- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Ama almaması sizi mutsuz etmiş ki soruyorsunuz bize artık almıyor diyeEve gelirken cicek yiyecek kiyafet alinca mi mutlu olunuyor ? Size gorede o zman bu adam sirf cinsellik icin benimle evlendi
Adamla parası için mi evlendin? 10 15 günde 1 2 defa sevişmek çok mu normal de adama görgüsüz diyorsun bir de?Merhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içikendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz ) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum
Kaybetmek ne alaka ? Simdi makyaj yapip geceligimo giysem aklini oynatir ek ilarak diger kadinlarin benden farki yoksa neden benimle evlendi taa liseden beri unutamamis beni ?Bulunmaz hint kumasi misin bacim?
Senin gibi kasi gozu poposu memesi olan daha sevecen kocasina kit ve sunepe demeyecek kadar akli basinda olan kadinlarla dolu disarisi..
Cok simartmis seni ama yeri doldurulamayacak kimse yoktur.
Adami kaybetmissin haberin yok zaten.
Eve gelirken cicek yiyecek kiyafet alinca mi mutlu olunuyor ? Size gorede o zman bu adam sirf cinsellik icin benimle evlendi
1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?Büyüklerin bir lafi vardir. Senin of diye atiklarini elalem ham diye kapar :) ona gore ayagini denk al
sana inanamiyorum gercekten. yorum yapicaktim onu bile yapmiyorum, o derece.Kaybetmek ne alaka ? Simdi makyaj yapip geceligimo giysem aklini oynatir ek ilarak diger kadinlarin benden farki yoksa neden benimle evlendi taa liseden beri unutamamis beni ?
Büyüklerin bir lafi vardir. Senin of diye atiklarini elalem ham diye kapar :) ona gore ayagini denk al
1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?
Kaybetmek ne alaka ? Simdi makyaj yapip geceligimo giysem aklini oynatir ek ilarak diger kadinlarin benden farki yoksa neden benimle evlendi taa liseden beri unutamamis beni ?
Eyvah evyah. Bak sen burda insanlarin sabrini zorlamaya gelmisin anlasilan. 2 secenek var ya fakesin yada cok rahat bir insansin. Adamin sakalina bile laf ediyorsun. Adam seni seviyor, parasi var. Adama kıtmisin diyosun adamda tepki yok. Burda ne kadinlar var biliyormisun. Hic birsey demedigi halde kocasindan dayak yiyen. Sen eli masali birine gelirsen görürsün günü.1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?
yok abi dayanamadim yazicam. erkeklerin demek ki sadece dis gorunusune ve cebine bakiyosun. Allah esinin gozlerini acsin da kurtulsun senden insallah.1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?
1,73 boy sakalsızmiş eşi maddi durumu da çok iyiymiş havada kaparlar bosansa haberi yok:)Hahah egoya gel
Off hala uste cıkıyosun madem haklı oldugunu düşünüyosun ne dıe eşimle aksam konuacam diosun yada nasıl tartıssam dıemi konu açtınEsiniz size boyle bisey yapsa ne dusunursunuz acaba ?
O bana tavir aliyor ama siz bana kötü davraniyorsunzsana inanamiyorum gercekten. yorum yapicaktim onu bile yapmiyorum, o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?