- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Yok bunda bu ego varken tersini söyler
... seni
Diye
Yaş kaç ablaHergün yapsam bu seferde onun oyuncağı olurum
Dert sizin olmayinca doğal tabi eğlenin istediginiz kadar kocanizda sizden soğursa görürüm sizi
Bende..Kahkaha attım
Biz de merakla sabahlatmanızın sonuçlarınızı bekliyorduk, yarın yazacağınızı söyleyerek içimize su serptiniz. Zaten bu gidişle kocanızı başkaları “sabahlatacak”Tamam daha fqzla seyler yazmayin lütfen kocam gelince konuşurum sabahlatirim bugun onu sonra hersey duzelir yarin yazarim sonuclari
Niye istemesinler çıtır deyip havada kaparlar
Galiba ben kendimi anlatamiyorum soeun kocamin kişiligi degil 3 haftadir ben yokmusum gibi davranmasi normalde bana bakarken dalip yerinden kalkmayan adam su saat oldu eve gelmedi yeter artik konu kapayilcaksa kapatilsin vallahi bunaldimYa bu konu fake ya .
Kim kocasını önce yerden yere vurup sonra benden soğudu diye konu acar .
Aklınca kafa buluyor bizimle .
Kapatılsın bence de .Galiba ben kendimi anlatamiyorum soeun kocamin kişiligi degil 3 haftadir ben yokmusum gibi davranmasi normalde bana bakarken dalip yerinden kalkmayan adam su saat oldu eve gelmedi yeter artik konu kapayilcaksa kapatilsin vallahi bunaldim
Haha düşmeyecektin bizimkilerin dilineGaliba ben kendimi anlatamiyorum soeun kocamin kişiligi degil 3 haftadir ben yokmusum gibi davranmasi normalde bana bakarken dalip yerinden kalkmayan adam su saat oldu eve gelmedi yeter artik konu kapayilcaksa kapatilsin vallahi bunaldim
Ne moral biraktiniz nede bisey icimi mahvettiniz. Su saat oldu kocami ben beklerken sizden yardim isterken neler neler yaptiniz arkadaslar cok sağolun sayenizde artik kocami gozu disardami diye kuskuyla izleyecegim cok tesekkur ederim. 1.73 boyundaki adama bile alici cikiyormus sizden oğrendim ilk defa
Bu nedmek ya insanlar sizin gibi boyuyla posuyla parasiyla tipiyle sevmiyorlar cnm herkesi kendin gibi bilme ayrıca okadar begenmiyorsan niye kuskuya dusuyorsun bir gün gelir o begenmedigin adamı fistigin biri körkutuk seçer sende arkalarindan bakarsın kendini begenmisliginle senin gibi çok gördük yani çevremizde allah var adama açıyarak bakma kısa filan diye seni acinacak hale düşürür bide keşke resmin olsaydı gercekten cok merak ettim kendini nekadar güzel görüyorsun hakkatenNe moral biraktiniz nede bisey icimi mahvettiniz. Su saat oldu kocami ben beklerken sizden yardim isterken neler neler yaptiniz arkadaslar cok sağolun sayenizde artik kocami gozu disardami diye kuskuyla izleyecegim cok tesekkur ederim. 1.73 boyundaki adama bile alici cikiyormus sizden oğrendim ilk defa
Bizen3 canım siz halinizden memnunsunuz mademKocami baskasina kaptirmam onu aklinizdan cikarin
şu yorumunuz hepsinden garip geldi.kocanızın boyuna da bakarlar posuna da parasına da.Ne moral biraktiniz nede bisey icimi mahvettiniz. Su saat oldu kocami ben beklerken sizden yardim isterken neler neler yaptiniz arkadaslar cok sağolun sayenizde artik kocami gozu disardami diye kuskuyla izleyecegim cok tesekkur ederim. 1.73 boyundaki adama bile alici cikiyormus sizden oğrendim ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?