- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.438
- 53
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Ne alaka oyuncak!??Hergün yapsam bu seferde onun oyuncağı olurum
hangı konuda hava atıyor ?Sevmiyor değilim ama onun duygulari kadar ben ona duygu beslemiyorum ek olarak kendisi cidden görgüsüz sürekli benim üzerimden hava atiyor
Oyuncak mi olursun eşi olmayasın sakinHergün yapsam bu seferde onun oyuncağı olurum
Oyuncak mi olursun eşi olmayasın sakinHergün yapsam bu seferde onun oyuncağı olurum
Aslinda kötü bir noywtim yoktu ozur dilerim
Calistigi sirketteki kadinlara beni kaptigino flan soyluyor yanimdahangı konuda hava atıyor ?
Sevmiyor değilim ama onun duygulari kadar ben ona duygu beslemiyorum ek olarak kendisi cidden görgüsüz sürekli benim üzerimden hava atiyor
İteksizlik ne alaka allah askina siz de bana yükelniyoesunuz ben evimi kirtarma pesindeyimNe alaka oyuncak!??
Sevmediğiniz sünepe dediğiniz adamın hayatını çürütmeyin günahtır
15-20 günde olsun diyorsunuz ama isteksizlik sorununuz var tedavi olun
Boylelerinde gurur olmaz o adamdan omur boyu nafaka alir gene onun ustunden gecinirlerBoşanın da adam enayi yarine koyulmasin daha fazla sırf "maddi durumu iyi" diye evlenmişsin "maddi durumu iyi" olması yetmiyormuş demekki...
Her gün sevisince eşin oyuncağı olunmazki.yüklenmiyorum ama yeni evli 2 haftada 1 istemek yanlış bana göreİteksizlik ne alaka allah askina siz de bana yükelniyoesunuz ben evimi kirtarma pesindeyim
Esimi sevmior degilim sadece asik degilim beni seven adami niye reddediyim10 15 gun muesiniz hakli kusara bakmayin.Esinizi sevmediginiz icin istemiyorsunuz.Bunlari evlenmeden once dusunmeniz lazimdi
Bı koni vardı eşiyle iş gezisine gtmısler ama "eşim hıc elimi tutmadı herkez sarmas dolastı kırıldım "dıe. Sevgisini, gostermese bukezde eşim bni sevmiyo diceksin .Aslında esin sana soguk davranmakla cok ıyı ediyo sımarmıssın sen kbCalistigi sirketteki kadinlara beni kaptigino flan soyluyor yanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?