Galiba boşanıyoruz

Geçmiş konularimda bahsettim galiba ama kafam karışık. Eşimle boşanma aşamasındayiz. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Uzak mesafe iliskisiydi bizimki ama çok ortak arkadasimiz vardı kim duysa tebrik etti. Çok iyi biri dedi ama evlenince öyle olmadığını anladım. Evlendiğim gece vajinismus oldugumu öğrendim. Uzun süre kadınlar kulübundeki sayfaları takip ettim egzersizleri yaptım. Benim için çok özel olmasını istediğim o an yaşanmadı maalesef. Sonra uyuşma nedeniyle acil beni psikiyatri doktoruna gönderdi. Gittiğim doktor ilaç verdi stres dedi ama vajinismustan bahsetmedim . Çıkarken hamile kalmak istedigimi ilaçların zararı olup olmayacağını sordum o zaman gel bakarız dedi. Bende o an vajinismus var ama yenmek istiyorum dedim. Bunu duyunca doktor tekrar çağırdı yanına eğer eşin kabul ederse 7-8 seansa cozeriz dedi.cok sevindim . Eşim dışarda beni bekliyordu yanına gittim anlattım , dediği şey bana tezgah mı kurdun? Yani ben o uyusmalari falan uydurmusum doktora getirmek için.oyle anladım ve moralim çöktü. Yine de girdik doktorun yanına . Kabul etti. Doktor egzersiz verdi ilk 4-5 hafta tek başıma yapacaktım sonra beraber. Tamam dedi. Ben egzersizleri yaptım ama bir iki kez aksattim - adet nedeniyle- o zaman kızdı bana eşim.bilmiyourm o zaman çok iyiydi doktora hediye alalım, hadi kalk egzersizleri yap falan. Sonra sıra ona gelince bir grip oldu baş ağrıları çıktı falan. Biz tanıştığımız dan beri sık sık olurdu zaten kendi anlatırdı olur bende baş ağrısı diye. Acillere gittik ne çekildi kılcal damarlarda tıkanma mı ne varmış uzmana gidin dediler. Haftalarca söyleye söyleye devlet hastanesinden iyi denilen bir doktora randevu aldı gitti . Doktor önemli değil çok eski sorun etmeyin dedi. Biz yine emin olamadik. Ozeli araştırdı ona da söyleye söyleye özelden randevu aldigitti o da aynı şeyi dedi.bi tane ilaç verdi. Hala baş ağrıları devam ediyor ama başka doktora gitmiyor kafasına göre eczaneden ilacı alıp duruyor.
Diyeceksiniz ki adam hasta tamam ama asıl sorun şu eşim banyo yapmıyor. Haftalarca yapmadığı oluyor. Banyoya girince saatlerce çıkmıyor. Yorulunca ben girip keseliyorum, sabunluyorum. Kokuyorsun diyince özür diliyor.
Birde başı agrisin, boynu agrisin, grip gibi olsun banyo süresini uzatsin gider salonda yatar. Ama öyle arada bir değil. Haftalardır öyle. Evliliğimizin yarısında yanımda yatmamistir sanmam. Yalvardım ,, küstüm olmadı. Kavga ederiz banyoya öyle girer. Dün akşam noktayı koydum ben gidiyorum dedim artık. Ya seviyorum diye böyle yapılmaz. Ben en çok aile istedim. O kadar yalnızlık çektim ki şu hayatta.bazen bu sayfada ailesinden evladından şikayet edenleri okuyorum . Bazen anneliği ovenleri okuyorum ağlıyorum..en son geçen gün okudum kalabalık bir oryamdaydim gittim tuvalete ağladım neden benim normal bir yuvam yok evladım yok diye . İlişkiyi denedik belki bir sene oldu en son ama oldu yapabildim yani. Ama tekrarlamak lazım. Yılda bir ilişki mı olur. Bebek istediğimi , kendimi ne kadar kotu hissettiğimi biliyor. Bebeklere onları seven annelerine bakamıyorum.yanlis anlamayın kiskankısk değil canım yanıyor. Bu adamdan çocuk yapsam ne değişecek. Salona kokudan giremedim az önce. Bide tersledi beni.
Beni seviyor biliyorum. Ya da ne bileyim o kadar mutsuzluk gördüm ki şu hayatta bu sevgi kirintisini bile aşk sandim. Yuvami bozmak istemiyorum çünkü zil takıp oynayacaklar var biliyorum ama yapamıyorum. EvEislerine yardım etmez. BenB dersem ancak. Bişey istesem kırmaz normalde hemen alır
bana yardımcı olun lütfen
Bir hafta bile çok çok uzun bir süreyken haftalarca kısmını aklım almadı. Evlenmeden önce kişisel bakım eksikliğini farketmediniz sanırım. Hiç normal değil tedavi olmalı. Neden duş almaz ki insan :) beynim yandı. Allah yardımcınız olsun.

Banyo yapmayan bir adamla evlilik cok zor. Allah yardimciniz olsun. Ama bu bile bosanma nedeni. Bir sene beraber olmamak da oyle... Esinizden bu saatten sonra kisisel bakim bekleneyin bence. Suyu sevmeyen bir adamla ayni yatagi paylasmak cok zor. 5 sene iyi dayanmissiniz.

Geçmiş konularimda bahsettim galiba ama kafam karışık. Eşimle boşanma aşamasındayiz. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Uzak mesafe iliskisiydi bizimki ama çok ortak arkadasimiz vardı kim duysa tebrik etti. Çok iyi biri dedi ama evlenince öyle olmadığını anladım. Evlendiğim gece vajinismus oldugumu öğrendim. Uzun süre kadınlar kulübundeki sayfaları takip ettim egzersizleri yaptım. Benim için çok özel olmasını istediğim o an yaşanmadı maalesef. Sonra uyuşma nedeniyle acil beni psikiyatri doktoruna gönderdi. Gittiğim doktor ilaç verdi stres dedi ama vajinismustan bahsetmedim . Çıkarken hamile kalmak istedigimi ilaçların zararı olup olmayacağını sordum o zaman gel bakarız dedi. Bende o an vajinismus var ama yenmek istiyorum dedim. Bunu duyunca doktor tekrar çağırdı yanına eğer eşin kabul ederse 7-8 seansa cozeriz dedi.cok sevindim . Eşim dışarda beni bekliyordu yanına gittim anlattım , dediği şey bana tezgah mı kurdun? Yani ben o uyusmalari falan uydurmusum doktora getirmek için.oyle anladım ve moralim çöktü. Yine de girdik doktorun yanına . Kabul etti. Doktor egzersiz verdi ilk 4-5 hafta tek başıma yapacaktım sonra beraber. Tamam dedi. Ben egzersizleri yaptım ama bir iki kez aksattim - adet nedeniyle- o zaman kızdı bana eşim.bilmiyourm o zaman çok iyiydi doktora hediye alalım, hadi kalk egzersizleri yap falan. Sonra sıra ona gelince bir grip oldu baş ağrıları çıktı falan. Biz tanıştığımız dan beri sık sık olurdu zaten kendi anlatırdı olur bende baş ağrısı diye. Acillere gittik ne çekildi kılcal damarlarda tıkanma mı ne varmış uzmana gidin dediler. Haftalarca söyleye söyleye devlet hastanesinden iyi denilen bir doktora randevu aldı gitti . Doktor önemli değil çok eski sorun etmeyin dedi. Biz yine emin olamadik. Ozeli araştırdı ona da söyleye söyleye özelden randevu aldigitti o da aynı şeyi dedi.bi tane ilaç verdi. Hala baş ağrıları devam ediyor ama başka doktora gitmiyor kafasına göre eczaneden ilacı alıp duruyor.
Diyeceksiniz ki adam hasta tamam ama asıl sorun şu eşim banyo yapmıyor. Haftalarca yapmadığı oluyor. Banyoya girince saatlerce çıkmıyor. Yorulunca ben girip keseliyorum, sabunluyorum. Kokuyorsun diyince özür diliyor.
Birde başı agrisin, boynu agrisin, grip gibi olsun banyo süresini uzatsin gider salonda yatar. Ama öyle arada bir değil. Haftalardır öyle. Evliliğimizin yarısında yanımda yatmamistir sanmam. Yalvardım ,, küstüm olmadı. Kavga ederiz banyoya öyle girer. Dün akşam noktayı koydum ben gidiyorum dedim artık. Ya seviyorum diye böyle yapılmaz. Ben en çok aile istedim. O kadar yalnızlık çektim ki şu hayatta.bazen bu sayfada ailesinden evladından şikayet edenleri okuyorum . Bazen anneliği ovenleri okuyorum ağlıyorum..en son geçen gün okudum kalabalık bir oryamdaydim gittim tuvalete ağladım neden benim normal bir yuvam yok evladım yok diye . İlişkiyi denedik belki bir sene oldu en son ama oldu yapabildim yani. Ama tekrarlamak lazım. Yılda bir ilişki mı olur. Bebek istediğimi , kendimi ne kadar kotu hissettiğimi biliyor. Bebeklere onları seven annelerine bakamıyorum.yanlis anlamayın kiskankısk değil canım yanıyor. Bu adamdan çocuk yapsam ne değişecek. Salona kokudan giremedim az önce. Bide tersledi beni.
Beni seviyor biliyorum. Ya da ne bileyim o kadar mutsuzluk gördüm ki şu hayatta bu sevgi kirintisini bile aşk sandim. Yuvami bozmak istemiyorum çünkü zil takıp oynayacaklar var biliyorum ama yapamıyorum. EvEislerine yardım etmez. BenB dersem ancak. Bişey istesem kırmaz normalde hemen alır
bana yardımcı olun lütfen
Babam da böyleydi maalesef banyo konusunda. Annem de cok titizdir hep kavga ederlerdi bu yüzden. Sonra annem yatakları ayırdı kokuyorsun diye. Ama bence bu herseyi daha da kötü yaptı. Eşlerin aynı yatagı paylaşmasının cok önemli olduguna inanıyorum

Kusura bakma aşkım banyo yapamayacağım nedir ya :kusmuk:
Deli midir nedir ?
Siz bunu önce bi hamama
Sonra psikiyatriste götürün bence küçükken banyo ile ilgili bir sıkıntı yaşadı bu :kahve:
Kaç zamanda bir yapıyor banyo .
Allah aşkına bir insan üst üste kaç gün parfüm sıkabilir:olamaz:
Kolonya napsın bunu
Hey Allah ım neler duyacağım daha buralarda ..

Her gün duşa giren ben , bu konuyu okuyunca kaşınmaya başladım istemsizce. Adam kokarca gibi dolanıyor ortalıkta, sen bunu zaten koynuna alamazsın ki doğru düzgğn ilişkiye giresin. Allah sabır versin diyorum sadece.

Kokan birine tahammül etmek zorunda değilsiniz vallahi benim bile burdan midem bulandı.Katlanılacak dert değil hem insanlar da konusuyorlardır arkasından konuşmuyorlarsa.bile tiksinmişlerdir kesin.Ben sizin yerinizde olsam bu konuyu simdiye kadar çözmüştüm bile nasıl yapardın derseniz cevabım net.Katlanamazdım o nedenle ya düzeltirdi kendjni ya da bu iş biterdi.Siz fazla anlayış göstermişsiniz ve sorunlarda yığılmış şimdi de üstesinden gelmekte zorlanıyorsunuz.Yapacağınız şey belli ya çekip gitmek ya da önce banyonu ol ve ordanda doktora git demek ve bunları yapmıyorsa da çıkın gidin..

Sizce vajinusmus tedavisinden önce eşinizin kişisel temizliği konusunda doktora danışmanız lazım değil miydi? Bazen anlayamıyorum insanları böyle bir adamdan çocuk sahibi olmaya kalktığınız için ne yazik ki sizi de pek sağlıklı bulmuyorum. Eşinizim tahsili nedir çalışıyor mu? Ailesi de mi böyle pis? Siz neden 5 yıldır dişinizi sıkıyorsunuz? Haftalarca banyo yapmıyor siz ima ettiniz?????? (Ima sizde de peygamber sabrı var ya da burnunuz yok) nasıl dayanıyorsunuz. Kokudan salona giremediginiz evde sağlıklı bir evlat yetiştirebilecek misiniz? Lütfen ya tedavi olun ikinizde ya da boşanın böyle bir adamla ömür geçer mi? Bu adamdan baba olur mu?

Ben sizi anlayamadım bence bu süreç sizi yıpratmış o yüzden kafanız karışmış öncelikli olarak bir pskikologa gitmenizi öneririm.

Düzenli bir evliliğiniz zaten yokmus cinsel hayatınız yılda 1 sağlıklı olanı haftada 2-3.

Vajinismusu yendiğinizi söylemişsiniz ama yılda 1 ilişkiye giriyorsunuz. Bana pek yenilmis gibi gelmedi. Üzerine gidin doktorunuzdan yardım alın.

Eşiniz bana biraz umursamaz vurdumduymaz biri gibi geldi sizi oyuna getirmekle suçlamıs kandırmışsınız muamelesi yapmıs cok cirkin. Güvenle alakalı biraz, can sıkıcı bir mesele.

Dus almamayı anlarım 2 gün yorgunsundur vs. ama haftalarca ne demek insan kendinden rahatsız olur alır. Eşim duş aldıktan sonra evdeyken bile deodorat kullanır güzel kokmak icin :D :D

Bence eşinizle oturup konuşun sorunlarınızı halledin. Destek alın, hayatınızı düzene sokun. Beraber uyumayı alıskanlık haline getirin.
Temizlik konusunda destek alsın kendinin farkında olsun birey olmakla alakalı.
İstediğiniz şeyleri alıyor olması sağlıklı bir ilişki örneği değil malesef.

Böyle problemlerin içerisine cocuk getirmek cocuga haksızlık olur bana kalırsa, hic bi evlat böyle sorun yaşanan bir aileyi haketmez.

Cocuk yapmak icinde beraber olmak gerek bu arada.
Bir de belki size çekici gelmiyordur haftalarca yıkanmaya biri kime cekici gelir ki?
Umarım en kısa zamanda çözersiniz

Back
X