Galiba bitecek artık bu iş

burcucum dost acı söyler kuzum açık açık yazıcam, ben erkek olsam eşim okulunu bırakıp ailesini de hiçe sayıp benimle evlense hemde ailemle dip dibi yaşamayı kabul etse, bu iş bitmiştir artık bana hiçbir taleple gelemez gelsede zaten çalışmıyo ailesine karşıda mahçup olur geri dönerse Allah ne verdiyse yaşar gideriz düzen bu derim, iyi ki erkek olmamışım hep diyorum, kişi kendine ne kadar değer biçiyosa değeri odur ben kimseye daha fazlasını veremem

durum çok acı ama aynen böyle ne yazıkki....
katılıyorum bu mesaja...

burcucum dost acı söyler kuzum açık açık yazıcam, ben erkek olsam eşim okulunu bırakıp ailesini de hiçe sayıp benimle evlense hemde ailemle dip dibi yaşamayı kabul etse, bu iş bitmiştir artık bana hiçbir taleple gelemez gelsede zaten çalışmıyo ailesine karşıda mahçup olur geri dönerse allah ne verdiyse yaşar gideriz düzen bu derim, iyi ki erkek olmamışım hep diyorum, kişi kendine ne kadar değer biçiyosa değeri odur ben kimseye daha fazlasını veremem

oda işi bıraktı geldi uzman çavuştu üstelik nişanlıyken bunu ben aklına soktum.şimdi belediyeden haber beklio başka bi şehirden.bana gidecez gidecez diip duruo sürekli nette belediyelere bakıo alım varmı die.inanırmısın saçları beyazlamaya başladı artık onunda 75 kgdan 60 kgya düştü.gidersem eminim daha hayata sarılamayacak

burcucum dost acı söyler kuzum açık açık yazıcam, ben erkek olsam eşim okulunu bırakıp ailesini de hiçe sayıp benimle evlense hemde ailemle dip dibi yaşamayı kabul etse, bu iş bitmiştir artık bana hiçbir taleple gelemez gelsede zaten çalışmıyo ailesine karşıda mahçup olur geri dönerse Allah ne verdiyse yaşar gideriz düzen bu derim, iyi ki erkek olmamışım hep diyorum, kişi kendine ne kadar değer biçiyosa değeri odur ben kimseye daha fazlasını veremem

Başka bi şehirde belediyeden haber beklioruz.eşim sürekli sabret gidicez gidicez diip duruo.o uzman çavuştu nişanlıyken işi bırakmasını ben kafasına koydum doğuda die.onada acıorum saçları beyazlamaya başladı 75 kgdan 60 kgya düştü kafam çok karışık

oda işi bıraktı geldi uzman çavuştu üstelik nişanlıyken bunu ben aklına soktum.şimdi belediyeden haber beklio başka bi şehirden.bana gidecez gidecez diip duruo sürekli nette belediyelere bakıo alım varmı die.inanırmısın saçları beyazlamaya başladı artık onunda 75 kgdan 60 kgya düştü.gidersem eminim daha hayata sarılamayacak

afferim size süper bi aşk gerçekten birbirinizi çok güzel motive etmişsiniz, acaba düşünüyomusun işlerinizi yapıyo olsanız elinize ne kadar para geçecekti ve ne durumda olucaktınız, ben inanamıyorum hala bu şekilde konuşmana

Başka bi şehirde belediyeden haber beklioruz.eşim sürekli sabret gidicez gidicez diip duruo.o uzman çavuştu nişanlıyken işi bırakmasını ben kafasına koydum doğuda die.onada acıorum saçları beyazlamaya başladı 75 kgdan 60 kgya düştü kafam çok karışık

her uzman çavuş doğuya gider bi süre sonra döner, benim nişanlımda polis ben evimi direk şarka kurucam, sen harbiden rahata çok alışmışsın ailenin sana yaptığı en büyük kötülük bu olmuş, şimdide armut piş ağzıma düş istiyosun okulları bırakınca hayatınız güllük gülistanlık mı oldu

afferim size süper bi aşk gerçekten birbirinizi çok güzel motive etmişsiniz, acaba düşünüyomusun işlerinizi yapıyo olsanız elinize ne kadar para geçecekti ve ne durumda olucaktınız, ben inanamıyorum hala bu şekilde konuşmana

evet ne yazıkki mafvolduk işte.pişmanım hemde nasıl ama artık ne yapabilirim bunuda düşünmem lazım

her uzman çavuş doğuya gider bi süre sonra döner, benim nişanlımda polis ben evimi direk şarka kurucam, sen harbiden rahata çok alışmışsın ailenin sana yaptığı en büyük kötülük bu olmuş, şimdide armut piş ağzıma düş istiyosun okulları bırakınca hayatınız güllük gülistanlık mı oldu

işte düşünemedim:(hata yaptım biliorum ama nolacak şimdi?

Öyleyse kendini bu konuda birz dizginlemen gerek.:45:
Kıskançlıktan bahsediyorum.

Kaynanan seziyorsa kıskandığını inadına yapıyor da olabilir:34:[/QUOT
OLABİLİR...ZAMANLA UZAKLAŞILARMI ACABA EŞİMDEN

senin kaynananı bilemem ama ben evlatlarımdan uzaklaşamam,oğlum evlendi diye niye arayıp sormayayım,niye öpmeyeyim.evlenince evlatlık bitiyormu:34:

Annem babam bu zamana kadar benim için hep fazlasını yaptılar kardeşlerime yapmadı babam bana yaptığını ilk üniversiteme 18 yaşımda gittim bölümüm iyi değildi 2 yıllıktı zaten okuldayken bile 2 yıl boyunca dershaneye gittim geldim o okul bitti 1 yıl daha dershaneye gönderdi beni bu sefer anesteziyi kazandım yurtta kalmak istemiodum babam geldi ev tuttu iki üniversitemdede durmadan yolladı yolladı tek okuyayım die sonra ben çıktım karşısına eee baba ben evlencem eee okul kızım dedi babam bırakacam baba dedim önce bitir öyle dedi ben kabul etmedim neyse babam hiç vermeyeceği birine verdi beni.istemeye geldikleri gün adam hastalandı ne zaman gelecek olsalar hastalandı babam en son el öpmeye gittik yine hastalandı adam şimdi nasıl derim baba olmadı geldim üzülüorum onar için

İşte tam da bu yüzden babana "BİTTİ" demelisin. Bunu yaptığın gün babanın bayramı olacak. Emin ol baban sağlığını geri kazanır sen ona okula geri döneceğim dersen. Ah bu kızlar, ya bu konuyu sabit yapsın moderatörler yaa. Bir sürü konuya anlatmaya çalışıyoruz, alın canlı örneği. Güzel kardeşim sen de dönüp bakma arkana. Bir hata yapmışsın, neresinden dönersen kardır. Hamile filan kalmadan kurtul dayakçı kocandan.

Son düzenleme:
Istediğim hayata gelince istediğim şu başka bi şehirde ayrı evim olsun maddi anlamda ailesi beklenti içine girmesin.bu zamana kadar sömürmüşler çünkü benim bileziklerimi bile eşim kredi çekip aldı ailesinden bişi görmedim ben çünkü.çok fazla aramasınlar haftada bi yeter karışmasın anası her halta yani.çok sıkta gelmesinler mümkünse bizde çok sık gitmeyelim.geldiklerindede 3 günü aşmasın kalmaları.bu şekilde dünyanın en mutlu insanı olurum herhalde

canim istedgin hayati cok guzel yazmişsin o zamn eşine destek olup işi bırakmasina izin vermemeliydin vatana hizmet etmek en guzel iş asker olmak ayri bi gururdur benim eşimde askeri personel ama ben asla işi birakmasini istemem oda hiç dusunmez severek yapilmasi lazim bu işin ben hep sunu dusunurm işi biraksa ne iş yapacak emin ol eşinde suan iii değildir cunku zoruna gider en azindan bi uzamn cavustu herzamn her yerde yeri vardi bunun sakin yanliş anlaşilmasini istemem diğer meslekler kötu anlaminda demiyorum bunu keşke 2 senede 3 sende bir gezseydinde huzurun olsaydi kafan rahat olurdu ailen yanina gelirdi istedigin zamn zaten cogu anneler babar geliyo bakiyo burasi yasanack yer degil deyip çıkıp gidiyolar bu erkek ailesi için diyorum bunu arkadaslrdan cok gordum ben eşim bileziklerini kendisi aldi demişsin bunu takma askerlerin hepsi kendi dugunlerini kendileri yaparlar zaten ailedn bişry beklemezler birde su vardir eşin önceden para gönderiyorsa bu parada kesildiyse sana bu yuzden de tepkili olurlar senin yuzunden diye dusnurler inşalh duzelir araniz

birde sen mi istedin işini bırakmasını.bende eşine kızıyordum,ne sorumsuz hazır işi varken bırakıp gelmiş diye. ne akla hizmet ettin sen burcu.ne düşündünde işini bırakıp gelmesini istedin:50:

peki bunca zamandır ne harcıyorsunuz

Son düzenleme:
birde sen mi istedin işini bırakmasını.bende eşine kızıyordum,ne sorumsuz hazır işi varken bırakıp gelmiş diye. ne akla hizmet ettin sen burcu.ne düşündünde işini bırakıp gelmesini istedin:50:

peki bunca zamandır ne harcıyorsunuz

tazminat falan idare edioruz peki bundan sonra ne yapmalıyım?

evet maalesefffff öle.ya nasıl büyük bi aşktı bizimki bilseniz

tazminat falan idare edioruz peki bundan sonra ne yapmalıyım?

burcu sen yaşadığın şeye aşk demişsin ama emin ol değil, siz resmen birbirinizin hayatını dibe çekmişsiniz, o seni engellemiş sen onu, doğuya gitmesin diye adamın aklına sokmuşsun işini bırakmış, bide şunu anlamadım ille belediyede çalışcak diye bi durum mu var kimden neyin haberini bekliyosunuz bu süre içinde eşin evde mi oturuyo, eğer öyleyse size kayınpederin bakıyo ve herşeye hakkı var kusura bakma, para kimdeyse söz ondadır, belkide seni bu yüzden sevmiyolar hiç bunu düşündün mü? oğulları asker olacakken önünü kesmişsin, ne yapacağına gelelim, yapmazsın biliyorum ama okuluna dön bitir kpss'ye gir ve atan çünkü çok düşük puanlarla atanıyo sizin bölüm, yapacağın şey bu

burcu sen yaşadığın şeye aşk demişsin ama emin ol değil, siz resmen birbirinizin hayatını dibe çekmişsiniz, o seni engellemiş sen onu, doğuya gitmesin diye adamın aklına sokmuşsun işini bırakmış, bide şunu anlamadım ille belediyede çalışcak diye bi durum mu var kimden neyin haberini bekliyosunuz bu süre içinde eşin evde mi oturuyo, eğer öyleyse size kayınpederin bakıyo ve herşeye hakkı var kusura bakma, para kimdeyse söz ondadır, belkide seni bu yüzden sevmiyolar hiç bunu düşündün mü? oğulları asker olacakken önünü kesmişsin, ne yapacağına gelelim, yapmazsın biliyorum ama okuluna dön bitir kpss'ye gir ve atan çünkü çok düşük puanlarla atanıyo sizin bölüm, yapacağın şey bu

ne güzel anlatöışsın özlem,içimdekilerin hepsini yazmışsın:16:

ay sinirlerim zıpladı yine anası gitti kardeşleri kaldı bu seferde evde gel uyuz olma yemek yioduk testereyi izleyelimmi dedi eşim bana ikisi iki yandan evet evet dediler uyuz oldum tabi eşim izleyelimmi die tekrar bana sordu tamam dedim ama uyuz oldum bikere film izlerkende kardeşlerine tahammül edemeyip geldim odaya yine

ay sinirlerim zıpladı yine anası gitti kardeşleri kaldı bu seferde evde gel uyuz olma yemek yioduk testereyi izleyelimmi dedi eşim bana ikisi iki yandan evet evet dediler uyuz oldum tabi eşim izleyelimmi die tekrar bana sordu tamam dedim ama uyuz oldum bikere film izlerkende kardeşlerine tahammül edemeyip geldim odaya yine

İnan kardeşleri de size kızıyordur. Biz kaç yıllık kardeşleriyiz bize değilde ona soruyor diye. Yazık annesi kötü anladım da kardeşlerine neden tahammül edemiyorsunuz. Bence aranızda kültür sorunu var. Sizin yaşantınız ve beklentileriniz onlara uymuyor onların ki de size...

Son düzenleme:
İnan kardeşleri de size kızıyordur. Biz kaç yıllık kardeşleriyiz bize değilde ona soruyor diye. Yazık annesi kötü anladım da kardeşlerine neden tahammül edemiyorsunuz. Bence aranızda kültür sorunu var. Sizin yaşantınız ve beklentileriniz onlara uymuyor onların ki de size...
kültür sorunu kesinlikle var zaten aramızda...bıktım yaa dünyayla bağım kalmadı ölmek istiyorum artık nefret ediorum tüm sülalesinden

beklemediğime pişmanım ama ne yazıkki daha önceden bukadar zorluk yaşayacağımı tahmin bile etmedim işin içindede aşk vardı:(evlendik yanımda o zamanlar en büyük sorun özlemdi ama şimdide daha büyük sorunların içine düştüm.düşünebilseydim eğer bukadar zor olacak ne ona işini bıraktırır nede okulumu bırakırdım:(

Bunu anlamış olmanız çok güzel ama çok geç kalmışsınızzz
işi olanın mesleğii bıraktırılırmı ya canımm
ne güzel kayınvalidenden uzakta yaşayacakmışsınız ama siz kendi elinizle yapmışsınız

Back
X