galiba ikimiz de özür bekliyoruz

nisanliniz sanirim biraz istedigim olsun sozumu dinlesin diyerek dusunenelerden.bence kendini degerli hissetmedigi icin boyle dusunuyor.ua da huyu bu siz daha iui tanirsiniz tabi.tabiki herkesin bi sinir jali vardir ama nisanliniz sinirliyken hic konusmayin o sira siz de ve siniri gecince hic bisey olmamais gibi davranin yine sarilin vs.bu esnada sizinde siniriniz yatissin.ertesi gun ise biraz kirildiginiz belli edin ama bagirarak cagirark sunu bunu yaptin bana diye azarlayarak degil kisik sesle anlatin surada sunu soyledigindem dolayi beni cok uzdun deyin o da size guzel bi dille cevap verecektir .ve bunlar yaptim olmuyorla olmaz zaman sart

bu kadarı onun için fazla değil mi

ya çatlıcam şimdi arayıp yaptıkların zoruma gitti desem tatli dille olmaz mı?

Meryemcim, bir gelişme oldu mu bilmiyorum ama çok tatlısınız. Güldüm ister istemez. Karşılıklı hafif hafif alttan alın canım

Meryemcim, bir gelişme oldu mu bilmiyorum ama çok tatlısınız. Güldüm ister istemez. Karşılıklı hafif hafif alttan alın canım

Zaten tam gülüncek bi haldeyiz ki
sağol canımm

Son gelişme olarak şunu yazmıştım:

Kızlar bugun mesaj attı 'çıkışta gel' aynen böyle
ben de geç olur bugun geç çıkıcaz ama tmm dedim. aslında ailesinin yanında oturup konuşmak da istemiyordum. Sonra o da tm boşver sonra gelirsin dedi.
Ya çok gıcık değil mi ne var o gelse ayağımın halini de biliyor.gelemez misin dedim hayır dedi!!!!

Ya ama şimdi çatlıcam aramak konuşmak istiyorum ama nasıl yapsam yerinde bi hareket olur bilemedim ki:26:

Son düzenleme:
Simdi siz bole yazinca nisanlinizn kendisini degersiz hissetmesinin cok normal.oldugunu dusunmeye basladim.bole yazarak resmen kucumsuyosunuz ama nisanlinizi siz sevdiginize emin misinz ?

Hayır yanlış anlıyorsunuz ya da belki ben anlatamıyorum bana hakaret edip duran ve buna son vermeyen biri için fazla değil mi demek istedim.
çünkü tavsiyeleriniz hep benim alttan almam üzerine :/

Son düzenleme:
Hayır yanlış anlıyorsunuz ya da belki ben anlatamıyorum bana hakaret edip duran ve buna son vermeyen biri için fazla değil mi demek istedim.
çünkü tavsiyeleriniz hep benim alttan almam üzerine :/

Farkindayim sanki hep erkekleri savunuyormus gibi gozukiyorum ama dedigim.givi bayanlar erkeklere yon verir onlarin davranislarini seklee sokarlar.ama siz hakaret eden nirine fazla degil mi bunlar diyosunuz size bole deseydi kendinizi degersiz hissetmezmiydiniz ?

Son düzenleme:
benim eşim çok iyidir hatta benden bile iyi bir insandır diyebilirim eş olarak,lakin bir huyu var,çabuk kızar 11 senenin ardından ben artık diyorum hiç cevap vermem,bazen evet öyleyim derimböylelikle bizim tartışma minimuma indi

Dayanamadım yazdımm:18:

olmuyor işte ben iki yönuyle de ele aldım konuşalım dedim bana yine hakaret etti olmuyor işteeee

Inşallah beklediğiniz cevabı alırsınız sabırlı olmalısınız ve asla hakaret etmeyin salak dahi demeyin gururu aşırı olan bi nişanlısının var

bence huyu öyle onun ailede öyle görmüştür..hassa insan karşısındakini kırmak istemez mesela ben

olmuyor işte ben iki yönuyle de ele aldım konuşalım dedim bana yine hakaret etti olmuyor işteeee

Ne yazdınız acaba özel değilse sorabilir miyim ?? Ayrıca bölen önemli konularda yüz yüze konuşmanız daha etkili olurdu manda ne sesinizi ne yuz ifadenizi görebiliyor çünkü
Mesela ben nişanlımla önemli konuları yüz yüze elini tutarak yüzüne bakarak ilgim bi şekilde konuşurum bu arada benim nişanlımı da coksinirlidr ama hafifledi biraz

Ya bilmiyorum gelmemesi çok uyuz olmuş ama. Ailelere yansımasın böyle şeyler sakın. Sonra annenin diline düşersin. Oğlumu parmağında oynatmaya çalışıyor diye, hiç de yavrularına öküzlük yapmışsın demezler.

Özür dilemicen mi hiç, ben çok sıkıldım seni özledim neden gelmedin gibi bir şeyler mi desen :)

:131::131::131::131::121::121::121::103::103::103::103::103:

bence huyu öyle onun ailede öyle görmüştür..hassa insan karşısındakini kırmak istemez mesela ben
Ama ailede öyle gördü diye öyle biri olmak soruda değilken çök erkek evlendikten sonra huy değiştirir mesela eşinin hareketlerine ister istemez benimser ama bu onun davranışlarının sen söylesin bölgesin diyerek başına kakilirsa azarlanirsa kesinlikle değişmez aksine inatlaşir asilesir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…