Galiba hamileyim ama bilmiyorum ve çok korkuyorum

eşiniz siizi tepkiniz ne olur

• hiç düşünmem direk boşanırım !

OY: 3 42,9%
  • hayır biraz daha zaman tanırım ve düzeltmeye çalışırım herşeyi

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .
2 yıl oldu canım :) o da istiyo ama kayınvalide istemio işte. allah bozmasın çook mutluyuz yani bigünden bigüne beni ikilettirmemiştir :)

o zaman hayırlısıysa inşallah hamilesindir çünkü ha diyince olmuyomuş bu işler biz 2 yıl korunduk 1 yıldır istiyoruz ama bak olmadı şimdi diyorum keşke en baştan korunmasaydık ama nerden bilicezkiiii

aa hemen olmuo mu .s allah allah sasırdım benm daha geçen ay evlendi arkadşm hemencicik hamile kalmış .s canım

aa hemen olmuo mu .s allah allah sasırdım benm daha geçen ay evlendi arkadşm hemencicik hamile kalmış .s canım

malesef olmuyo problemler çıkıyor mesela ben pcoluyum, adet düzensizliğim var , ama hayırlısı tabi daha uzun süredir bebek isteyip hamile kalamayan arkadaşlarımız var öyle işte bence sen hemen bi test alıp yap bize de haber ver ok :))

inşallah allah sizide bebişler nasip eder canım

hiç güleleceğim yoktu alemsiniz valla of bi umutla test yapıosun sonuş negative insan kötü oluo ama nyse hayırlısı dielim

canım test yaptınmı ? bebek evin bereketidir nesesidir az biraz tabiki masrafı olucak ama inanki onun varlıgı herseye bedeldir.. hayırlı ugurlu olsun şimdiden

benim hamileliğimde hiç belirti olmamıştı.mide bulantısı aş erme falan hiçbişey olmadı.gayet de güzel geçmişti.eğer senin de öyleyse çok şanslısın.maddi konuları çok takma daha ilk çocuğunuz olacakmış.allah aratmasın.şimdi istemeseniz daha sonra da mı düşünmeyeceksiniz?ha 1 yıl önce ha 1 yıl sonra.büyür bir an önce.gençsin de.bakabilirsin çocuğuna.bir an önce test yapsan iyi olur.dr'a gidersin sonra...

canım test yaptınmı ? bebek evin bereketidir nesesidir az biraz tabiki masrafı olucak ama inanki onun varlıgı herseye bedeldir.. hayırlı ugurlu olsun şimdiden

canm test yapmadm diğer yorumları o arkadaş okumamş belli yorum yapıo. bi belirtide göremedm o yzdn yapmamdm. yarn ilk işim bu olcak. benm gözümü korkuttular napiim :S

cnm zaten bende geç istemiyrm bebişi hem onla arkadaş gibi de olmak istiyorm ilk işim o olcak gerek duymadm belrti yok die ama hata yapmışımm :d

cnm zaten bende geç istemiyrm bebişi hem onla arkadaş gibi de olmak istiyorm ilk işim o olcak gerek duymadm belrti yok die ama hata yapmışımm :d

canım hamileliliğin en somut belirtisi adetin gelmemesi.diğerleri kişiden kişiye değişir.şimdiye kadar iyi durmuşsun valla.dediğim gibi bende hiçbir belirti yoktu ve 9 ayımda sorunsuz geçmişti.sen istedikten sonra milletin seni korkutmasına izin verme.gezip tozmaya gelince; oğlum 5 günlükken gezmelere başlamıştım.evde insan bunalıma girecek gibi oluyor.malum lohusa psikolojisi.onu da atlatırsın....

hayatım işte k.validemle yaşıyorum eşimin 2 kardeşi daha var işte ayrı eve çıkcaz inşallah. k.valide istemio ya hep bana yapmayın dioo tavır alıyo saçma sapan konuşuo durumumuz yok bakamayız fln

canm test yapmadm diğer yorumları o arkadaş okumamş belli yorum yapıo. bi belirtide göremedm o yzdn yapmamdm. yarn ilk işim bu olcak. benm gözümü korkuttular napiim :S

aaa kim korkuttu ne dediler ki canım hiç öle sey olurmu ya ben bu bebegimi bulana kadar neler cektim su kk daki yazmadıgım bebek topigi kalmamıstı aglamaktan her adet olusumda hüsrana dönüyo çok mutsuz yasıyodum cok şükür rabbim sonunda oglusumu bana verdi onu kucagına alınca tüm dertleri herseyi bi kenara bırakıyosun bak su topikte binlerce kişi bebek hasretiyle yanıyo allahım kimseyi evlatsız bırakmasın inşşş eger ki hamişsen ne mutlu canından bir can geliyo canım benim

hayatım işte k.validemle yaşıyorum eşimin 2 kardeşi daha var işte ayrı eve çıkcaz inşallah. k.valide istemio ya hep bana yapmayın dioo tavır alıyo saçma sapan konuşuo durumumuz yok bakamayız fln

hey allahım ya.tut ki hamilesin napıcak kayınvaliden ilk çocuğunuzu aldırtır mı bak sinir oldum şimdi.herşey beklenir o zaman.böyleleri babaanneliği haketmiyor da neyse artık.sen sıkma canını.allahın dediği olur dersin kayınvalidene de.eğer gerçekten istiyorsan aldırtmassın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…