- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Gelincik88
-
:)))Sorunu bulmuşsunuz aslında çözümü de bulabilirsiniz.
Çünkü eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz.
Ama doğa kanunu bu sanırım: kaçan kovalanır.
Genellemek doğru olmaz.
Ama benim üstüme düşen mırç mırç dötümün dibinde olan adamı çok da sevemem gibime geliyor.
Merhaba hanimlar,
ben galiba esmin üstüne cok düsüyorum.
esim sagolsun cok iyi bir insandir. aslinda iyi bir estirde.
tek ve sanirim erkeklerin evrensel sorunu duygularini gösteremiyor.
kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.
bu durum beni üzüyor bazen delirtiyor.
hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.
ne yapmaliyim hanimlar?
tecrübelerinize ihtiyacim var.
vurdumduymaz kisiligim tavirlarim hic olmadi beceremiyorum.
:)))
evet sorunu buldum cözümünü tahmin ediyorum sizinde dediginiz gibi.... yapicam insallah.
kendime daha cok zaman ayircam üstüne düsmek istemiyorum artik bu kadar. kendi kendimi mutsuz ediyorum
Yani mantıklı ve makul bir kadın profili sezdim sizde.
Çok sevsem de çok belli etmeme taraftarıyım.
Çünkü çok çabuk dötleri kalkıyor insanların.
Sadece erkeklerin değil.
aynen herkesin biyerleri kalkabiliyor. ben hatami anliyorum ama huyumdan vazgecemiyorum. vazgectim zannediyorum ama hayir hep ayni dert bendeki...
canimi iyice SIKTI bu konu
Konuyu çok taktığın için canın çok sıkılmış.
Başka uğraşlar bul kendine.
Daha çok arkadaş edin.
İyi niyetinden oluyor bunlar.
Ben de sizin gibiydim. Ayrıldık.
cok iyi ve yerinde bir tespit.
kafami bi dinleyebilsem. toparlancam gibi geliyo.
isyerinde ayni stres....anne baba ayri stresli. imdat diye bagirasim var.
cok yiprandim son senelerde tek bu degil.... baya dolmusum ben sizde böyle anlayisli olunca dökülüyorum yavas yavas
Canım bana kötü haber verme. Kalpten giderim. İnsan biraz alıştırır. İlk yorumdan elim ayağım titredi
Merhaba hanimlar,
kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.
hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.
ne yapmaliyim hanimlar?
Eşim ilgi alakayı çok seven bi adam hatta bazen şikayet ederdi hiç benle ilgin yok diye.. sonra yoğun bi şekilde ona odaklandım bi hafta iki hafta derken bi pazar günüydü adam bunaldı ve evde oturup yatarken bile minder gibi beni yanından ayırmayan adam ayrı oturmaya başladı.. kaçan kovalanır hesabı.. şimdi ruh halime göre davranıyorum bazen mıç mıç tepesindeyim bazen başka meşgaleler buluyorum kendime ve eşim her zamanki gibi daha çok ilgilenen taraf.. kısacası bu kadar ilgi insanı boğuyo azcık kendi haline bırakın adamı.. arada bi özenip bezenin daha kıymetli olur emin olunMerhaba hanimlar,
kendi halinde.
ne yapmaliyim hanimlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?