- 23 Mart 2018
- 54
- 32
- 3
- 35
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Esiniz size boyle bisey yapsa ne dusunursunuz acaba ?Bı koni vardı eşiyle iş gezisine gtmısler ama "eşim hıc elimi tutmadı herkez sarmas dolastı kırıldım "dıe. Sevgisini, gostermese bukezde eşim bni sevmiyo diceksin .Aslında esin sana soguk davranmakla cok ıyı ediyo sımarmıssın sen kb
Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız hep bana yarabbena demeyeceksiniz
Her gün oyuncağı olurum devamlı sevismeyeyim ayda 2 yeter falan olmaz ki,
Ya isteksizlik sorununuz var ya da sizi yönlendiren birisi var bilemedim yani
Biz her gün sevişiyoruz hiç oyuncak falan olmadım yani
Sevilmek sadece cinsellik ipemi oluyor ???adam sevilmediğini anlamış arkadaş eş ayrı arkadaş ayrı
Allah seni napmasin kizBiz her gün sevişiyoruz hiç oyuncak falan olmadım yani
Boylelerinde gurur olmaz o adamdan omur boyu nafaka alir gene onun ustunden gecinirler
Seven erkek aldatmaz. Sevmeze evlenmezdi oan bakilirsa demi ???Sonrada kocam benı neden aldattı ? Yahu adamın ısteklerını karsılamıcaktız madem neden evlendın hayret bışey
Konu sahibesini cidden takdir ettim yalnız
Buraya mantık için evlendim cnm yazan tiplerden gına gelmişti dimdirekt para için evlendim yazmış gayet dürüstçe
Ama mutlu olmayan evlilikde ne apsin sevgisini?yukarida yazmsisiniz sevgi cinsellikmi diye.tabiki cinselligin buyuk bi payi var sevgide.sevgi sevismek 3 bas harfi bile ayni. Esiniz sizinle cinsellik yasamazsa ne apmali? Seviyorum aldatamam mi ?Seven erkek aldatmaz. Sevmeze evlenmezdi oan bakilirsa demi ???
Tabiriniz hos değilParasi icin evlendiysen gonlunu de yapacaksin. Bu isler boyle. Adam evde bedava beslemek icin alamadi herhalde seni.
Ama mutlu olmayan evlilikde ne apsin sevgisini?yukarida yazmsisiniz sevgi cinsellikmi diye.tabiki cinselligin buyuk bi payi var sevgide.sevgi sevismek 3 bas harfi bile ayni. Esiniz sizinle cinsellik yasamazsa ne apmali? Seviyorum aldatamam mi ?
Cevap veriyorum:Merhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içikendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz ) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum
Merhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içikendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz ) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum
Eve gelirken cicek yiyecek kiyafet alinca mi mutlu olunuyor ? Size gorede o zman bu adam sirf cinsellik icin benimle evlendiÇok ayıp eşiniz hakkinda hicde hoş olmayan şeyler(görgüsüz, sünepe) söylemişsiniz.tamam belki onun kadar sevmiyor olabilirsin ama adamcagiza saygili ol ve arkasından konusma.
Ayrica esin haksiz da degil.15 gunde 1 2 defa olursa adam tabi ısrar eder.madem istediklerini vermicektin niye evlendin.
Seni memenun etmek icin elinden geleni yapiyor adam yine de yaranamiyor sana.ayip.günah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?