galiba ikimiz de özür bekliyoruz

önce o hakaret etti sen de çektin gittin adam yerine koymamış mı oluyorsun?
bazı arkadaşların dediği gibi hakaret olmasa sen adım atabilirdin ama g.zekalı ne demek yaa??
nişanlısına hakaret eden adam mı dersin bi daha beni adam yerine koymadın derse
beklemelisin bence
ilerde küfüre de dönüşebilir bu hakaret durumları çünkü
çok ciddi tavrını koy bu defa madem uzadı o da seni insan yerine koymuyor hakaret ediyorsa
bunu böyle anlat ki bir daha yaşanmasın

canım o ağız alışkanlığı haline getirmiş bence aile arasında öyle konuşuyorlarsa sen sürekli iyilikle konuşursan düzeltir bence,

biraz zor olacak ama bekle istersen,kadında adım atabilir erkekte,ama hani hemen hakaretli konuşmaya başlamasın tekrar diye..

Evet çekip gitmem çok zoruna gitmiş ben nişanlısıymışım öyle yapamazmışım zoruna gitmiş.
Ama ben bu hakaretlerini durdurmak için başka yol bulamadım neler denedim ailesine bile şikayet ettim ama olmuyor ben de onu böyle durdurmaya çalışıyorum hakaret ederse ben de en istemediği şeyi yapmak istedim ama ters mi tepti bilmiyorum.

Ben de susmaya devam mı edeyim?

canım o ağız alışkanlığı haline getirmiş bence aile arasında öyle konuşuyorlarsa sen sürekli iyilikle konuşursan düzeltir bence,

Her yolu denedim iyilikle de olmuyor sinirlenince durduramıyorsun
Beklicem ben de o zaman biraz sabretcem bakalım nolcak

Bence de ozur dilemeyin.
Ben de bi sey almaya karar vermissem, belliyse, esim her seyde cok kararsiz oldugu icin bu mu yoksa su mu olsa diye fikrini incik cincik soyleyip bana gore oyalaninca, bunaliyorum.
O noktada haklisiniz bana gore ama tabii acayip buyuk tepkiler de vermemeliyiz.
Yine de ne olursa olsun bunda hakaret edilecek bi durum yok.
Ben olsam ozur de dilemem, sucunu anlayana dek konusmam da.
Hakaret bagimlilik olmasin.

Son düzenleme:

kırmızılı noktada çok haklısınız ben de öyleyim işte üstelik dediğini yapsam bile hala kararsızz sinir oluyorum ya.
Hakaret, sinir anında oluyor o da çok sinirli gerçi dediğim gibi büyük bi ailevi sorunu var.
Ben de beklemeye karar verdim

Bence siz alttan almalısınız.nişanlınızın huyunu biliyorsunuz sınırlıdır diyorsunuz.nişanlınizin her dediğini yapın demiyorum .biseyi istiyorsanız tatlı dilinizi kullanarak yaptirin.

Son düzenleme:
Bence siz alttan almalısınız.nişanlısının büyüsünü biliyorsunuz sınırlıdır diyorsunuz.nişanlınizin her dediğini yapın demiyorum .biseyi istiyorsanız tatlı dilinizi kullanarak yaptirin.

Orda huysuzluk yaparak ben hata ettim ama o da çok bunaltıyor tamam yine de özür dilerim diycem ama hakaretlerine dur demiyor.

üzgünüm ama maalesef o hakaretlerin devamı gelecektir. hem de ne kadar süründürürsen süründür:26:
ama olsun yine de bi şansını dene. şimdi yapman geren ondan özür beklemek. sakın ilk adımı sen atma . özür diledikten sonra al karşına konuş ve gerekirse ayrılıkla tehdit et ve bir daha hakaret işitirsen gerçekten ayrıl. çünkü hakaretiin devamı küfür onun da devamı şiddet olacaktır . üzgünüm ((

Çok haklısın çok süründürdüm ama durmuyor
ayaklarıma kapanarak ağladı ama yine yapıyor ben de katlanıyorum çünkü sinir hastası ve çok sorunları var ama katlandığımı ona belli etmiyorum her şekilde tepkimi kouyoyrum ama nafile.

canım istersen mesaj yaz..sen gerizekalı yada ona benzer şeyler söyleyince çok moralim bozuluyor diye..

Orda huysuzluk yaparak ben hata ettim ama o da çok bunaltıyor tamam yine de özür dilerim diycem ama hakaretlerine dur demiyor.

Bi erkeği kadın kalıba sokar ona yön verir.inanın siz tatlı dilinizi kullanırsanız zamanla hakaret vs.kalkacaktır.siz özür dilemeyin buluşup görüşün.ellerini tutun cnm seni çok seviyorum sen benim en değerlimsin.sakin kendini önemsiz hissetme kıymetli benim ama ben senin esin olcam olmayı da çok istiyorum ama aramızdaki sorunları hakaretle değil konuşarak dertleserek halledelim lütfen dibin eminim karşılığını güzel bi cevapla göreceksiniz

anlıyorum. peki dayanabilecek misin? ya evlenince başkasının yanında bu hakaretleri işitirsen?

birkaç soru soracağım bunların cevabı önemli.

ilişkinizin süresi ne? ne zamandan beri hakaret ediyor? sen de ona hakaret ettin mi?bu zamana kadar hiç fiziksel müdahalesi oldu mu sana?

dondurmanıza da karışıyorsa ne alaaaa. bu işin sonu bence şiddet. kesinlikle o alttan almalı ve büyük özür dilemeli. burada sizin özür dilemenizi gerektirecek bişey yok. ona ne sizin dondurmanızdan.

Bi takim yorumlara bakiyorum da ne kadar da kolay konusuluyor sakin alttan alma ozur dileme vs.....sizin basinizda bole bi olay olsaydi resti hemen cekebilir miydiniz acaba sevgi fedakarlik ister kesinlikle ve seviyorsa lesinlikle mucadele edilmeli alttan almasi gerekiyorsa almali karsidaki uzatiyorsa o uzatmamali guzel dille izah etmeli.neden sonu siddet olsunki illa.tatli dil yilani deliginden cikarir diye bi laf var .ama tabi bunlara ragmen hala hakaretlere devam ediyor sizi asagiliyorsa o zmn yolunuza bakin derim ben .seviyorsaniz mucadele etmelisiniz ve nisanliniz adam.yerone konulmadogini duaunuyor hic sordunuz mu neden boyle dusunuyorsun diye ???? Belki de fark edemediginiz bi sorunu vardir belki de bilmeden bi harekette bulundunuz ki o da oyle hissedoyor ben siI suclamiyorum yanlis anlasilmak istemem ben kestirop atmaktan yana degil yapiciliktan yanayim

Son düzenleme:
Keşke herkesin tek derdi dondurma seçimi olsa :)
Saçma bir kavga sebebi olmuş bence.
Senin yerinde olsam özür diler sonra da onun özür dilemesini beklerdim.
Senin bunun için surat asman saçma olmuş. Onun da böyle birşey için hakaret edebilmesi...

Mesajları okudu ama okula gitmem gerekti çıkmıştım.
Bunlarıı yapmak isterdim ama o değişmiyor işte bu yolu da denedim önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…