- Konu Sahibi AngeLayLin
-
2 yıl oldu canım :) o da istiyo ama kayınvalide istemio işte. allah bozmasın çook mutluyuz yani bigünden bigüne beni ikilettirmemiştir :)
o zaman hayırlısıysa inşallah hamilesindir çünkü ha diyince olmuyomuş bu işler biz 2 yıl korunduk 1 yıldır istiyoruz ama bak olmadı şimdi diyorum keşke en baştan korunmasaydık ama nerden bilicezkiiii
aa hemen olmuo mu .s allah allah sasırdım benm daha geçen ay evlendi arkadşm hemencicik hamile kalmış .s canım
malesef olmuyo problemler çıkıyor mesela ben pcoluyum, adet düzensizliğim var , ama hayırlısı tabi daha uzun süredir bebek isteyip hamile kalamayan arkadaşlarımız var öyle işte bence sen hemen bi test alıp yap bize de haber ver ok :))
:d tabiki seve seve hemen haber veririm bu idrar testleri doğru çıkıo dimi :s
hiç güleleceğim yoktu alemsiniz vallaof bi umutla test yapıosun sonuş negative insan kötü oluo ama nyse hayırlısı dielim
şaka mısın sen?
şaka mısın sen?
canım test yaptınmı ? bebek evin bereketidir nesesidir az biraz tabiki masrafı olucak ama inanki onun varlıgı herseye bedeldir.. hayırlı ugurlu olsun şimdiden
benim hamileliğimde hiç belirti olmamıştı.mide bulantısı aş erme falan hiçbişey olmadı.gayet de güzel geçmişti.eğer senin de öyleyse çok şanslısın.maddi konuları çok takma daha ilk çocuğunuz olacakmış.allah aratmasın.şimdi istemeseniz daha sonra da mı düşünmeyeceksiniz?ha 1 yıl önce ha 1 yıl sonra.büyür bir an önce.gençsin de.bakabilirsin çocuğuna.bir an önce test yapsan iyi olur.dr'a gidersin sonra...
cnm zaten bende geç istemiyrm bebişi hem onla arkadaş gibi de olmak istiyorm ilk işim o olcak gerek duymadm belrti yok die ama hata yapmışımm :d
canım hamileliliğin en somut belirtisi adetin gelmemesi.diğerleri kişiden kişiye değişir.şimdiye kadar iyi durmuşsun valla.dediğim gibi bende hiçbir belirti yoktu ve 9 ayımda sorunsuz geçmişti.sen istedikten sonra milletin seni korkutmasına izin verme.gezip tozmaya gelince; oğlum 5 günlükken gezmelere başlamıştım.evde insan bunalıma girecek gibi oluyor.malum lohusa psikolojisi.onu da atlatırsın....
canm test yapmadm diğer yorumları o arkadaş okumamş belli yorum yapıo. bi belirtide göremedm o yzdn yapmamdm. yarn ilk işim bu olcak. benm gözümü korkuttular napiim :S
hayatım işte k.validemle yaşıyorum eşimin 2 kardeşi daha var işte ayrı eve çıkcaz inşallah. k.valide istemio ya hep bana yapmayın dioo tavır alıyo saçma sapan konuşuo durumumuz yok bakamayız fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?