Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

Ya şimdi ne yazsam da banlanmasam ? Ama hiç yazmasam da içim rahat etmez. Yazacaklarımın 10 da 1 olarak; adamın her gün birliktelik istemesinin görgüsüzlükle alakası yok, ben sevmem sevilirim piremseslik bunu gerektirir, etinden yününden faydalanmak, tabi ki semaya rahat hayat şartları ve maddi durum sebebiyle şükürler sunmak, cebime bakarım ama saygı duymam, bir de para para para nokta

Tamaaamen duygusal : (

Kendi sanki dunya guzeli.. ah yazik adama uzuldum hakket
Gercek oldugunu sanmiyorum
Boyle kadinlar tabi ki var hayatta
Ama buraya gelip anlatacak kadar da yuzsuz degildir diye dusunuyorum
Acik acik para icin adamla yatiyorum diyor
Buna toplumda baska birsey deniyor o yuzden gelip de burada anlatmaz herhalde boyle bir kadin

Siz bile evlenmişsiniz neden çıkmasın alıcı?
Çok iticisiniz ,sevmiyorsanız boşanın zorla mı tutuyorlar sizi?
Şaka gibisiniz.
Umarım eşinizde anlamıştır hislerinizi de hayatının geri kalanını sizinle heba etmez.
Değer veren,kıymet bilen birini bulur kendine eş olarak. Yazık ya. Sünepeymis,görgüsüzmüş laflara bak.

Oldum gulmekten sen cok yasa emi

Kadın bize karşı dürüst olup yazmış, böyle çok evlilik var, herkes neden şaşırdı anlamadım? Ev almazsan kızımı vermem, maaşı senden çok olsun, kirayı eşim ödeyecek... Ne kadar tanıdık

pardon da 1.73 boyu olan adamlar cüce kategorisinde falan mı oluyor da biz mi bilmiyoruz?
zaten kocan senle evlenmiş seni almış, artık 1.73 boyundakini kimin alıp almayacağı seni neden hala ilgilendiriyor?
2 metre boyu olan adamlar çok tutuluyorsa burada eşi uzun olan hanımlar peşlerine dedektif mi tutsun?
kaldı ki bir de şikayet ediyorsunuz çare olamadık derdinize diye.
yahu siz eşinizi küçümseyip, saçma sapan cümleler kurmaktan derdinizi anlatamadınız ki?
konu cinsel hayatınızdaki anlaşmazlığı çözmek mi yoksa eşinizi yermek mi?
ben sizi anlamadım.

Eşimin boyu 1.66 falaan aynı boydayız ne olmuş yani, kusura bakmayında sizde bi cinssiniz... allah rızası için adamı sevmediğinizi söyleyin ve boşanma davası açında adamı bundan sonra kandırmayın... adam kim bilir sizinde onu sevdiğini düşünüp kıyamıyor... hiçbir şekilde adamın tırnağını hak etmiyorsunuz...

Arada aşk yokmuş varolan saygıyı da siz yok etmişsiniz. E haliyle kendini çekmiş. Yalnız uyarmakta fayda var eğer gözü bir dışarı kayarsa cam kenarında beklersiniz. Size aşıkmış ama inanın aptal değildir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…