Herkese tekrar merhaba. Neredeyse 1 sene oldu ben de bu konu aklıma gelince bir güncelleme yapmak istedim. Eşim yaklaşık bir ay hastanede kaldı, sonrasında da evimize döndü. Bu süreçte inanılmaz açık bir iletişimimiz vardı ve birbirimizi çok net anladığımızı düşünüyorum. İkimiz de sürecin yalnızca birbirimizden değil, hayata bakışlarımız ve çevresel etkenler de dahil bir çok sebepten kaynandığını fark ettik. Sonra ikimiz de antidepresan kullanmaya başladık, ben başlayalı henüz birkaç ay oluyor.
Bu süreçte ilişkimiz inanılmaz toplandı, şu anda gayet mutlu ve huzurluyuz. Bu arada ben ofisten saçma sapan saatlerde çalıştığım ve tatilim çok az olduğu için hala ev işlerinin büyük çoğunluğu onda ama bunu bir yük gibi değil de hayat paylaşımı gibi görmeye başladık. Ben de başka şeyler sırtlanmaya, onu nefes alması için, sosyalleşmesi için motive etmeye başladım.
İkimiz de büyük adımlar atınca ortalık sakinledi. Büyük kavgalar bitti. Birlikte bir şeyler yapmaktan keyif almaya, daha az yorulmaya, unutulan, eksik yapılan şeyleri mesele etmemeye başladık. Buraya bu konuyu açtığım süreç benim için çok zorluydu, destekleriniz ve eleştirileriniz için bir kez daha çok teşekkür ederim.