- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 36
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Kisileri oldugu gibi Kabul etmek gerekiyorMerhaba hanimlar,
ben galiba esmin üstüne cok düsüyorum.
esim sagolsun cok iyi bir insandir. aslinda iyi bir estirde.
tek ve sanirim erkeklerin evrensel sorunu duygularini gösteremiyor.
kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.
bu durum beni üzüyor bazen delirtiyor.
hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.
ne yapmaliyim hanimlar?
tecrübelerinize ihtiyacim var.
vurdumduymaz kisiligim tavirlarim hic olmadi beceremiyorum.
Ben olsam hevesim kaçar o kadar hazırlık yapcam karşımdaki uyuklucak ha?
Hep böyle devam edersen çok yıpranırsın.
Amaaan bu erkekler de ya üstüne düşen yaranamıyo düşmeyen yaranamıyo güya kadınlar zormuş muş
Merhaba hanimlar,
kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.
hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.
ne yapmaliyim hanimlar?
yorgun bir iş yapıyorsa belki yatmak uyumak isteyebilir.siz çok fazla düşmeyin üzerine.bırakın o yapsın.beklentinizi ne kadar aza indirirseniz o kadar mutlu olursunuz.Merhaba hanimlar,
kendi halinde.
ne yapmaliyim hanimlar?
Merhaba hanimlar,
kendi halinde.
ne yapmaliyim hanimlar?
Bu kadar cok ``buldumcuk`` olmayin derim tabir icin kusura bakmayin ama baska turlu anlatamazdim herhalde. Her insanin bir iliski yasama tarzi bir yapisi vardir, bu sekilde davranmak hem sizi hem onu yipratir zamanla. Hergun ozel hazirlanmanin hem tum gun calisip hemde kocaniza pasa gibi sofra kurmanin ne anlami var , kendinizi hic mi dusunmuyorsunuz bir aksamda gelin pijamalarinizi giyin ayaklarinizi uzatin, bir aksamda o size yemek yapsin hizmet etsin.Cariyesi degilsiniz yani sonucta. Sonrada is isten gecince ben senin icin saclarimi supurge ettim repliklerine baslarsiniz, adam sizden boyle bir ekstra ilgi bekliyormu ? Neden abartiyorsunuz yani bunlari yapmaktaki maksadiniz ne, bir evlilikte bir kere hergun sizin dediginiz sekilde kalpli cicekli bocekli romantikli atesli seksli gecmezki gecemez yani insanin dogasina aykiri bir durum.
Tama kocanizin biraksan hep uyuyacak kismida pek parlak degilmis ama bir orta yol bulunmali diye dusunuyorum yoksa zaten simdiden bikmissiniz hic gerek yok kendinizi bu denli yipratmaya adeta kendinizi birakip kocaniz icin yasiyor gibi anlatmissiniz iki kisilik caba sizi tez yipratir. Birakin birazda o farkina varsin o cabalasin.
cok cok
cok cok haklisin.
ben huzursuz bir ailede büyüdüm. galiba biseyleri eksik yaparsam benimde kücük ailem huzursuz olur diye korkuyorum. ve bu yüzden cok ugrasiyorum.
ama ters tepiyo galiba.
cok haklisin kendi canimin kiymetini bilmeliyim ve degerimi kendi degerimi anlamaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?