- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Ya şimdi ne yazsam da banlanmasam ? Ama hiç yazmasam da içim rahat etmez. Yazacaklarımın 10 da 1 olarak; adamın her gün birliktelik istemesinin görgüsüzlükle alakası yok, ben sevmem sevilirim piremseslik bunu gerektirir, etinden yününden faydalanmak, tabi ki semaya rahat hayat şartları ve maddi durum sebebiyle şükürler sunmak, cebime bakarım ama saygı duymam, bir de para para para noktaMerhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içikendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz ) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum
Ahhaa konu sahibini merak ediyorum cokBeni 1.90 asagsi kurtarmaz :)))
Not ben 1.55:))
Tamaaamen duygusal : (Ahhaa konu sahibini merak ediyorum cok
Kim alir 173 luk adami demis
Kendi almis haberi yok
Gercek oldugunu sanmiyorumTamaaamen duygusal : (
Kendi sanki dunya guzeli.. ah yazik adama uzuldum hakket
Siz bile evlenmişsiniz neden çıkmasın alıcı?Ne moral biraktiniz nede bisey icimi mahvettiniz. Su saat oldu kocami ben beklerken sizden yardim isterken neler neler yaptiniz arkadaslar cok sağolun sayenizde artik kocami gozu disardami diye kuskuyla izleyecegim cok tesekkur ederim. 1.73 boyundaki adama bile alici cikiyormus sizden oğrendim ilk defa
Oldum gulmekten sen cok yasa emiEvlendikten sonra çekti mi eşiniz?
Boyu diyorum yani,yıkanınca çekti mi?
Şimd kısalmış olmalıki kafanıza taktınız.
Niye evlendiniz o zaman,para karın doyurmadı de mi?Şimdi acısı çıkıyor.
Pişmanlığınızı kusuyorsunuz "sünepe,görgüsüz" diye..
Ne yazık...ne ayıp...
Eşinizin bir gün 'uyanması' dileğimle...
Konu artik lürfen kapanabilirmi...
Eşimin boyu 1.66 falaan aynı boydayız ne olmuş yani, kusura bakmayında sizde bi cinssiniz... allah rızası için adamı sevmediğinizi söyleyin ve boşanma davası açında adamı bundan sonra kandırmayın... adam kim bilir sizinde onu sevdiğini düşünüp kıyamıyor... hiçbir şekilde adamın tırnağını hak etmiyorsunuz...Ne moral biraktiniz nede bisey icimi mahvettiniz. Su saat oldu kocami ben beklerken sizden yardim isterken neler neler yaptiniz arkadaslar cok sağolun sayenizde artik kocami gozu disardami diye kuskuyla izleyecegim cok tesekkur ederim. 1.73 boyundaki adama bile alici cikiyormus sizden oğrendim ilk defa
Kırmızı gecelik giy veya leoparli tayt giyip yerleri gırgırla barişirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?