• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba kullaniliyorum

Sormayin merhaba merhaba yeterli...
Benim de komşum şu an bana tripli, sebebi de yaptigi emrivakiye hayir dedigim icin. Ben sucluymusum gibi davraniyor aman her an herseye küsen insanlar da cekilmiyor. Boşverin. Bir daha sormayin bisey lazim mi diye iyi günler, iyi aksamlar... Herkes alınmaya gucenmeye yer ariyor ama kimse de ben naptim kirdim mi diye düşünmüyor ki ben de öyle küsen alingan biri degilim.
Paranızın üstünü de istemekten çekinmeyin ne demek 50 lirayi hibe mi edecektiniz? Kullanıyor da nasilsa anlamıyor kullanıldığını dusuncesiyle sömürmek istiyor.
Son cümleye gerçekten üzüldüm galiba öyle saf salak sanilmak çok kötü yada iyi niyet su istimali

Giriş katta oturuyor arabam orda park ediliyor bende soruyorum bak bide hamileyim çocuğunda var ayıp olmasın diye soruyorum ihtiyacın varmı 😄😄😄 sizin komşuda çok hazoymus🤣🤣🤣🤣

Insanlık bendeki merhaba diyip geçemiyorum😄

Cok doğru ben geri adım atacagim
Yok demeyin merhaba iyi aksamlar yeterli
Ben de gecen komsuma dedim abla kışın maske ihtiyaci artar alabiliyorsan simdiden al fiyatlarda baya indirim var diye, gerek yok dedi sen bilirsin dedim.
Ben artık biraz kendime odakli düşünüyorum kimseye karismam kimsenin de evime karismasina izin vermem. Mesafe candir (kk sözü 😃)

Son cümleye gerçekten üzüldüm galiba öyle saf salak sanilmak çok kötü yada iyi niyet su istimali
Evet maalesef artık iyi niyet "enayilik" olmuş (afedersiniz amiyane tabirle bu maalesef)
O yüzden ben de insanlara karsi mesafeliyim. 4. Evimde oturuyorum ev sahiplerinden de cok cektim o yüzden artik önce ben demek gerekiyor, tavsiye ederim

Hahaha aklıma benim komşu geldi. 2 kere kek kurabiye yaptım götürdüm tabaklarım kaldı. Sürekli süt, yoğurt falan ister. En son nane istemiş eşim evdeyken, düşünceli kocam da ayıp olur diye peçeteye koymamış bardağa koymuş bi de diyor ki bardak da gitti aşkım 😂 gerçekten gitti verdiklerimde gözüm yok onları geçtim kendi eşyalarımı verse razıyım bi gün evlerine gidip kendi eşyalarımı toplayıp getircem.

Kadından akşam.aidatin üstünü istedim 100 verim aidat 50. Amann bozuk yok gibi konustu paramın üstünü ver dedim gülerek bozuldu. Inanın istediğime utandim

Para üstünü verdi mi merak ettim. Para konularında sizin gibi düşünen biri olsa 50 lira bozuğun olduğunda verirsin derdi. Sizin iyi niyetinizi hak etmeyen biri bence.

bir sey istiyor mu diye özellikle sormayın sizi görüp isterse de "hmm X ne kadar tutar ki? yanimda ekstra para yok dersiniz, ekmek gibi daha düşük meblağlı bir sey isterse de eve geç dönerim acil ihtiyacın varsa en iyisi sen al dersiniz, acelesi yok derse, eve döndüğünüzde aaa kusura bakma unutmuşum dersiniz🙄

Kuzum liste yap whatsaptan at aldiklarim.ve tutari diye toplu odemek istedi belki...yapmayacaksin muhtemelen onun icin bir daha bir sey istediginde tmm ver parasini de bozulursa bide limon sıkarsin tam olur bu ne ?

Hahaha aklıma benim komşu geldi. 2 kere kek kurabiye yaptım götürdüm tabaklarım kaldı. Sürekli süt, yoğurt falan ister. En son nane istemiş eşim evdeyken, düşünceli kocam da ayıp olur diye peçeteye koymamış bardağa koymuş bi de diyor ki bardak da gitti aşkım 😂 gerçekten gitti verdiklerimde gözüm yok onları geçtim kendi eşyalarımı verse razıyım bi gün evlerine gidip kendi eşyalarımı toplayıp getircem.

Çok sinir bozucu ya, geri isteyin. Ayıp değil. Komsulara bir sey vermek için şık kağıt tabaklar var, onlarla ikram edebilirsiniz, aklınız kalmaz. Bu malzeme yardımlaşması karşılıklıysa güzel ama siz hiç ondan bir sey istemiyorsanız komsunuzun da istemeye çekinmemesi garip.

Konunuzdan bağımsız bir soru olacak ama profil Resminizdeki nedir? 😊
Bebeğim 38 haftalık felandi galiba renkli resmi 😄😄😄
Yok demeyin merhaba iyi aksamlar yeterli
Ben de gecen komsuma dedim abla kışın maske ihtiyaci artar alabiliyorsan simdiden al fiyatlarda baya indirim var diye, gerek yok dedi sen bilirsin dedim.
Ben artık biraz kendime odakli düşünüyorum kimseye karismam kimsenin de evime karismasina izin vermem. Mesafe candir (kk sözü 😃)
Ben olsam aa indirimde ki öyle yaptım gittim aldim eline verdim🤣🤣🤣🤣😆😆😆
Icimi okudun para isteyemem ama tabak anamda kalsa isterim tabagim vardi pek kıymetlidir dedim akşam yeter ver tabagimi bişeyde koyma .😄😄 eski yerde komşularınla hep yemek subu verirdik😄
Para üstünü verdi mi merak ettim. Para konularında sizin gibi düşünen biri olsa 50 lira bozuğun olduğunda verirsin derdi. Sizin iyi niyetinizi hak etmeyen biri bence.

bir sey istiyor mu diye özellikle sormayın sizi görüp isterse de "hmm X ne kadar tutar ki? yanimda ekstra para yok dersiniz, ekmek gibi daha düşük meblağlı bir sey isterse de eve geç dönerim acil ihtiyacın varsa en iyisi sen al dersiniz, acelesi yok derse, eve döndüğünüzde aaa kusura bakma unutmuşum dersiniz🙄
Verdi kafama atar gibi al dedi🤣🤣🤣🤣 geçen aldığım biseyi öyle yaptım unuttum dedim😄
Kuzum liste yap whatsaptan at aldiklarim.ve tutari diye toplu odemek istedi belki...yapmayacaksin muhtemelen onun icin bir daha bir sey istediginde tmm ver parasini de bozulursa bide limon sıkarsin tam olur bu ne ?
He mesela 1 limon ister 2 limon veririm Verdi de yani😄😄 ya ben galiba salağım 😄

Pandemi sebebiyle, dışarı çıkarken komşu teyzeye sorarım marketten bir şey lazım mi diye. Hiç istemez. Sizinki gibi olsa sormam.

Bence hata sizde

Neden soruyorsunuz ki bir şey lazım mı diye

Karantinada olur, dışarıda kar olur anlarım da her gün neden sorasınız ki

Kimse bugüne kadar bana sormadı ben de kimseye sormadım 8 yılda

3un 5in lafını yapan bir insan asla degilim . Yeni taşındık 3 ay oldu iste girip çıkarken soruyorum bisey lazımmı diye neyse geçen 2 kutu maske aldim ücreti vermedi d3dim herhal yok. Her gün disari çıkmam gerekirken ekmek alıyorum felan yine yok helali hoş olsun ama bukadar dusunceiszlik olmaz. Birdaha nasil önünü keserim bisey istese ne hayırı nasıl deyim 🤔

Not komsum😄😄
Sormayın canım ne gerek var yani. Merhaba bile bazen fazla geliyor bazı komşulara. Ben nerdeyse kimseyle konuşmuyorum biliyorum ki hemen gelmek isteyecekler samimiyet kuracaklar. O yüzden en baştan çizgimi koydum. Sizde sormayın o isterse gec gelecegim alamam diyin ya da üzerimde para yok maalesef diyin. Bırakın surat asacaksa assın kim ki yani.

Back
X