• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba dolandırıldım bir akıl verin arkadaşlar

melina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
38
2
36
Bursa
Dün her eve lazım com dan mini dikiş makinası sipariş ettim
Sonra kredi kartından 2 ürün sipariş etmişim gibi 2 taksitlendirme yapıldığını farkettim
Hemen aradım tamam iptal ediyoruz iki çekim yapılmış paranız iade edilecek haftasonuna kadar dediler
Sonrasında tekrar siteye giriyim diyorum siteye giriş yapamıyorum eşimlede papaz olduk hepten kafayı bozdum dünden beri
1 saat önce tekrar aradım bir bayan aslında bayan demek iltifat olur
Ben şikayetimi dile getiriyorum kadın resmen azarlar tonda konuşuyor iptal edemem faturası kesilmiş ürün gelir geri gönderirsiniz falan
ee ben napıcam şimdi ürünü geri yolla bu defa almadığım ürünün parası karttan kesilip durursa
çünkü bu yönde bir sürü şikayet okudum meğer ne illet siteymiş adına kandık dolandırıldık galiba
varmı bu siteden alışveriş yapan veya bilgisi olan yardım edin lütfen

Son düzenleme:
geçmiş olsun.. çok üzüldüm..
benimde daha önce başka bir siteden aldığım ürün kırık gelmişti iade ettim sonra paramı geri taksitler halinde yatırdılar..
sizdede öyle yapıcak olabilirler..

siz ürün gelince iade edin o zamanda geri ödemesi yapılmazsa şikayetçi olun..
ben daha önce alışveriş yapmadım hatta bu siteyi ilk defa sizden duyuyorum.. :50::50:

geçmiş olsun.. çok üzüldüm..
benimde daha önce başka bir siteden aldığım ürün kırık gelmişti iade ettim sonra paramı geri taksitler halinde yatırdılar..
sizdede öyle yapıcak olabilirler..

siz ürün gelince iade edin o zamanda geri ödemesi yapılmazsa şikayetçi olun..
ben daha önce alışveriş yapmadım hatta bu siteyi ilk defa sizden duyuyorum.. :50::50:
Şu ziya kürkütmüdür nedir programını yapıyo ya D Shopping kanalında ordan aldım canım ya
eşim demişti bunlara güven olmaz ben sana başka yerden alırım bende indirimde birde taksit fırsatı var diye ısrar ettim
sonra beni kıramadı aldı işte sonuç herzamnki gibi eşim haklı
sen belkide en azından hatasını telafi eden bir siteye denk gelmişsindir
nette araştırdımda iadesini yaptığı ürünün taksitini ödeyenlerle dolu ortalık

Back
X