Iyiden iyiye takmissin canim evlenmeye. Bazi yorumlari okudum da komsu kizi evliligi övdü diye hemen bunalima girmissin, kafan karismis endiselenmissin. Ben bu kaygilarda olan birinin hukuk kazanabilecegine inanmiyorum. Ögretmenim suan meb de. 5 yil dersanede calistim. GERCEKTEN hukuk hedefi olan ogrencilerimin tek derdi netlerini nasil yukseltebilecegi idi. Her hafta yanima gelirler hafta analizi yapardik beraber. Hedeflerine ulasti o gelecek kaygisi tasiyan ogrencilerim. Cok guzel yerlerde hukuk okuyorlar. Ilerde hakim savci olmaktan falan bahsediyorsun ya hedef belirlenirken ilk olarak kisa süreli hedefler belirlenir. Yani icinde bulundugun zamani en iyi nasil degerlendirebilirsin. Daha sonra da yıl hedefi belirlenir. Ama sen taa savci olup ilerde evlenecegin kisinin senin paran icin evlenecegi kaygisina dusmussun:) hele bi sen hukuk kazanabilecek netlere ulas. Kazan hukuk fakultesini. Derdin bu olsun. ergen kafasi desem o degil ayri bi dunyasin, bu ne hiz 17 yasindasin yahu? Hani fen lisesini kazandim demissin bir de. Sirf hukuk okumak icin anadolu lisesine gitmissin. Tatlim hukuk okumak isteyenler fen lisesi degil sosyal bilimler lisesini tercih eder. Fen lisesini kazanip ta gitmeyen birini de gormedim su zamana kadar pek bi ütopik geldi. Yasina basina bakmadan yeme bizi burda

otur derslerine calis.