Galiba bitecek artık bu iş

burcum1988

herşeye rağmen mutluyum:)
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
273
1
46
Diğer
Bıktım bıktım bıktım eşimin annesi olacaktan.şiddet bile görmeye başladım eşimden ailesi yüzünden dayanamıyorum artık evliliğimi zehir ettiler hayatı zehir ettiler birde konuştursan kendilerinden iyisi bulunmaz yok canım kadın alttan alırmış kadın çekermiş kadın fedakar olurmuş kaynanamın söledikleri.yükü atmaya çalışıolar eşimin sırtına ömür boyu ayak bağı olacaklar yapışacaklar bize ellerinden gelse eşimde ailesi hakkında sölediklerimi kaldıramıo beni ezio çıldıracağım kafayı yemek üzereyim

Son düzenleme:
burcumm tane tane ve daha açıklayıcı bizimde anlayabileceğimiz ölçüde yazarsan
konuna daha vakıf olacagızz:34:

çok sinirlisin canım haklısın. o yüzden böyle anlatıyorsun.
eşinden şiddet görmen çok kötü. çocuğun varmı bilmiyorum ama bu evliliği sürdürme işini düşün derim.

bugün bende kayınvalide sebeiyle konu açtım oku şstersen arkadaşım oradaki arkadaşlar çok yardımcı oldu bana. aynı dert bende de var Allah yardımcımız olsun

Bana tokat atmaya başladı en büyük sorun şu kaynanam beni şuraya buraya bırak diye eşimi götürür saatlerce alıkoyar şuanda aynen öle bende problemleri dile getirince suçlu ben olurum bıktım ya

Bana tokat atmaya başladı en büyük sorun şu kaynanam beni şuraya buraya bırak diye eşimi götürür saatlerce alıkoyar şuanda aynen öle bende problemleri dile getirince suçlu ben olurum bıktım ya

size tokat atması hiç hoş değil.
ne olursa olsun el kaldırmamalı bana göre.

eşinize şikayetleriniz konusundaki yaklaşım tarzınız nasıl?
çokmu fevri yaklasıyorsunuz?yani sadece masum bir şekilde dile getirmekle eşiniz tokat atıyorsa vayy halinizee:ssz:

offf canım ya çok zor bi durum eşimin ailesiyle bende hiç anlaşamam onlarda beni hiç sevmezler zaten hatta benden o kadar nefret ediyorlarki oğullarından bile vazgeçtiler ölmüşmü kalmışmı umurlarında değil gecenlerde eşim annesini aradı kadın sitem ediyor eşimde ee sende annesin birgünde sen ara beni ne olcak dedi annesinin verdiği cevaba bak yanındaki kısırı bırak seni hergün arayım başımıza uğursuzu getirdin evlat diye senin peşinemi düşcem.
bakakaldım çok üzüldüm eşim boşver cahil işte desede bi odaya kapandım ağladım.
hadi benim eşim ailesine beni ezdirmiyor ordan şanslıyım ama seninki çok ileri gitmiş be canım ne yapabilirsin bilemiyorumki inş allah hidayet verir hepsine.

offf canım ya çok zor bi durum eşimin ailesiyle bende hiç anlaşamam onlarda beni hiç sevmezler zaten hatta benden o kadar nefret ediyorlarki oğullarından bile vazgeçtiler ölmüşmü kalmışmı umurlarında değil gecenlerde eşim annesini aradı kadın sitem ediyor eşimde ee sende annesin birgünde sen ara beni ne olcak dedi annesinin verdiği cevaba bak yanındaki kısırı bırak seni hergün arayım başımıza uğursuzu getirdin evlat diye senin peşinemi düşcem.
bakakaldım çok üzüldüm eşim boşver cahil işte desede bi odaya kapandım ağladım.
hadi benim eşim ailesine beni ezdirmiyor ordan şanslıyım ama seninki çok ileri gitmiş be canım ne yapabilirsin bilemiyorumki inş allah hidayet verir hepsine.

sizinde kayınvalideniz çok acımasızmış. sizin çocuğunuz olmıyabilir. ama Allah verir bir gün kısmetse.
dönüp dolaşıp bir şekilde bu yaptıkları onu bulucaktır üzülmeyin siz. Allaha havale edin.

Ben artık hayatımızdan çekilsinler istiyorum ve üstüne üstlük aynı evde yaşıyorum ailesiyle.evliliğim daha 5 aylık ve bitme noktasına geldi sayelerinde...yapışkan gibi yapışıyor sanki eşimle kendi evli bunaldım ya eşimdende soğumaya başladım

bu devirde eşinin ailesiyle oturmayı neden kabul ettiysen bunlara da eyvallah demeyi öğrenmelisin.

bu devirde eşinin ailesiyle oturmayı neden kabul ettiysen bunlara da eyvallah demeyi öğrenmelisin.

eşimin ailesiyle oturmayı sadece bi süreliğine kabul ettim oda onun işi dolayısıyla nerden bilirdimkii ahh ahhh böyle olacağını bu gidişle eyvallah demek yerine eyvallah etmiorum sizede oğlunuzada diip gitcem galiba

Kısa bi süre sonrada evi ayıracak beklediği bi iş var ama ben ondanda geçtim artık doldum çünkü artık ne evde ne barkta nede eşimde gözüm kalmadı sırf annem babam için katlanmaya devam ediyorum ben istedim çünkü eşimi

Back
X