- 1 Mart 2014
- 917
- 2.079
- 208
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
Ne moral biraktiniz nede bisey icimi mahvettiniz. Su saat oldu kocami ben beklerken sizden yardim isterken neler neler yaptiniz arkadaslar cok sağolun sayenizde artik kocami gozu disardami diye kuskuyla izleyecegim cok tesekkur ederim. 1.73 boyundaki adama bile alici cikiyormus sizden oğrendim ilk defa
Evliliginizi düzeltmek istiyorsanız lutfen önce eşinize saygı duyun. Ona saygı duymadığınız için isteklerine de saygı duymuyorsunuz.
Ayrıca evinde huzur ve mutluluğu bulamayan her erkek dışarıya yönelebilir, bu boyla posla alakalı değil. Ve sırf eşinizin maddi durumu iyi diye bile birileri ona meyledebilir. Eşiniz de bu duygusal boşlukla bir hata yapabilir.
Bence bir aile terapisi alın, önce evlilikte birbirinizin yerinin ve öneminin farkına varmalısınız. Sonrası zamanla düzelmeye başlar inşallah.
) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi