Galiba ikizlerimi kaybettim

nexsxemi istiyorum

ben artık anneyim
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
154
1
96
43
Diğer
oysa bhcg çok güzel katlamıştı.merak beklemiştik keseleri ve iki gün önce gittik keseyi görmeye. iki taneydi ikizdi kuzularım .nasıl mutlu olmuştuk doktor tehlike yok demişti .eve döndük önce bir kaç damla kan geldi sonra geçti sevindi ama gece saat 23 00 olunca birden bir parça düştü ve arkasından yoğun bir kanama başladı. sabahta devam etti ama şimdi geçti gibi. bugün pazar doktor yok terkedildim sanki kimse yok. pazartesiyi beklicez ama zaten eminim ikizlerim beni terketti.anneme bile söyleyemedim nasıl söylenirki dün ikiz diye nasılda sevinmişti. 2. tüp denememde böyle son buldu galiba. ben şimdi neyaparım nasıl toparlanırım birdaha nasıl cesaretlenirim

ikizlerimin biri gitse diğeri kalmış olsa diyorum ama bunların hepsi boş hayal biliyorum bebekleri daha 6 haftalıktı elimde ultrason görüntüleri kaldı iki küçük kese

ıyi düşünmeye çalışın n'olur. Nasıl olduğunu bilmiyorum belki ama doktorunuz görmediği sürece hiçbirşey söylemek doğru olmaz diye düşnüyorum. ıyi düşünün ki iyi olsun. Allahım gönlünüze göre versin...

Bir hastanenin acil servisine gidip ultrasonla baktırabilirsin,kimbilir boşa üzülüyorsundur.
Gitti diyerek yaşayacağın üzüntü bebelerine zarar verebilir,ya gitmedilerse..

canım guzel dusun.............sanmıyorum eş altta onun kanamasıdır benımde olmuşltu ınsanın aklına hemen tamam kaybettım gelıyoo ama senınle ınş bebıslerın yat kalkma ınş yarın gorur ve oh dersın ınş

Allah yardımcın olsun. bence hemen acile git ve baktır canım. bu işler erken dönemde hiç belli olmuoyor , ben ikisini de kaybettiğin,i düşünmüyorum.ama yarına kadar beklemek böyle bi durumda eziyet.. yada bekleyeceksen dinlen. iyi düşün, dua et ve rahat olmaya çalış...
iyi haberlerini bekliyroum.

Canım kendi kendine kuruntu yapma benim arkadaşım da tüp bebek ikizlerine hamileydi 2,5 aylık hamileyken bir sabah birden kan boşaldı ve 1 hafta hastanede yattı ve parça parça kanlar düşüyordu o da kendini yedi bitirdi düşecekler diye ama bebeklerle alaksı olmayan rahmin herhangi bir yerinden gelen kan pıhtılaşmaları ve kanamaymış Allah en iyisini bilir sen sadece yat ve kafandan sil böyle şeyleri çok geçmiş olsun.

bence biraz erken üzülüyorsun. ben 6 haftalıkken tek kese görülmüştü kalp atımı henüz yoktu sonra lekelenmem başladı ve sonra kıpkırmızı kanamaya döndü. bende hafta sonu olduğu için kendi doktorumu bekledim. doktora gittiğimizde ultrasonda ne gördük biliyormusun iki tane minicik atan kalp...hem ikizlerdi hemde kalpleri atıyordu. sonra 10. haftada bir sabah uyandım heryer kan içindeydi lavoboya gittim Allahtan eşimi uyandırmışım öyle bir kanamam olduki olduğum yere düşüp bayılmışım yinede beni bırakmadılar şu an33.haftanın içindeyiz kızlarımla.. bir kaç hafta sonra yüce rabbimin izniyle inşallah kucağıma alıcam... moralini bozma hemen yarın bir doktorun görsün...

canim ya ne olur hemen olumsuz dusunme, bir arkadasim senin gb parca dusurmus gitti bebegim diye aglayarak gitmis doktora orda duruyormus minicgi oysaki ve simdi kollarinda kizi, Insallah sen de yavrularina saglikla kavusacaksindir.

gozun aydin canim korka korka okudum sonuna kadar .. ama sonunda cok sevindim .. adam akilli bi kontrolden gecesiye kadar kendine cok dikkat et gerekirse surekli yat .. ve mumkun oldugu kadar araba yolculugundan kacin araba yolculugunu araba cok salladigi icin tavsiye etmiyordu benim doktorum .. cok dikkat et kendine inan cok sevindim keselerin durduguna insallah saglikla kucagina alicaksin

ay canim cok sevindim Masallah, Allah korusun saglikla kavustursun sizleri. bence de araba yolculuguna cikma, su icmeyi ihmal etme ayrica lutfen ev isi falan da yapma ve surekli yat kanaman kesiline kadar. Insallah hep guzel haberler vereceksin.

maşallah canım bek üzülmene değmedi bebişlerin sen üzüldükçe daha çok üzülür annesi onlar sana sımsıkı tutndular bırakırlarmı hiç rbbime bol bol dua et canım benim dualarım seninle ve bebişlerinle inşallah sana güp güp atan seslerini duyurcklar

kızlar dayanamadım il dışında özel bir doktor buldum ben ilçedeydim. vee keselerin ikiside duruyor kanamam azaldı damla halinde. kızlar yaşarmı çok korkuyorum

bende tup bebekle ekiz cocuk sahibi oldum hemde 14 sene sonra benimde senin gibi 7 hafta kanamam oldu bu 4 aya kadar ara ara kanama oldu hic korkma simdi biri kiz biri erkek ikiside kucagimda allah olmayanada versin simdi 4 ayliklar gönlünü ferah tut stresede girme allah emanet ol. insallah sende kucagina alirsin

kızlar dayanamadım il dışında özel bir doktor buldum ben ilçedeydim. vee keselerin ikiside duruyor kanamam azaldı damla halinde. kızlar yaşarmı çok korkuyorum

tam bende yorum yazacaktımki,güzel haberi okudum....benim arkadaşımında ikiz tüp bebeklerinde parça halinde çok yoğun kanaması olmuştu ve şimdi ikiside doğdu......3 yaşındalar....hiç korkma içini ferah tut.....

canım benim dilerim sana sımsıkı tutunurlar seni bırakmazlar ikizlerin...... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dualarım seninle olsun Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsinnnnnn.... ne olur iyi düşün iyi şeyler olsun ......

sayfa sonuna kadar korka korka okudum
guzle haberını alınca nasıl sevındım bılmezsın canım
bende 2 kez aynı acıyı yasadım tup bebekle hamıleyım odum kopuyor bısey olacak dıye
cok sukur guzle haberını aldık ınsallah yavrularını kucagındada gormek nasıp olur saglık dılıyorum canım

Neşemi istiyorum çok sevindim. Dualarımdaydın. Çok şükür ,
ınşallah sonuna kadar hepimiizn hamileliği sağlıkla devam eder....Dinlen lütfen

Back
X