Galiba esimin üstüne cok düsüyorum..bunaltiyorum ne yapmaliyim

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
36
Merhaba hanimlar,

ben galiba esmin üstüne cok düsüyorum.
esim sagolsun cok iyi bir insandir. aslinda iyi bir estirde.
tek ve sanirim erkeklerin evrensel sorunu duygularini gösteremiyor.
kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.

bu durum beni üzüyor bazen delirtiyor.
hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.

ne yapmaliyim hanimlar?
tecrübelerinize ihtiyacim var.
vurdumduymaz kisiligim tavirlarim hic olmadi beceremiyorum.

Biraz akışına bırakın. Kendi haline..
Böyle sonu iyi olmaz.
O zaten istediğinde,içinden geldiğinde yapar. Kimi erkeğinde karakteri böyledir. Böyle kabul edin.zorla değiştiremezsiniz.

Kisileri oldugu gibi Kabul etmek gerekiyor
Biraz o size uyacak biraz siz ona
Orta yolu bulacaksiniz ama itici olmadan

Genellikle kadınlar hep bu beklentileri yüzünden üzülüyor işte. Aslında rn çok değeri kendimiE vermemiz gerekiyor. Karşındakine çok fazla değer verdiğimizi Dünyanın merkezi yaptığımızı göstermeden.. Nedense ağlatıp üzenler değer vermeyenler daha önemli yere sahip oluyorlar erkeklerde.

Ben olsam hevesim kaçar o kadar hazırlık yapcam karşımdaki uyuklucak ha?
Hep böyle devam edersen çok yıpranırsın.

adamı rahat bırak bit bit bit 24 saatini seni memnun etmekle geçiremez ...aksine sen uzak dur ilgi çekici olan gizemli olan sen ol...

Kaçan kovalanır cnm. Hiç umursama hep kendine özen göster. Ama onun için degil kendin için yap bunu.

Eşin, hayatının merkezi olmuş. Arkadaşlarına ailene vs.vs. takıl. Erkek -kadın fark etmez çok ilgi insanı bunaltır kaçırtır. Bir çocuğu çok sevsen , sürekli öpsen o küçük çocuk bile bunalır ve kaçmaya başlar insanoğlunun doğası böyle ...

yorgun bir iş yapıyorsa belki yatmak uyumak isteyebilir.siz çok fazla düşmeyin üzerine.bırakın o yapsın.beklentinizi ne kadar aza indirirseniz o kadar mutlu olursunuz.

Bu kadar cok ``buldumcuk`` olmayin derim tabir icin kusura bakmayin ama baska turlu anlatamazdim herhalde. Her insanin bir iliski yasama tarzi bir yapisi vardir, bu sekilde davranmak hem sizi hem onu yipratir zamanla. Hergun ozel hazirlanmanin hem tum gun calisip hemde kocaniza pasa gibi sofra kurmanin ne anlami var , kendinizi hic mi dusunmuyorsunuz bir aksamda gelin pijamalarinizi giyin ayaklarinizi uzatin, bir aksamda o size yemek yapsin hizmet etsin.Cariyesi degilsiniz yani sonucta. Sonrada is isten gecince ben senin icin saclarimi supurge ettim repliklerine baslarsiniz, adam sizden boyle bir ekstra ilgi bekliyormu ? Neden abartiyorsunuz yani bunlari yapmaktaki maksadiniz ne, bir evlilikte bir kere hergun sizin dediginiz sekilde kalpli cicekli bocekli romantikli atesli seksli gecmezki gecemez yani insanin dogasina aykiri bir durum.
Tama kocanizin biraksan hep uyuyacak kismida pek parlak degilmis ama bir orta yol bulunmali diye dusunuyorum yoksa zaten simdiden bikmissiniz hic gerek yok kendinizi bu denli yipratmaya adeta kendinizi birakip kocaniz icin yasiyor gibi anlatmissiniz iki kisilik caba sizi tez yipratir. Birakin birazda o farkina varsin o cabalasin.

cok cok

cok cok haklisin.
ben huzursuz bir ailede büyüdüm. galiba biseyleri eksik yaparsam benimde kücük ailem huzursuz olur diye korkuyorum. ve bu yüzden cok ugrasiyorum.
ama ters tepiyo galiba.
cok haklisin kendi canimin kiymetini bilmeliyim ve degerimi kendi degerimi anlamaliyim.

Siz sordukça daha da artar aranızdaki uçurum.
Çaresini yazmışsınız son cümlemize , umursamaz olacaksınız.

Bir süre sonra ya sizde uyumaya başlarsınız :) , ya da o az da olsa hareketlenir.

Bazen salaş olun, aparatifke gecistirin. Kahve kitabınızı alıp odanıza gidin , arkadaşlarınızla buluşma ayarlayın o uyumayı seçtiğin de v.s

Iki süslenip , yemek yap, devamlı üstüne düş, ve nasıl olduğunu hep sen merak et; gecmezki böyle hayat.

Mesela hergün bukadar kendinizi kasarak hazırlanmayın
Yani normal birgün olarak akışına bırakın azıcık
Hergün hergün aynı yemeği önüne serersen sıkılabilir
Bırakın azıcıkta onun tersi olsun rahat olun sanki bu sefer herşey yoluna daha çok girecek gibi görünüyor.

Bir kere kucuk aileniz siz +kocanizdan olusuyor yani mutlulukta mutsuzluktan tek kisiden kaynaklanmaz dimi, kendinizi parcalamayi geldiginiz aile ile yeni olusturdugunuz aileyi karsilastirmayi birakin derim. Evlenmeden once nasil bir insan olarak yasiyorsaniz oylede devam edin, sirf evlisiniz diye insan ustu bir caba gostermenize gerek yok, hem sizi seven adam aksam pasa sofrasi olmasada sever, sizi sevmeyen deger vermeyen adamda sirf cariyesi gibi davrandiginiz icin sizle birlikteyse zaten o iliski bir yerde patlak verir. Kendiniz gibi olun derim bu cok daha az yorucu olur sizin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…