Galiba bitecek artık bu iş

annen gelince konuyu iyice konuş.o da zaten biliyodur. De ki anne ben bir müddet sizde kalabilirmiyim.belki daha iyi oluruz filan de.ama annene demeki sakın akıllansın diye böyle yapıyorum yoksa evliliğimiz biter flan.yazık onlarıda kahretme.senin annen ne der bilmem ama genelde anneler derki etrafdan ne derler filan.annem hastaydı onu ziyarete geldim yada babam vs...yada tatil amaçlı geldim,özledim buraları filan dersin soranlara.milletimiz çok meraklı yapacak bir şey yok.sonra gidersin baba evine.eğer ki kocan seni seviyosa senin o evden ayrılmana senden ayrı kalmaya tahammül edemez.sana ulaşmaya çalışır.sende biraz süründürmüş olursun bu arada.sende dersinki benim bazı isteklerim var onlar olursa dönerim.döndüğümde o evde olmak istemiyorum kirada olsa 1 göz odada olsa ayrı ev istiyorum.adam seviyosa seni bi şekilde yoluna sokmaya çalışır.erkekler böyledir çünkü.şimdi annesi falan fişekler onu iyi oldu gittiği gibi yada numaradan ağlar o deli karı.azcık zekası varsa anyayı konyayı anlar o da.hiççç sıkma canını.ama eğerki baktın adamın umrunda değilsin o boşan boşan gitsin.bekara karşı boşamak kolay derler ama bence yanlış.kimse boşanmak içinde evlenmez zaten.demekki olmayacağı varmış,hayatta her şey kısmet dersin eyvallah çekersin.tamam mı canım benim.bunları bi düşün.çok üzülüyorum bunları duydukça.bizim ailenin kızlarıda hep dayak yer o yüzden birazda olsa yardımcı olabilirsek ne mutlu...

Doktor olsam keşke filan demişsin.liseye dönsem filan.ama keşkelerin bir önemi yoktur hayatımızda.yalnız ders çıkarmak vardır.tabii çıkarabilene.yani herkes hayatı aynı düzeyde yaşayacak diye bir kural yok.kimisi kuaför olur kimisi doktor,kimisi çöp toplar.

anestezi okuyordum okuluda bıraktım eşim için şimdi nasıl keşke demeyim.babam okulunu bitir dedi ben bitirmedim şimdi o adama ne diyeyim

anestezi okuyordum okuluda bıraktım eşim için şimdi nasıl keşke demeyim.babam okulunu bitir dedi ben bitirmedim şimdi o adama ne diyeyim

napcan canım git öldür kendini o zaman yada otur kafayı ye düşünmekten.yapacak bir şey varmı ki?...herkes hata yapar.tabi adam ilk başta kabullenmekte zorluk çeker.ama sonra babalık duygusuyla seni kolunun altına alır eminim.mesajlardan anladığım kadarıyla zaten baban sana düşkün birisi.

Annem babam bu zamana kadar benim için hep fazlasını yaptılar kardeşlerime yapmadı babam bana yaptığını ilk üniversiteme 18 yaşımda gittim bölümüm iyi değildi 2 yıllıktı zaten okuldayken bile 2 yıl boyunca dershaneye gittim geldim o okul bitti 1 yıl daha dershaneye gönderdi beni bu sefer anesteziyi kazandım yurtta kalmak istemiodum babam geldi ev tuttu iki üniversitemdede durmadan yolladı yolladı tek okuyayım die sonra ben çıktım karşısına eee baba ben evlencem eee okul kızım dedi babam bırakacam baba dedim önce bitir öyle dedi ben kabul etmedim neyse babam hiç vermeyeceği birine verdi beni.istemeye geldikleri gün adam hastalandı ne zaman gelecek olsalar hastalandı babam en son el öpmeye gittik yine hastalandı adam şimdi nasıl derim baba olmadı geldim üzülüorum onar için

canım sen haklısın tabikii..dediklerin çok doğru.ama olmuşsa ölmüşe çare yoktur.insanoğlunun kaderi bu.önce yaşamak isteriz hiç bitmeyecek gibi sonrada bitirmek isteriz hiç yaşamamış gibi.sen evdesin sanırım bütün gün.çalışıyomusun?

Annem babam bu zamana kadar benim için hep fazlasını yaptılar kardeşlerime yapmadı babam bana yaptığını ilk üniversiteme 18 yaşımda gittim bölümüm iyi değildi 2 yıllıktı zaten okuldayken bile 2 yıl boyunca dershaneye gittim geldim o okul bitti 1 yıl daha dershaneye gönderdi beni bu sefer anesteziyi kazandım yurtta kalmak istemiodum babam geldi ev tuttu iki üniversitemdede durmadan yolladı yolladı tek okuyayım die sonra ben çıktım karşısına eee baba ben evlencem eee okul kızım dedi babam bırakacam baba dedim önce bitir öyle dedi ben kabul etmedim neyse babam hiç vermeyeceği birine verdi beni.istemeye geldikleri gün adam hastalandı ne zaman gelecek olsalar hastalandı babam en son el öpmeye gittik yine hastalandı adam şimdi nasıl derim baba olmadı geldim üzülüorum onar için

Çok zor bir durum canım.
Yazık babana.
Ama durumu anlatırsan anlayışla karşılayacaktır.
Baba nihayetinde.
Ayrılıp, okuluna devam edemez misin?:44:

Hatalar insanlar için.
Beşer , şaşar..

canım sen haklısın tabikii..dediklerin çok doğru.ama olmuşsa ölmüşe çare yoktur.insanoğlunun kaderi bu.önce yaşamak isteriz hiç bitmeyecek gibi sonrada bitirmek isteriz hiç yaşamamış gibi.sen evdesin sanırım bütün gün.çalışıyomusun?

BENİM EŞİM BENİ ÇALIŞTIRMAZKİ ACAYİP KISKANÇ BİDE BU YÖRELERDE KADIN ÇALIŞMAZMIŞ AYIPMIŞ:d

çok zor bir durum canım.
Yazık babana.
Ama durumu anlatırsan anlayışla karşılayacaktır.
Baba nihayetinde.
Ayrılıp, okuluna devam edemez misin?:44:

Hatalar insanlar için.
Beşer , şaşar..

ya düzelirmi die umut ediorum hala.evi ayıracaz o kesin ama toplumumuzda dul olmak zor iş

burcu gerçekten senin babanın yerinde olsam ve bana gelsen baba yapamıyorum diye ne yaparım bilmiyorum, azestezi gibi bi bölüm nasıl bırakılır yaa şimdide eşin çalıştırmasın otur öyle, biz kadınlar kaşınıyoruz varya cidden, aşık olunca kendimizi hayalet ya da bodyguard filminde falan sanıyoruz sevdiğimiz adamlar kahraman kusursuz vs amaaaaaaaan

bi önceki mesajımı kanıtladın resmen burcu, noldu o aşk bebişim

aşk varmı onda bence hala var ama ben bukadar sorunun içinde o aşkı düşünemiyorum bile...rahata alışkın bi insanım belkide buda bi sorun benim için.alışveriş yapmaya cafe cafe dolanmaya kısacası baba parasıyla yan gelip yatmaya alışmışım bu zamana kadar.bi o arkadaşım arar hadi şurdayız akşam başka bi arkadaşım arar hadi burdayızdı evlenene kadar.şimdi kendime ait bi evim bile olmayışı delirtiyor beni...babam bile buzamana kadar benim isteklerim doğrultusunda haraket etti ne dediysem yaptı şimdi kalkıpta kocama söz geçirememek yada onları başkasıyla paylaşıor olmakta sorun.ben çok kıskancım en başta kardeşi annesi dokunsa bile sinir oluorum eşime paylaşmak pek lugatımda yok gibi

aşk varmı onda bence hala var ama ben bukadar sorunun içinde o aşkı düşünemiyorum bile...rahata alışkın bi insanım belkide buda bi sorun benim için.alışveriş yapmaya cafe cafe dolanmaya kısacası baba parasıyla yan gelip yatmaya alışmışım bu zamana kadar.bi o arkadaşım arar hadi şurdayız akşam başka bi arkadaşım arar hadi burdayızdı evlenene kadar.şimdi kendime ait bi evim bile olmayışı delirtiyor beni...babam bile buzamana kadar benim isteklerim doğrultusunda haraket etti ne dediysem yaptı şimdi kalkıpta kocama söz geçirememek yada onları başkasıyla paylaşıor olmakta sorun.ben çok kıskancım en başta kardeşi annesi dokunsa bile sinir oluorum eşime paylaşmak pek lugatımda yok gibi

bu adam sana şiddet uyguluyodu dimi yanlış hatırlamıyorum, bu adamı hala seviyosun, gerçekten inanamıyorum biz kadınlar içten içe maço tipleremi hayranız neyiz, seni çalıştırmayışını bile seni çok seviyo kıskanıyo o yüzden çalıştırmıyo gibi algılıyosun sanki, hayır sebep şu paran olursa daha çok sesin çıkacak belkide çekip gideceksin zaten bu yüzden okulun bitmeden evlenmek istedi ya da senin istemene karşı çıkmadı, ben çalışıyorum ve niaşnlımda her zaman çalışmamdan yana bu beni sevmediğinimi gösteriyo

Öyleyse kendini bu konuda birz dizginlemen gerek.:45:
Kıskançlıktan bahsediyorum.

Kaynanan seziyorsa kıskandığını inadına yapıyor da olabilir:34:

Istediğim hayata gelince istediğim şu başka bi şehirde ayrı evim olsun maddi anlamda ailesi beklenti içine girmesin.bu zamana kadar sömürmüşler çünkü benim bileziklerimi bile eşim kredi çekip aldı ailesinden bişi görmedim ben çünkü.çok fazla aramasınlar haftada bi yeter karışmasın anası her halta yani.çok sıkta gelmesinler mümkünse bizde çok sık gitmeyelim.geldiklerindede 3 günü aşmasın kalmaları.bu şekilde dünyanın en mutlu insanı olurum herhalde

bu adam sana şiddet uyguluyodu dimi yanlış hatırlamıyorum, bu adamı hala seviyosun, gerçekten inanamıyorum biz kadınlar içten içe maço tipleremi hayranız neyiz, seni çalıştırmayışını bile seni çok seviyo kıskanıyo o yüzden çalıştırmıyo gibi algılıyosun sanki, hayır sebep şu paran olursa daha çok sesin çıkacak belkide çekip gideceksin zaten bu yüzden okulun bitmeden evlenmek istedi ya da senin istemene karşı çıkmadı, ben çalışıyorum ve niaşnlımda her zaman çalışmamdan yana bu beni sevmediğinimi gösteriyo

hayır canım benim eşim tutucu çevre tutucu ailede yetişmiş ondan istemio kıskandığınıda söledi nişanlın daha değişik bi çevrede yetiştiyse ondandır.şiddet uyguladı evet hala seviorumda demiorum amacım acaba bu evliliği kurtarabilirmiyim.eşim şiddet uyguladıktan sonra pişman oldu bunuda sölüo sürekli

hayır canım benim eşim tutucu çevre tutucu ailede yetişmiş ondan istemio kıskandığınıda söledi nişanlın daha değişik bi çevrede yetiştiyse ondandır.şiddet uyguladı evet hala seviorumda demiorum amacım acaba bu evliliği kurtarabilirmiyim.eşim şiddet uyguladıktan sonra pişman oldu bunuda sölüo sürekli

burcucum dost acı söyler kuzum açık açık yazıcam, ben erkek olsam eşim okulunu bırakıp ailesini de hiçe sayıp benimle evlense hemde ailemle dip dibi yaşamayı kabul etse, bu iş bitmiştir artık bana hiçbir taleple gelemez gelsede zaten çalışmıyo ailesine karşıda mahçup olur geri dönerse Allah ne verdiyse yaşar gideriz düzen bu derim, iyi ki erkek olmamışım hep diyorum, kişi kendine ne kadar değer biçiyosa değeri odur ben kimseye daha fazlasını veremem

Back
X