galiba ikimiz de özür bekliyoruz

2 yıldır birlikteyiz ayrıca liseden de yakın arkadaştık.
bir yıla yakın böyle davranıyor.Yani sorunları başladığından beri.
ben ona uzun bi süre sabrettikten sonra hakaretle karşılık vermeye başladım.
fiziksel mudahalesi olmadı.

dondurmanıza da karışıyorsa ne alaaaa. bu işin sonu bence şiddet. kesinlikle o alttan almalı ve büyük özür dilemeli. burada sizin özür dilemenizi gerektirecek bişey yok. ona ne sizin dondurmanızdan.

bu da birnevi şiddet zaten ilerde çocuklarımın yanında bana böyle yaparsa ne olurum !! Anneme de böyle davranıldı şimdi onu ciddye almakta o kadar zorlanıyoruz ki.

O böyle düşünüyor çünkü sinir anında ona itaat etmemi istiyor ama ben de sinirli olamaz mıyım bunu es geçiyor. Söze gelince sen ateşsen ben su olurum ben ateşsem sen su ol diyor ama hiç su olmak ikimiz de.
oturup karşılıklı konuştuğumuz sakin zamanlarımız da oldu o zamanlar hakaret konusuda sözler verdi ama tutamıyor işte.

surat asma konusuna tamam diyorum ama artık kendine çeki düzen versin beni çok yıprattı

canım sen aynı şekilde karşılık verme,seni seviyprsa vazgeçmeli bu huyundan..

Kızlar bugun mesaj attı 'çıkışta gel' aynen böyle
ben de geç olur bugun geç çıkıcaz ama tmm dedim. aslında ailesinin yanında oturup konuşmak da istemiyordum. Sonra o da tm boşver sonra gelirsin dedi.
Ya çok gıcık değil mi ne var o gelse ayağımın halini de biliyor.gelemez misin dedim hayır dedi!!!!

sabrediyorum yazmıcam

biraz umursamaz davran bak derdim varda kaçtane arkadaş var çok üstüne düşünce adamlar kaçıyor cidden,mesela kıskansan bile bazen belli etme..

biraz umursamaz davran bak derdim varda kaçtane arkadaş var çok üstüne düşünce adamlar kaçıyor cidden,mesela kıskansan bile bazen belli etme..

çok da düşmem üstüne ama biraz daha azaltabilirim ilgiyi hakaretlerine so n vermeye yarıcaksa

git git sen ,orada neşeli davran,işlerin olduğunu çok duramayacağını söyle,birde öyle konuşunca üzüldüğünü..

Yani çok triplere girmeden derdimi anlatayım çok da takmıyo gibi görunuyum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…