Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

Esiniz size boyle bisey yapsa ne dusunursunuz acaba ?

Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız hep bana yarabbena demeyeceksiniz
Her gün oyuncağı olurum devamlı sevismeyeyim ayda 2 yeter falan olmaz ki,
Ya isteksizlik sorununuz var ya da sizi yönlendiren birisi var bilemedim yani
Biz her gün sevişiyoruz hiç oyuncak falan olmadım yani

Biz her gün sevişiyoruz hiç oyuncak falan olmadım yani[/QUOTE]
Allah seni napmasin kiz

Çok ayıp eşiniz hakkinda hicde hoş olmayan şeyler(görgüsüz, sünepe) söylemişsiniz.tamam belki onun kadar sevmiyor olabilirsin ama adamcagiza saygili ol ve arkasından konusma.
Ayrica esin haksiz da degil.15 gunde 1 2 defa olursa adam tabi ısrar eder.madem istediklerini vermicektin niye evlendin.
Seni memenun etmek icin elinden geleni yapiyor adam yine de yaranamiyor sana.ayip.günah.

Sevgini geçtim adama saygın yok ...
Adamın gururu kırılmış eli boş gelmesinden bahsediyorsun .... istemeyebilirsin ama bu normal şekilde ifade etmek zor mu ...

Seven erkek aldatmaz. Sevmeze evlenmezdi oan bakilirsa demi ???
Ama mutlu olmayan evlilikde ne apsin sevgisini?yukarida yazmsisiniz sevgi cinsellikmi diye.tabiki cinselligin buyuk bi payi var sevgide.sevgi sevismek 3 bas harfi bile ayni. Esiniz sizinle cinsellik yasamazsa ne apmali? Seviyorum aldatamam mi ?

Cevap veriyorum:
O zaman adamla birlikte olacaksın.
Sevmeden evlenmişsin. Ama evlilik öyle sadece aynı evde yaşamak değil. 15 günde 2 kere ile yürümez. Ha iki taraf da istemez tamam ama biri istiyor işte. Her defasında tabiki kabul etmek zorunda değilsin ama o kadar reddedilmeye de kimse gelemez.

En mantıklısı ayrılman. Sevmediğin biriyle evlenmenin böyle yan etkileri oluyor işte.
Eşine üzüldüm

Bulunmaz hint kumasi misin bacim?
Senin gibi kasi gozu poposu memesi olan daha sevecen kocasina kit ve sunepe demeyecek kadar akli basinda olan kadinlarla dolu disarisi..
Cok simartmis seni ama yeri doldurulamayacak kimse yoktur.
Adami kaybetmissin haberin yok zaten.

Eve gelirken cicek yiyecek kiyafet alinca mi mutlu olunuyor ? Size gorede o zman bu adam sirf cinsellik icin benimle evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…