anlıyorum. peki dayanabilecek misin? ya evlenince başkasının yanında bu hakaretleri işitirsen?
birkaç soru soracağım bunların cevabı önemli.
ilişkinizin süresi ne? ne zamandan beri hakaret ediyor? sen de ona hakaret ettin mi?bu zamana kadar hiç fiziksel müdahalesi oldu mu sana?
dondurmanıza da karışıyorsa ne alaaaa. bu işin sonu bence şiddet. kesinlikle o alttan almalı ve büyük özür dilemeli. burada sizin özür dilemenizi gerektirecek bişey yok. ona ne sizin dondurmanızdan.
Bi takim yorumlara bakiyorum da ne kadar da kolay konusuluyor sakin alttan alma ozur dileme vs.....sizin basinizda bole bi olay olsaydi resti hemen cekebilir miydiniz acaba sevgi fedakarlik ister kesinlikle ve seviyorsa lesinlikle mucadele edilmeli alttan almasi gerekiyorsa almali karsidaki uzatiyorsa o uzatmamali guzel dille izah etmeli.neden sonu siddet olsunki illa.tatli dil yilani deliginden cikarir diye bi laf var .ama tabi bunlara ragmen hala hakaretlere devam ediyor sizi asagiliyorsa o zmn yolunuza bakin derim ben .seviyorsaniz mucadele etmelisiniz ve nisanliniz adam.yerone konulmadogini duaunuyor hic sordunuz mu neden boyle dusunuyorsun diye ???? Belki de fark edemediginiz bi sorunu vardir belki de bilmeden bi harekette bulundunuz ki o da oyle hissedoyor ben siI suclamiyorum yanlis anlasilmak istemem ben kestirop atmaktan yana degil yapiciliktan yanayim
Keşke herkesin tek derdi dondurma seçimi olsa :)
Saçma bir kavga sebebi olmuş bence.
Senin yerinde olsam özür diler sonra da onun özür dilemesini beklerdim.
Senin bunun için surat asman saçma olmuş. Onun da böyle birşey için hakaret edebilmesi...
2 yıldır birlikteyiz ayrıca liseden de yakın arkadaştık.
bir yıla yakın böyle davranıyor.Yani sorunları başladığından beri.
ben ona uzun bi süre sabrettikten sonra hakaretle karşılık vermeye başladım.
fiziksel mudahalesi olmadı.
surat asma konusuna tamam diyorum ama artık kendine çeki düzen versin beni çok yıprattı
canım sen aynı şekilde karşılık verme,seni seviyprsa vazgeçmeli bu huyundan..
O konuda da sen haklısın. Bence karşılıklı özür dilemelisiniz.
Sonra da bu konuyu sakince konuşursun.
istersen kendini biraz özlet,çokda üstüne düşünce şımarmışmı ne..çok sabrettim hem de aylarca ona laf etmedim hep ağladım geceleri ama artık taştım
istersen kendini biraz özlet,çokda üstüne düşünce şımarmışmı ne..
istersen kendini biraz özlet,çokda üstüne düşünce şımarmışmı ne..
sabrediyorum yazmıcam
Mesajları okudu ama okula gitmem gerekti çıkmıştım.
Bunlarıı yapmak isterdim ama o değişmiyor işte bu yolu da denedim önceden[/QU
siz sevdiginizi hemen degisebilecegi fikrini unutun.bunlar zamanla olck seyler bi kac kez denedim olmadi diye bisey yok.ayroca sevdiginiz adama siz de hakaret esiyor musunuz ?? ediyorsaniz o da size hakaret eder ama etmiyorum diyosaniz ve seviyosaniz lutfen ona saygi duyun goruslerini sorun ki kendini degerli hissetsin
Yoksa yarın gitmesem mi:26:
biraz umursamaz davran bak derdim varda kaçtane arkadaş var çok üstüne düşünce adamlar kaçıyor cidden,mesela kıskansan bile bazen belli etme..
git git sen ,orada neşeli davran,işlerin olduğunu çok duramayacağını söyle,birde öyle konuşunca üzüldüğünü..
Yani çok triplere girmeden derdimi anlatayım çok da takmıyo gibi görunuyum
Mesajları okudu ama okula gitmem gerekti çıkmıştım.
Bunlarıı yapmak isterdim ama o değişmiyor işte bu yolu da denedim önceden[/QU
siz sevdiginizi hemen degisebilecegi fikrini unutun.bunlar zamanla olck seyler bi kac kez denedim olmadi diye bisey yok.ayroca sevdiginiz adama siz de hakaret esiyor musunuz ?? ediyorsaniz o da size hakaret eder ama etmiyorum diyosaniz ve seviyosaniz lutfen ona saygi duyun goruslerini sorun ki kendini degerli hissetsin
dediğim gibi uzun aylar sabrettim hakaret etmedim ama artık o edince ben de ediyorum arada.
onun değrsiz hissetmesinin sebebi ona itaat etmemem yani o gün orayı terketmesem değerli hissederdi ama o zaman ben lafı yiyp susmaya devam etmiş olacaktım
aynen canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?