galiba bu gece olecegim

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
bu yil izin icin esim ve kaynanam beni tr ye gondermek istemiyor annem torurunu sadece 4ayliken gordu 1haftalik izinle cok uzuluyorum anneme torununa hasret kaldigi icin
bosanmak istiyorum ama simdi yine hamileyim bosanirsam cocugumuda vermezler tek cozum olmek mi oldurmekmi kendini anne hasreti butun acilar biter
kendimden cok anneme uzuluyorum sadece telde duyuor torununun sesini ver her seferinde agliyor ne yapicam hic bilmiyorum galiba bu gece hersey biticek herseyden vazgecip uzaklara gidicem

zaten sorunlu bir evliliğin var diğer konularını biliyorum
neden hamilesin genee....

Çok üzgünsunuz çok sinirlisiniz belli, ama sakin olun çözülmeyecek dert degilki ölümü dusunuyorsunuz hem bu kadar kolaymi bir anneye yakışıyormu bu güçsüzluk, silkinin lütfen

Öncelikle neden gondermediklerini yazmamissiniz fakat mücadele edin biraz tatlı dille güler yüzle halledemediniz tavır yapın oda olmadı annenizin yanınıza getirteceginizi söyleyin bak nasıl gönderiyorlar o zaman

Ölümü atın kafanızdan ve en kötü aninizda yavrunuzun gözlerine bakın o ışık varya herşeye bedel

ne sorunlu kaynanan var oglunu senden alip kendi bakiyormus filan ilginc yani,
senede 1 kere goruyorsun aileni izine gitmek hakkin tabiki,
acaba maddi yonden mi sorun var,
ve su olme fikrini aklindan cikar gunah oldugunu biliyorsundur ve kendine acimiyorsan cocuklarina aci...

esim ilk basta istiyordu kaynanam olmaz deyince oda annem ne derse odur moduna girdi artik buraya geldin unut aileni diyor annesi
nasil unuturum hic birsey yapamiyorum dil bilmiyorum caresizim resmen aklimda en ufak bir sey yok yapabilecegim

maddi yonden hic bi sorun yok durumumuz iyi inadina gondermiyo annesi esimde annesini dinliyor ama icten ice oda gitmemi istemiyor
annesi resmen diyor unutacaksin orayi zirt pirt gonderemem seni diyor halbuki sadece bikere gittim bebegim 4 aylikken

esim ilk basta istiyordu kaynanam olmaz deyince oda annem ne derse odur moduna girdi artik buraya geldin unut aileni diyor annesi
nasil unuturum hic birsey yapamiyorum dil bilmiyorum caresizim resmen aklimda en ufak bir sey yok yapabilecegim

maddi yonden hic bi sorun yok durumumuz iyi inadina gondermiyo annesi esimde annesini dinliyor ama icten ice oda gitmemi istemiyor
annesi resmen diyor unutacaksin orayi zirt pirt gonderemem seni diyor halbuki sadece bikere gittim bebegim 4 aylikken

ay kaynana ne omu senin kocan esin git dedikten sonra ona ne oluyormus,
istersen 5 kerede gidersin esiri degilsin ya onlarin,
esinde ayip ediyor yani nasil olsa kendi annesi yaninda rahat tabi,
sende aileni ara skstirsinlar kaynanani ne bu canim...

Elin ayağın tutuyor,sağlıklı çocuğun var,aç,açık değilsin dur bakalım ya
ne o öyle en ufak dertte ölmek
ölmeyi düşünmek

ara anneni o gelsin senin yanınaa

çok zor bir durum.ama şimdi yeni bir bebeğiniz olcakmış yol belki riskli olabilir sizin için.diğer bebeğinizde olsun ozman ikna eder gidersiniz.öyle ölümü falan düşünmeyin hemen.kimsenin sizi orada zorla tutacak hali yok aileniz konuşuruz eşnizin ailesiyle gönderirler.annenizde üzülmesin hamilesiniz onu rahatlatın ki sizde rahat olun aklınız onda kalmasın.Allah korusun öyle ölümü düşünmeyin evlatlarınız var

ALlah yardimcniz olsun inşallah, ama ölme fikrini hemen unutun Allah korusun bir anne olarak böyle bir şeyi aklınızdan bile geçirmeyin, gün olur hayır olur inşallah.

bencede ailen arasın eşini kayınvalideni, sizin evladınız nasıl kıymetliyse bizimde evladımız değerli, bizde özlüyoruz desinler
bir anne ölmeyi düşünemez sakın yapma

Bunlar ne kadar saçma insanlar.
Mümkünse kendisi vazgeçsin oğlundan da herşeye karışmasın.
Herkes kendine müslüman, senin ki evlatta milletin ki ne.
Nasıl bir mantık var bu insanlarda, yazık.
Ne denir ki, hamile halinizle boşanında diyemiyor insan ama böyle de çekilmez gerçekten.
Bir yerde ipler kopacak.

K.valideniz oglunuza com bagli oldugu icin belki gondermek istemiyordur. Ondan ayri kalmamak icin.

Esinizle konusup onu ikna ederseniz sorun kalmaz bence. O da kiymetli annesini ikna etsin.

hic bir sekilde gidemicem gondermicekler biliyorum annemi goremicem birdaha benim bir annem var ama ayriyim ondan
bugun telde konustuk esim gidersin diyince geliyorum diye haber vermistim onceden bugun agliya agliya gelemiyorum dedim
uzulme sen ben dayanirim dedi peki ben nasil dayanicam kaynanam oglumun yaninda hep onun herseyini goruyor

ama benim canim annem hic birsey yapamiyor bana telde diyor hergun bak torunuma bugun sunu bunu aldim diye
icim parcalaniyor benimde kaderim boyleymis lanet olsun boyle insanlara boyle hayatima

Bence de mumkunse annenin biletini al o sana gelsin,hem annene de degisiklik olur,oyle her sorunda olecek olsaydik dunyada insan kalmazdi canim dirayetli olmaya calis

Bu kocalara da biraz HÖÖÖTT demek lazim yahuu bu ne boyle ,kocam izin vermiyo kaynanam kiziyo ooff kole miyiz yaa sinir oldum,kiz cocuklarimiz da bizim bu ezikligimizi icsellestiriyor ve onlarda gelecekteki hayatlarinda bu erkek egemenligini normal bisey gibi kabul edecekler sonucta yil 2500 bile olsa bisey degismeyecek,aşmak lazım bunları,ayrica bunun maddi bagimlilikla ilgisi yok ne evkadini arkadaslarim var ki hic kendilerini ezdirmiyorlar

canim herseyin bicagresi var nedemek öldürmek sakinha.bende yurtdisindayim ve bir oglum var,annem ve babam 40,50yasindan sonra bilgisayar aldilar ve hergün görüyorlar torununu tamam yanindakiki gibi olmuyor.ama en azindan nasil degistigini ve bi parcada olsa özlemini gideriyorlar.sana tavsiyem kendine ve annene bi bilgisayar al ve hergün görüsün.

ne demek kaderim böyleymiş
hem nie ayrılırsan çocuğunu vermezmiş
nesıl vermiyomuş yaaaa
öyle bi alırsın ki
çok sessiz kalmışsın sen canım
bak ne kadar sessiz olursan okadar tepene biner bunlar
nie herkese haddini bildirmiosun anlamadım
ay sinir oldum yaaa
ne demek göndermemek
ayy boşa gitsin be 1 gün üzülürsün
2 gün üzülürsün
sonra unutursun
anasının ağzının içine bakan bi adamla ömür mü geçer

bence biraz sesini duyurmalısın canım
baktın olmuo boşa gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…