Galiba bitti herşey

eylul1616

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
19
2
1
35
1-2 gün önce konu açmıştım
Eşim telefonuna okey yükleyip 2 tane kız eklemiş ben görünce aşırı derece tepki verdi diye belki hatırlayanlar vardır...
dün akşam işten geldi hiç konuşmadım içimden konuşmak gelmedi..
Kendi dün akşam geldi yemek yedi çıktı birde yatmaya geldi
2 tane çocuğumuz var ne yapacağımı şaşırdım biri 2 buçuk diğeri 6 yaşında
İlk ayrılan ben olmıcam biliyorum ama çok garip bir şey
Bu sabah mesaj attım sadece, bundan sonra kaçta gelişin nereye gittiğin kiminle konuştuğun beni ilgilendirmicek benimkiler de seni ilgilendirmesin diye hiç bir şey söylemedi
Ama başkası veya başkaları var hissediyorum ve katlanamıyorum
Siz olsanız ne yapardınız?

Böyle çocukça trip atmayıp oturup ne olmasını istediğini sorucaksınız mesajla filan değil karşılıklı oturarak olanları bundan sonra nasıl olması istediğinizi karşılıklı konuşup çocuklarınız için en doğru kararı vericeksiniz.

Böyle çocukça trip atmayıp oturup ne olmasını istediğini sorucaksınız mesajla filan değil karşılıklı oturarak olanları bundan sonra nasıl olması istediğinizi karşılıklı konuşup çocuklarınız için en doğru kararı vericeksiniz.
Kendisiyle konuşulmuyor sadece bağırıp çağırmayla yetiniyor

Kendisiyle konuşulmuyor sadece bağırıp çağırmayla yetiniyor

Bir kere daha denerdim konuşmayı durumun ciddi olduğuu söyleyip haala tavrı aynı olursa demekki bişeyleri halletmek istemiyor diyip ilk ayrılan ben olmicam gibi gereksiz bi inat yapmayıp yapılması gerekeni yapardım

Eski konunuzu şimdi okudum sahte facebook, okeyde kız ekleme filan iki tane çocuğu olan birine hiç böyle şeyler yakıştıramam sürekli ne yaptı acaba güvensizliği ile hayat geçmez.

Evlilik devam ediyorsa kimse başına buyruk davranamaz . Elinde sağlam delil varsa da neden ilk ayrılan sen olmuyormussun? Adam hakaretten küfürden başka birşey bilmiyor diyorsun , e hazır fırsat varken boşa gitsin .hoşuna mı gidiyor sıkıntı yaşamak ?

Evlilik devam ediyorsa kimse başına buyruk davranamaz . Elinde sağlam delil varsa da neden ilk ayrılan sen olmuyormussun? Adam hakaretten küfürden başka birşey bilmiyor diyorsun , e hazır fırsat varken boşa gitsin .hoşuna mı gidiyor sıkıntı yaşamak ?
Hayır hoşuma gidermi iki çocukla yapabilirmiyim sadece onun tedirginliği var üzerimde..

Bir kere daha denerdim konuşmayı durumun ciddi olduğuu söyleyip haala tavrı aynı olursa demekki bişeyleri halletmek istemiyor diyip ilk ayrılan ben olmicam gibi gereksiz bi inat yapmayıp yapılması gerekeni yapardım

Eski konunuzu şimdi okudum sahte facebook, okeyde kız ekleme filan iki tane çocuğu olan birine hiç böyle şeyler yakıştıramam sürekli ne yaptı acaba güvensizliği ile hayat geçmez.
Tekrar denicem konuşmayı

Oneki konunuzu bilmem ama ortada iki cocuk barken sizin okeyde iki kizi ekledi diye ayriliyor olmaniz biraz tuhaf. Bir ara ben de esli oyunlarda iyi oynadigim kisileri eklerdim. Yani okeyde birini ekleyince aldatmis sayilmiyorsun.

Hayır hoşuma gidermi iki çocukla yapabilirmiyim sadece onun tedirginliği var üzerimde..
Yaparsın , paşalar gibi de bakarsın ..kendine güven yeter .. birine bağımlı bir hayat, hem de ağzı bozuk, ilgisiz ,gözü uçkuruna aç bir adama bel bağlamadan kendi ayaklarının üzerinde onurunla yaşarsın ..

Oneki konunuzu bilmem ama ortada iki cocuk barken sizin okeyde iki kizi ekledi diye ayriliyor olmaniz biraz tuhaf. Bir ara ben de esli oyunlarda iyi oynadigim kisileri eklerdim. Yani okeyde birini ekleyince aldatmis sayilmiyorsun.
Telefonu devamlı şifreli daha önce sahte facesini yakaldım o zaman da arkadaşlarımın gazına geldim demişti
Bir tek oyun meselesi değil

Okey 101 plus tan kız ekleyebiliyo mu? Benim eşimde de var o oyun??
Ya ekliyosun da sadece oyuna girdiginde online olursa iki tarafta ayni masada oynayabiliyosun. Bi de oyun sohbetinden sohbet edersen edersin. Ki o da cok nadir ben yillardir oynarim. Ne biriyle konusurum ne de benim disimda diger oyuncularin konustugufnu gordum. En fazla kufurlesiyorlar. Oyle huyutulecek bir sey degil.

Back
X