önce o hakaret etti sen de çektin gittin adam yerine koymamış mı oluyorsun?
bazı arkadaşların dediği gibi hakaret olmasa sen adım atabilirdin ama g.zekalı ne demek yaa??
nişanlısına hakaret eden adam mı dersin bi daha beni adam yerine koymadın derse
beklemelisin bence
ilerde küfüre de dönüşebilir bu hakaret durumları çünkü
çok ciddi tavrını koy bu defa madem uzadı o da seni insan yerine koymuyor hakaret ediyorsa
bunu böyle anlat ki bir daha yaşanmasın
canım o ağız alışkanlığı haline getirmiş bence aile arasında öyle konuşuyorlarsa sen sürekli iyilikle konuşursan düzeltir bence,
Bence de ozur dilemeyin.
Ben de bi sey almaya karar vermissem, belliyse, esim her seyde cok kararsiz oldugu icin bu mu yoksa su mu olsa diye fikrini incik cincik soyleyip bana gore oyalaninca, bunaliyorum.
O noktada haklisiniz bana gore ama tabii acayip buyuk tepkiler de vermemeliyiz.
Yine de ne olursa olsun bunda hakaret edilecek bi durum yok.
Ben olsam ozur de dilemem, sucunu anlayana dek konusmam da.
Hakaret bagimlilik olmasin.
Merhaba kızlar,yine ben
Bu seferki sorunum nişanlım.
Normalde zaten Çok sinirli biri ve son zamanlarda ciddi ailevi sorunları da var bu yüzden daha bi gıcık.
Benim ayağım çatlamıştı o da aksam okul çıkışı beni almaya geldi çantamı aldı koluma girdi aramız iyiydi sonra benim boğazım durmadı canım dondurma çekti derken orda dondurma seçerken bana çok karıştı çok düşündü oysa benim istediğim belliydi sonra ben de uğraşmaya gelemedim ve boşver almayalım dedim surat astım o da başladı saymaya hakaret etti ben de uyardım bir kelime daha hakaret et gidicem dedim buna rağmen yine laf söyledi ben de çektim gittim arkamdan gelmesine müsaade etmedim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz neymiş adam yerine koymamışım şimdi kim alttan almalı sizce?
Bence siz alttan almalısınız.nişanlısının büyüsünü biliyorsunuz sınırlıdır diyorsunuz.nişanlınizin her dediğini yapın demiyorum .biseyi istiyorsanız tatlı dilinizi kullanarak yaptirin.
üzgünüm ama maalesef o hakaretlerin devamı gelecektir. hem de ne kadar süründürürsen süründür:26:
ama olsun yine de bi şansını dene. şimdi yapman geren ondan özür beklemek. sakın ilk adımı sen atma . özür diledikten sonra al karşına konuş ve gerekirse ayrılıkla tehdit et ve bir daha hakaret işitirsen gerçekten ayrıl. çünkü hakaretiin devamı küfür onun da devamı şiddet olacaktır . üzgünüm((
canım istersen mesaj yaz..sen gerizekalı yada ona benzer şeyler söyleyince çok moralim bozuluyor diye..
Yazmıcam ya biraz daha beklicem :26:
Orda huysuzluk yaparak ben hata ettim ama o da çok bunaltıyor tamam yine de özür dilerim diycem ama hakaretlerine dur demiyor.
Çok haklısın çok süründürdüm ama durmuyor
ayaklarıma kapanarak ağladı ama yine yapıyor ben de katlanıyorum çünkü sinir hastası ve çok sorunları var ama katlandığımı ona belli etmiyorum her şekilde tepkimi kouyoyrum ama nafile.
Merhaba kızlar,yine ben
Bu seferki sorunum nişanlım.
Normalde zaten Çok sinirli biri ve son zamanlarda ciddi ailevi sorunları da var bu yüzden daha bi gıcık.
Benim ayağım çatlamıştı o da aksam okul çıkışı beni almaya geldi çantamı aldı koluma girdi aramız iyiydi sonra benim boğazım durmadı canım dondurma çekti derken orda dondurma seçerken bana çok karıştı çok düşündü oysa benim istediğim belliydi sonra ben de uğraşmaya gelemedim ve boşver almayalım dedim surat astım o da başladı saymaya hakaret etti ben de uyardım bir kelime daha hakaret et gidicem dedim buna rağmen yine laf söyledi ben de çektim gittim arkamdan gelmesine müsaade etmedim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz neymiş adam yerine koymamışım şimdi kim alttan almalı sizce?
Bi erkeği kadın kalıba sokar ona yön verir.inanın siz tatlı dilinizi kullanırsanız zamanla hakaret vs.kalkacaktır.siz özür dilemeyin buluşup görüşün.ellerini tutun cnm seni çok seviyorum sen benim en değerlimsin.sakin kendini önemsiz hissetme kıymetli benim ama ben senin esin olcam olmayı da çok istiyorum ama aramızdaki sorunları hakaretle değil konuşarak dertleserek halledelim lütfen dibin eminim karşılığını güzel bi cevapla göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?