25-26 bi kadın için en güzel yaşlardan biridir bence ... ne güzel eline mesleğini almışsın,tıka kulaklarını onlara sen herşey kısmet işidir .. geç kaldın diyenleride bize gönder hallederiz
Şok şok şok ... 26 yaşındasın ve hala evlenemedin! İçim parçalandı haline.
Eskisi gibi düşünseniz yine milletin dediği bir kulağınızdan girer ötekinden çıkardı..
Demek ki siz de artık yavaş yavaş yaşınızın geldiğini düşünüyorsunuz ki kulak asmaya başlamışsınız..
Nasip bu işler takmaya gerek yok, hiç ummadığınız bir anda oluverir olacaksa..
Ooo ona bakarsan yaşım geçen ay oldu 29 hala bekarım
O halde beni müzeye kaldırmaları gerek
Ben de geç evlendim, izmirlilerin ortak kaderi sanırsam bu
Seni gidi müzelik
Aynı duyguları paylaşıyoruz demek ki :) Ama şöyle de bir şey var;mesela benim etrafımdakiler de evlenme hazırlığı yapıyorlar.ya nişanlı ya sözlüler ve benden yaşça çok küçükler,konu açılınca bana acır gibi konuşuyorlar."sana da birini bulalım", "sen de evlen artık" gibi..tabi ben gülüp geçiyorum içimden ama dokunmuyor da değil :) Allah biliyor, ne yalan söyleyeyim bende istiyorum ama kısmet işte.
Geç olsun güç olmasın hesabı. :)
Buna kompleks diyemiyorum ben,biraz da etrafımızdakilerin tutumu böyle hissettiriyor.
Sonra o küçücük kızlara bakıyorum evlenmiş,yuva sahibi olmuş ama onlar da bir boşluk içerisindeler.Çok belli.
Bekarken yapmak istedikleri yarım kalmış.Evlendikten sonra yapmaya çalışıyor,hepten ayağına dolanıyor.Mutsuz oluyor.Eşiyle sürtüşmeye giriyor bu kez.
Tabi bunlar benim etrafımdakiler için geçerli.
Bunları görünce rahatlıyorum biraz.İyi ki küçük yaşta evlenmemişim diyorum.
Kuzenimden örnek vereyim;
Canı sıkılıyordu,evlen dediler; evlendi..
Canı sıkıldı,çocuk dediler ; doğurdu..
Canı sıkıldı, akıl verdiler; kocasıyla tartıştı..
Buna daha çok canı sıkıldı ve boşandı...
Bunu tam üç kez tekrarladı.
Allah'a şükür diyorum, iş güç sahibiyim de canım sıkılmıyor :)
Evde kalmışlar olarak her şeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için..
Sevgiler..
Arkadaşım bu işler kadar kısmet meselesi bende 26 yaşındayım evli degilim eger kaderimizde varsa evleniriz yoksa evlenmeyiz hiçte kafana takma ben takmıyorum evlenmeninde bir saati bir günü var eger ogun gelirse zaten evleniriz çevrendekileri hiç umursama çünkü ben umursamıyorum banada diyenler oluyor olmuyor degil ama hepsine gerekli cevabı veriyorum bazen de annem veriyor benim yerime susuyorlar artık hiç sormuyorlar
Hiç bir şeye girme şekerim...
Aşık olmadığın adamla da evlenme...
Aynı yatağa girecek olan sensin...
Bırak kim baskı yapıyorsa yapsın, "he he" de geç...
Yaşın 40 değil..26...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?