Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

Dert sizin olmayinca doğal tabi eğlenin istediginiz kadar kocanizda sizden soğursa görürüm sizi

Kocamla parasi icin evlenmedim, asik oldugum icin evlendim. 1 tane kizim var yasina girecek ve her ne kadar uykusuz yorgun da olsam bugune kadar asla onu reddetmedim istemesem bile bunu asla ona yansitmadim ki zaten istememek degil gücümün olmamasiydi bu. Evlilik fedakarlik demektir. kocam benimle gurur duydugu zamanlarda benimle hava atiyor demedim sizin gibi, beni seven adamla neden yatmayayim diye bi bakis acim olmadi asla sizinki gibi cunku diger turlu beni seven herkesle yatmam gerekirdi.

Ilk yorumumu yapmadan once size yapici yorum yapmayi cok denedim ama cevaplarinizi hayretle okudum. Baktim siz komiklestiniz ben de komiklestim. size maalesef hersey mustehak.

Tek neye sevininiyorum biliyor musunuz? Burdaki hanimlarin elestirileriyle sizi az cok cozduysem bu gece kocanizi memnun edeceksiniz. Kocaniz adina seviniyorum, siz bu egoyla mutsuz olmaya ya da aldatilmaya mahkumsunuz. Opuyorum sizi

Tamam daha fqzla seyler yazmayin lütfen kocam gelince konuşurum sabahlatirim bugun onu sonra hersey duzelir yarin yazarim sonuclari
Biz de merakla sabahlatmanızın sonuçlarınızı bekliyorduk, yarın yazacağınızı söyleyerek içimize su serptiniz. Zaten bu gidişle kocanızı başkaları “sabahlatacak”

Görgüsüz olan bence eşiniz değil. Saygısızlık yapıyorsunuz ve hayatımda en tahammül edemediğim şwy saygısızlık. Eşinize üzüldüm.

Ne moral biraktiniz nede bisey icimi mahvettiniz. Su saat oldu kocami ben beklerken sizden yardim isterken neler neler yaptiniz arkadaslar cok sağolun sayenizde artik kocami gozu disardami diye kuskuyla izleyecegim cok tesekkur ederim. 1.73 boyundaki adama bile alici cikiyormus sizden oğrendim ilk defa

Kocasıyla parası için evlenen, onu sevmeyen, adamı sürekli reddeden, hakaret eden kadına kocası her gün hediye alıyormuş da, benim aşık olduğum, gözünün içine baktığım, hiç reddetme gereği duymadığım kocam özel günlerde alacak hediye bulamayıp çiçekle geçiştiriyor ya vay ben nerelere vuram başımı
Gerçi benim kocamın boyu 1.90, sakalları da var. Kaptırmamak için iyi geçinmem lazım onunla
Çok boşsunuz konu sahibi. Dilerim fakesinizdir.

Ya bu konu fake ya .
Kim kocasını önce yerden yere vurup sonra benden soğudu diye konu acar .
Aklınca kafa buluyor bizimle .
Galiba ben kendimi anlatamiyorum soeun kocamin kişiligi degil 3 haftadir ben yokmusum gibi davranmasi normalde bana bakarken dalip yerinden kalkmayan adam su saat oldu eve gelmedi yeter artik konu kapayilcaksa kapatilsin vallahi bunaldim

Galiba ben kendimi anlatamiyorum soeun kocamin kişiligi degil 3 haftadir ben yokmusum gibi davranmasi normalde bana bakarken dalip yerinden kalkmayan adam su saat oldu eve gelmedi yeter artik konu kapayilcaksa kapatilsin vallahi bunaldim
Haha düşmeyecektin bizimkilerin diline
Hiç afı yoktur bdv nin bu konularda :)))
Konu kapanır sizde beraberiniz de en az 3 5 kişiyle banlanırsınız

Eee sen almisin zamanında zaten hala alıcı çıkıyormuş diyorsun çıkar tabi millet elindeki kaybetmesin diye ugrasiyo sen takmışin adamın boyuna kafayı

Bu nedmek ya insanlar sizin gibi boyuyla posuyla parasiyla tipiyle sevmiyorlar cnm herkesi kendin gibi bilme ayrıca okadar begenmiyorsan niye kuskuya dusuyorsun bir gün gelir o begenmedigin adamı fistigin biri körkutuk seçer sende arkalarindan bakarsın kendini begenmisliginle senin gibi çok gördük yani çevremizde allah var adama açıyarak bakma kısa filan diye seni acinacak hale düşürür bide keşke resmin olsaydı gercekten cok merak ettim kendini nekadar güzel görüyorsun hakkaten

şu yorumunuz hepsinden garip geldi.kocanızın boyuna da bakarlar posuna da parasına da.
ama şu dev aynanızı kaldırın eşiniz sizi oldugu gb görsün.

Adamin gururu kirilmis..libidosu daha yuksek demekki.. kimi bulamaz kimi bilemez der susarim :)

Ayrica... aksam sokul yanina sen basla herifi soymaya filan yani.. her aklimizdakinide akliniza koyyoz ammaa ayni tas ayni hanam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…