- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
O böyle düşünüyor çünkü sinir anında ona itaat etmemi istiyor ama ben de sinirli olamaz mıyım bunu es geçiyor. Söze gelince sen ateşsen ben su olurum ben ateşsem sen su ol diyor ama hiç su olmak ikimiz de.
oturup karşılıklı konuştuğumuz sakin zamanlarımız da oldu o zamanlar hakaret konusuda sözler verdi ama tutamıyor işte.
nisanliniz sanirim biraz istedigim olsun sozumu dinlesin diyerek dusunenelerden.bence kendini degerli hissetmedigi icin boyle dusunuyor.ua da huyu bu siz daha iui tanirsiniz tabi.tabiki herkesin bi sinir jali vardir ama nisanliniz sinirliyken hic konusmayin o sira siz de ve siniri gecince hic bisey olmamais gibi davranin yine sarilin vs.bu esnada sizinde siniriniz yatissin.ertesi gun ise biraz kirildiginiz belli edin ama bagirarak cagirark sunu bunu yaptin bana diye azarlayarak degil kisik sesle anlatin surada sunu soyledigindem dolayi beni cok uzdun deyin o da size guzel bi dille cevap verecektir .ve bunlar yaptim olmuyorla olmaz zaman sart
nisanliniz sanirim biraz istedigim olsun sozumu dinlesin diyerek dusunenelerden.bence kendini degerli hissetmedigi icin boyle dusunuyor.ua da huyu bu siz daha iui tanirsiniz tabi.tabiki herkesin bi sinir jali vardir ama nisanliniz sinirliyken hic konusmayin o sira siz de ve siniri gecince hic bisey olmamais gibi davranin yine sarilin vs.bu esnada sizinde siniriniz yatissin.ertesi gun ise biraz kirildiginiz belli edin ama bagirarak cagirark sunu bunu yaptin bana diye azarlayarak degil kisik sesle anlatin surada sunu soyledigindem dolayi beni cok uzdun deyin o da size guzel bi dille cevap verecektir .ve bunlar yaptim olmuyorla olmaz zaman sart
Merhaba kızlar,yine ben
Bu seferki sorunum nişanlım.
Normalde zaten Çok sinirli biri ve son zamanlarda ciddi ailevi sorunları da var bu yüzden daha bi gıcık.
Benim ayağım çatlamıştı o da aksam okul çıkışı beni almaya geldi çantamı aldı koluma girdi aramız iyiydi sonra benim boğazım durmadı canım dondurma çekti derken orda dondurma seçerken bana çok karıştı çok düşündü oysa benim istediğim belliydi sonra ben de uğraşmaya gelemedim ve boşver almayalım dedim surat astım o da başladı saymaya hakaret etti ben de uyardım bir kelime daha hakaret et gidicem dedim buna rağmen yine laf söyledi ben de çektim gittim arkamdan gelmesine müsaade etmedim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz neymiş adam yerine koymamışım şimdi kim alttan almalı sizce?
Meryemcim, bir gelişme oldu mu bilmiyorum ama çok tatlısınız. Güldüm ister istemez. Karşılıklı hafif hafif alttan alın canım
bu kadarı onun için fazla değil mi
Simdi siz bole yazinca nisanlinizn kendisini degersiz hissetmesinin cok normal.oldugunu dusunmeye basladim.bole yazarak resmen kucumsuyosunuz ama nisanlinizi siz sevdiginize emin misinz ?
ya çatlıcam şimdi arayıp yaptıkların zoruma gitti desem tatli dille olmaz mı?
Hayır yanlış anlıyorsunuz ya da belki ben anlatamıyorum bana hakaret edip duran ve buna son vermeyen biri için fazla değil mi demek istedim.
çünkü tavsiyeleriniz hep benim alttan almam üzerine :/
Farkindayim sanki hep erkekleri savunuyormus gibi gozukiyorum ama dedigim.givi bayanlar erkeklere yon verir onlarin davranislarini seklee sokarlar.ama siz hakaret eden nirine fazla degil mi bunlar diyosunuz size bole deseydi kendinizi degersiz hissetmezmiydiniz ?
Inşallah beklediğiniz cevabı alırsınız sabırlı olmalısınız ve asla hakaret etmeyin salak dahi demeyin gururu aşırı olan bi nişanlısının varDayanamadım yazdımm:18:
olmuyor işte ben iki yönuyle de ele aldım konuşalım dedim bana yine hakaret etti olmuyor işteeee
Inşallah beklediğiniz cevabı alırsınız sabırlı olmalısınız ve asla hakaret etmeyin salak dahi demeyin gururu aşırı olan bi nişanlısının var
olmuyor işte ben iki yönuyle de ele aldım konuşalım dedim bana yine hakaret etti olmuyor işteeee
Neeey konusmak icin yazdin hakaret mi etti yine
Zaten tam gülüncek bi haldeyiz ki
sağol canımm
Son gelişme olarak şunu yazmıştım:
Kızlar bugun mesaj attı 'çıkışta gel' aynen böyle
ben de geç olur bugun geç çıkıcaz ama tmm dedim. aslında ailesinin yanında oturup konuşmak da istemiyordum. Sonra o da tm boşver sonra gelirsin dedi.
Ya çok gıcık değil mi ne var o gelse ayağımın halini de biliyor.gelemez misin dedim hayır dedi!!!!
Ya ama şimdi çatlıcam aramak konuşmak istiyorum ama nasıl yapsam yerinde bi hareket olur bilemedim ki:26:
Ama ailede öyle gördü diye öyle biri olmak soruda değilken çök erkek evlendikten sonra huy değiştirir mesela eşinin hareketlerine ister istemez benimser ama bu onun davranışlarının sen söylesin bölgesin diyerek başına kakilirsa azarlanirsa kesinlikle değişmez aksine inatlaşir asilesirbence huyu öyle onun ailede öyle görmüştür..hassa insan karşısındakini kırmak istemez mesela ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?