galiba komplekse giriyorum...

mrcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
115
2
26
İstanbul
evlenmiş olmak için evlenilmeyeceğini biliyorum...burda birçok kişiye belki bu konuda yorum yapmışımdır..düşüncem hiçbir zaman değişmez..ama bu aralar çevreden aldığım yorumlardan sıkıldım artık..ben mesleğe biraz geç başladım..bu sene ikinci yılım..bazı sağlık sebeplerinden dolayı geç kazandım kpss yi..ama sonunda oldu çok şükür..tabi bu arada yaş ilerledi..millet 22 yaşında göreve başlarken ben 25 yaşında başlayabildim..yaş oldu 26..tahmin ettiğiniz gibi evlen evlen baskısından bıktım..sanki bakkaldan gidip alıacak birşeymiş gibi evlen denilmesi çok canımı sıkıyor..böyle birşey için üzüleceğim aklıma bile gelmezdi..eskiden kendime o kadar güvenirdim ki şimdi yerinde yeller esiyor... benden yaşça küçük arkadaşlarımın evli olduğunu görünce, evli kişilerin ; ununu elemiş eleğini asmış derler ya; aynen o şekilde ahkam kesmelerini duyunca baya bi etkilenmişim..son zamanlarda bunu daha da farkettim...nasıl baş edecem bu duygularla anlamadım...

Eskisi gibi düşünseniz yine milletin dediği bir kulağınızdan girer ötekinden çıkardı..

Demek ki siz de artık yavaş yavaş yaşınızın geldiğini düşünüyorsunuz ki kulak asmaya başlamışsınız..

Nasip bu işler takmaya gerek yok, hiç ummadığınız bir anda oluverir olacaksa..

25-26 bi kadın için en güzel yaşlardan biridir bence ... ne güzel eline mesleğini almışsın,tıka kulaklarını onlara sen herşey kısmet işidir .. geç kaldın diyenleride bize gönder hallederiz

bu sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez .zaten artık günümüz gereği herkes 25 yas üstünde evleniyor.bu hayatı siz yasayacaksınız.sakın böyle düşünüpte yanlıs bir evlilik yapmayın.

Hiç bir şeye girme şekerim...
Aşık olmadığın adamla da evlenme...
Aynı yatağa girecek olan sensin...
Bırak kim baskı yapıyorsa yapsın, "he he" de geç...
Yaşın 40 değil..26...

Ooo ona bakarsan yaşım geçen ay oldu 29 hala bekarım
O halde beni müzeye kaldırmaları gerek

zaten eskisi gibi düşünemediğim için açtım konuyu malesef(

Aynı duyguları paylaşıyoruz demek ki :) Ama şöyle de bir şey var;mesela benim etrafımdakiler de evlenme hazırlığı yapıyorlar.ya nişanlı ya sözlüler ve benden yaşça çok küçükler,konu açılınca bana acır gibi konuşuyorlar."sana da birini bulalım", "sen de evlen artık" gibi..tabi ben gülüp geçiyorum içimden ama dokunmuyor da değil :) Allah biliyor, ne yalan söyleyeyim bende istiyorum ama kısmet işte.
Geç olsun güç olmasın hesabı. :)
Buna kompleks diyemiyorum ben,biraz da etrafımızdakilerin tutumu böyle hissettiriyor.

Sonra o küçücük kızlara bakıyorum evlenmiş,yuva sahibi olmuş ama onlar da bir boşluk içerisindeler.Çok belli.
Bekarken yapmak istedikleri yarım kalmış.Evlendikten sonra yapmaya çalışıyor,hepten ayağına dolanıyor.Mutsuz oluyor.Eşiyle sürtüşmeye giriyor bu kez.

Tabi bunlar benim etrafımdakiler için geçerli.
Bunları görünce rahatlıyorum biraz.İyi ki küçük yaşta evlenmemişim diyorum.

Kuzenimden örnek vereyim;
Canı sıkılıyordu,evlen dediler; evlendi..
Canı sıkıldı,çocuk dediler ; doğurdu..
Canı sıkıldı, akıl verdiler; kocasıyla tartıştı..
Buna daha çok canı sıkıldı ve boşandı...
Bunu tam üç kez tekrarladı.

Allah'a şükür diyorum, iş güç sahibiyim de canım sıkılmıyor :)

Evde kalmışlar olarak her şeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için..

Sevgiler..

canım evde kalmış demeyelim kendimize:)))evlilik bence her yaşta olabilecek birşey..sen de ben de şimdi istesek evlenecek aday buluruz da ne derece aşık ne derece istediğimiz adam olur o kişi??bu sorun..bu evde kalmış sözünü sevmiyorum ben..dediğin gibi etrafımızdakilerin tutumu böyle hissettiriyor birazda..ben de çok şahitim erken yaşta evlenmiş amamutlu olamayan, bekarken yapamadıklarını evliyken yapmaya çalışınca mutsuz olanları..ama mutlu olanlar da var tabi...herşeyin hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden..bazen kendi kabuğuma çekileyim kimseyle muhattap olmayayım diyorum tabi o da olmaz..öyle gelip geçiyor günler

en güzeli bekarlık boşverrrrrrr...
senide zehirlemek istiyolar...
dinleme bile...

Arkadaşım bu işler kadar kısmet meselesi bende 26 yaşındayım evli degilim eger kaderimizde varsa evleniriz yoksa evlenmeyiz hiçte kafana takma ben takmıyorum evlenmeninde bir saati bir günü var eger ogun gelirse zaten evleniriz çevrendekileri hiç umursama çünkü ben umursamıyorum banada diyenler oluyor olmuyor degil ama hepsine gerekli cevabı veriyorum bazen de annem veriyor benim yerime susuyorlar artık hiç sormuyorlar

umursamamak en doğrusu canım ama bir yerden sonra insan doluyor..hakkımızda hayırlısı olsun ..sen ne iş yapıyorsun??

Hiç bir şeye girme şekerim...
Aşık olmadığın adamla da evlenme...
Aynı yatağa girecek olan sensin...
Bırak kim baskı yapıyorsa yapsın, "he he" de geç...
Yaşın 40 değil..26...

ne yani ben 40 yaşındayım kompleksemi girmeliyim:)))))
millet 5.evliliğini yapacak ben daha bir tane bulamadım yaaaaaa:))))
geçen de burdan biri demiş evlenmek kolay boşanmak zor
kafayı yicemmmmm:))

Son düzenleme:
Evde kalmış lafı şakaydı canım ya :)) Ben de hazetmiyorum yoksa.

O söylediklerimin hepsi benim etrafımdakiler için geçerli..yoksa iyilerini de görmedik mi, gördük.Allah da daim etsin.Yoksa benim heves iyice kaçtı kaçacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…