Kan verdiğin yerde kan verdiğin saatte 2 gün sonra tekrar ver. Aynı yerde ve saatte olması önemli çünkü laboratuvardan laboratuvara beta değişebiliyor az da olsa ve hamileliğin başında zaten düşük olduğu için artış oranı konusunda etkisi olabiliyor. Farklı yerlerde verip kafa karışıklığı ve stres yaşayan arkadaşlarımız oldu. 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. Ben ilk 24.71 ile öğrendim reglime 4 gün kalaAyy Amin inşallah teşekkür ederim yarin aksam vercem kan özelde
İnşallah cnm zaten çıkarsa tedavi olduğum doktoruma giderim benim doktorun dedigi tarihe göre 2 gun gecmis oluyo buda erken gebelik testi bide aksam yaptim büyük ihtimal benimde cok düşük cikar değer çünkü bu testte bile silik çıktıKan verdiğin yerde kan verdiğin saatte 2 gün sonra tekrar ver. Aynı yerde ve saatte olması önemli çünkü laboratuvardan laboratuvara beta değişebiliyor az da olsa ve hamileliğin başında zaten düşük olduğu için artış oranı konusunda etkisi olabiliyor. Farklı yerlerde verip kafa karışıklığı ve stres yaşayan arkadaşlarımız oldu. 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. Ben ilk 24.71 ile öğrendim reglime 4 gün kala
Evet canım ama düşük çıkması hiç önemli değil önemli olan artışı. 2 katı deniyor ama %66 artış da sağlıklı kabul ediliyor bu arada bilgin olsun, keseyi görmek için 5000+ olması lazım doktor kese görünmüyor derse de sakın strese girme lütfen hemen göremez çünkü. İnsan bilmeyince olumsuz düşünebiliyor böyle çok konu gördüm. Ben 1000 olana kadar test yaptırdım birkaç kez tam 10 gün sonrası da doktora gittim hem keseyi, hem bebeği görmüştük minicik nokta kadardiİnşallah cnm zaten çıkarsa tedavi olduğum doktoruma giderim benim doktorun dedigi tarihe göre 2 gun gecmis oluyo buda erken gebelik testi bide aksam yaptim büyük ihtimal benimde cok düşük cikar değer çünkü bu testte bile silik çıktı
Yok oyle şeylere takinti yapmam bitane oğlum var 6yasinda onda cok evham yapardım ama simdi rahatım çok şükürEvet canım ama düşük çıkması hiç önemli değil önemli olan artışı. 2 katı deniyor ama %66 artış da sağlıklı kabul ediliyor bu arada bilgin olsun, keseyi görmek için 5000+ olması lazım doktor kese görünmüyor derse de sakın strese girme lütfen hemen göremez çünkü. İnsan bilmeyince olumsuz düşünebiliyor böyle çok konu gördüm. Ben 1000 olana kadar test yaptırdım birkaç kez tam 10 gün sonrası da doktora gittim hem keseyi, hem bebeği görmüştük minicik nokta kadardi
Oo maşallah sen tecrubeli annesinYok oyle şeylere takinti yapmam bitane oğlum var 6yasinda onda cok evham yapardım ama simdi rahatım çok şükür
Hee rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah aynen tecrubeliyimOo maşallah sen tecrubeli annesinbenim ilk bebiş
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Var canım testi tekrarla bakalım gene çıkacak mı, tebrik ederimMerhaba bayanlar sizce varmi bisey bu ay klomen hap kullanıp yumurta takibi yaptırdım 14unde test yap dedi doktor simdi bunu yaptim ve hemen böyle çıktı
Benim ilk testim de böyleydiMerhaba hanımlar adetime 4 gün var daha bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde sanki bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 3113978
Benim ilk testim de böyleydi
Aminn Allah razı olsun canımCanım öncelikle Rabbım kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde benim de 12 gun bugün negatif testim sen kaçıncı günde pozitif gördün ve ivulasyon testini yumurtlamanin kaçıncı gününde yaptığın da pozitifti
2.çizgiyi görüyorum canım tebrik ederimmm hemen kan verMerhaba hanımlar adetime 4 gün var daha bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde sanki bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 3113978
Verdim bu sabah canım beklemedeyim inşallah vardır 1 yıldır negatif görmekten yoruldum artık2.çizgiyi görüyorum canım tebrik ederimmm hemen kan ver
Bizde 1 yıldır bekliyorduk canım ben inanıyorum hamilesinVerdim bu sabah canım beklemedeyim inşallah vardır 1 yıldır negatif görmekten yoruldum artık
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallahAminn Allah razı olsun canımben regl bitiminin 7. günü pik gördüm 8.de de pik gördüm ve değerlendirdim 2 gibi daha sonra 2 1 2 1 devam ettim reglime 6 gün vardı beyaz akıntım olduğu için tekrar mı yumurtluyorum acaba diyip ovülasyon testi yaptım çok hafif çizgi gördüm 5.günü tekrar ovülasyon yaptım bu sefer c koyu kırmızı t çok belirgin kıpkırmızı görünce şüphelerim arttı ve hemen erken gebelik testi aldım çok silik çift çizgi gördüm araştırmaya koştum çünkü testlere çok güvenemiyorum kan verdim 2 saat sonra beta hgchi 90 gördüm şükürler olsun şimdi doktorumla birlikte hareket ediyoruz
İnşallah canım ya ağzından bal damlıyor resmen benim pek umudum yok sanki karnımda sürekli guruldama var çok afedersin ishalle birlikte bu neyin belirtisi anlamadımBizde 1 yıldır bekliyorduk canım ben inanıyorum hamilesinbenim erken gebelik testim de böyle çıktı çünkü
Test yanlışlığı yoksa bence gebelik belirtisi ben 2 gün ishal oldun mesela gurlamam şimdi başladı zaten çok yeni belirtilerimin olması içinİnşallah canım ya ağzından bal damlıyor resmen benim pek umudum yok sanki karnımda sürekli guruldama var çok afedersin ishalle birlikte bu neyin belirtisi anlamadım
Aminnn inşallah kuzum seninde güzel haberini alıcaz inşallahHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
Kan verdim sabah öğleden sonra çıkar sonuçlarım inşallah canım dua et benim için hamilelerin duası kabul olur derlerTest yanlışlığı yoksa bence gebelik belirtisi ben 2 gün ishal oldun mesela gurlamam şimdi başladı zaten çok yeni belirtilerimin olması içinbende kan testi verin kafanız rahatlasın
Benim 2 saat erken çıktı e nabıza bakın aradaKan verdim sabah öğleden sonra çıkar sonuçlarım inşallah canım dua et benim için hamilelerin duası kabul olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?