Galiba hamileyimmmm🤗

Ayy Amin inşallah teşekkür ederim yarin aksam vercem kan özelde
Kan verdiğin yerde kan verdiğin saatte 2 gün sonra tekrar ver. Aynı yerde ve saatte olması önemli çünkü laboratuvardan laboratuvara beta değişebiliyor az da olsa ve hamileliğin başında zaten düşük olduğu için artış oranı konusunda etkisi olabiliyor. Farklı yerlerde verip kafa karışıklığı ve stres yaşayan arkadaşlarımız oldu. 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. Ben ilk 24.71 ile öğrendim reglime 4 gün kala

İnşallah cnm zaten çıkarsa tedavi olduğum doktoruma giderim benim doktorun dedigi tarihe göre 2 gun gecmis oluyo buda erken gebelik testi bide aksam yaptim büyük ihtimal benimde cok düşük cikar değer çünkü bu testte bile silik çıktı

Evet canım ama düşük çıkması hiç önemli değil önemli olan artışı. 2 katı deniyor ama %66 artış da sağlıklı kabul ediliyor bu arada bilgin olsun, keseyi görmek için 5000+ olması lazım doktor kese görünmüyor derse de sakın strese girme lütfen hemen göremez çünkü. İnsan bilmeyince olumsuz düşünebiliyor böyle çok konu gördüm. Ben 1000 olana kadar test yaptırdım birkaç kez tam 10 gün sonrası da doktora gittim hem keseyi, hem bebeği görmüştük minicik nokta kadardi

Yok oyle şeylere takinti yapmam bitane oğlum var 6yasinda onda cok evham yapardım ama simdi rahatım çok şükür

Merhaba bayanlar sizce varmi bisey bu ay klomen hap kullanıp yumurta takibi yaptırdım 14unde test yap dedi doktor simdi bunu yaptim ve hemen böyle çıktı
Var canım testi tekrarla bakalım gene çıkacak mı, tebrik ederim

Aminn Allah razı olsun canım ben regl bitiminin 7. günü pik gördüm 8.de de pik gördüm ve değerlendirdim 2 gibi daha sonra 2 1 2 1 devam ettim reglime 6 gün vardı beyaz akıntım olduğu için tekrar mı yumurtluyorum acaba diyip ovülasyon testi yaptım çok hafif çizgi gördüm 5.günü tekrar ovülasyon yaptım bu sefer c koyu kırmızı t çok belirgin kıpkırmızı görünce şüphelerim arttı ve hemen erken gebelik testi aldım çok silik çift çizgi gördüm araştırmaya koştum çünkü testlere çok güvenemiyorum kan verdim 2 saat sonra beta hgchi 90 gördüm şükürler olsun şimdi doktorumla birlikte hareket ediyoruz

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah

Bizde 1 yıldır bekliyorduk canım ben inanıyorum hamilesin benim erken gebelik testim de böyle çıktı çünkü
İnşallah canım ya ağzından bal damlıyor resmen benim pek umudum yok sanki karnımda sürekli guruldama var çok afedersin ishalle birlikte bu neyin belirtisi anlamadım

İnşallah canım ya ağzından bal damlıyor resmen benim pek umudum yok sanki karnımda sürekli guruldama var çok afedersin ishalle birlikte bu neyin belirtisi anlamadım
Test yanlışlığı yoksa bence gebelik belirtisi ben 2 gün ishal oldun mesela gurlamam şimdi başladı zaten çok yeni belirtilerimin olması için bende kan testi verin kafanız rahatlasın

Test yanlışlığı yoksa bence gebelik belirtisi ben 2 gün ishal oldun mesela gurlamam şimdi başladı zaten çok yeni belirtilerimin olması için bende kan testi verin kafanız rahatlasın
Kan verdim sabah öğleden sonra çıkar sonuçlarım inşallah canım dua et benim için hamilelerin duası kabul olur derler

Kan verdim sabah öğleden sonra çıkar sonuçlarım inşallah canım dua et benim için hamilelerin duası kabul olur derler
Benim 2 saat erken çıktı e nabıza bakın arada ederim tabiki inşallah bugün buraya güzel haberle geliceksin ben inanıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…