evine.eğer ki kocan seni seviyosa senin o evden ayrılmana senden ayrı kalmaya tahammül edemez.sana ulaşmaya çalışır.sende biraz süründürmüş olursun bu arada.sende dersinki benim bazı isteklerim var onlar olursa dönerim.döndüğümde o evde olmak istemiyorum kirada olsa 1 göz odada olsa ayrı ev istiyorum.adam seviyosa seni bi şekilde yoluna sokmaya çalışır.erkekler böyledir çünkü.şimdi annesi falan fişekler onu iyi oldu gittiği gibi yada numaradan ağlar o deli karı.azcık zekası varsa anyayı konyayı anlar o da.hiççç sıkma canını.ama eğerki baktın adamın umrunda değilsin o boşan boşan gitsin.bekara karşı boşamak kolay derler ama bence yanlış.kimse boşanmak içinde evlenmez zaten.demekki olmayacağı varmış,hayatta her şey kısmet dersin eyvallah çekersin.tamam mı canım benim.bunları bi düşün.çok üzülüyorum bunları duydukça.bizim ailenin kızlarıda hep dayak yer o yüzden birazda olsa yardımcı olabilirsek ne mutlu...

doktor olsam keşke filan demişsin.liseye dönsem filan.ama keşkelerin bir önemi yoktur hayatımızda.yalnız ders çıkarmak vardır.tabii çıkarabilene.yani herkes hayatı aynı düzeyde yaşayacak diye bir kural yok.kimisi kuaför olur kimisi doktor,kimisi çöp toplar.

Back
X