Galiba KV beni aptal saniyor

oda bişey mi, benim kaynana gider bir haliya 500 tl verir.
sonra eskileri bana kaktırır.
üstelik benim ev yeni gelin evi. gelde sinir olma ...

insanlar ne basit hesaplar peşinde yaa. halı alsa ne almasa ne. birde yalanlara batmış saklayacağım derken. kendi kendini yalancı çıkarmış. sen aptal yerine konmuş olmuyorsun bu durumda. o komik duruma düşmüş oluyor bence. sanki sana ne yani halı aldıysa aldı güle güle kullan der geçersin. hiç anlamsız hareketler. :KK12:
aynen öyle

ben de her aldıgım şeyden bahsetmek istemem.KV niz de öyle düşünmüş.siz çok büyütüyorsunuz

çok önemli mi,madem soraydın yada halını güle güle kullan diyeydin:KK66:

Keske deseydin hayırlı olsun güzel günlerde kullan diye.. bende senin gibi dert ederim boyle anlıyorum seni

siz mi çok hassassınız yoksa ben mi çok umursamazım acaba? benim gözümün önünde dursa bana ne der geçerim, boşverin siz de durmayın üzerinde.. belki oğlu duysun istemiyordur vardır bir düşündüğü..

siz mi çok hassassınız yoksa ben mi çok umursamazım acaba? benim gözümün önünde dursa bana ne der geçerim, boşverin siz de durmayın üzerinde.. belki oğlu duysun istemiyordur vardır bir düşündüğü..

Ne meraksızsın Ofisim yaw, bayılırım ev eşyalarına kesin sorardım anne aç bakayım desenine derdim, o da yalan söyleyemezdi :27:

:KK45::KK45:aklıma benim kv geldi
o da elinde olan şeyi benden ister:KK45:
belki seninkide sen halı isteme diye böyle davranıyor:KK53:

ayy bizim gelin yapardı.annem de farklı bir şey görsün hemen kardeşime baaak annen gene ne almış diye.ona neyse.sanki 5 kuruş para verirde:KK43:

Bence sizin böyle takık olduğunuzu bildiği için saklama gereği duydu. Asansörün ışığından geldiğini anlamalar, her hareketini takip etmeler falan...
Size ne ne alırsa alsın yani, ben neredeydin, şuradaki paketli şey ne diye bile sormam çok samimi de olsam. Aynı şekilde hesap da vermem ve aldığımı da saklarım. Hoşlanmam şunu aldım, bunu aldım demekten.

Merhaba hanimlar dun yasadigim bir olay hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum
Ben kv ile ayni binada oturuyorum.Dun evine gittim zile bastim acan olmayinca markettedir heralde diye geri dondum
Yarim saat sonra yine gittim.Ben katimda asansor beklerken baktim kv nin katinda mesgul asansor hah dedim galiba gelmis
Neyse cagirdim asansoru indim.Baktim kapida bir de bayan ayakkabisi bastim zile kv acti
Geldigime memnun olmamis bi ifadeyle ha senmiydin dedi
Bende kim var anne dedim
X teyzen dedi (alt komsumuz)
Sen gec bizde namaza duruyoduk dedi hemen dondu namaz kildiklari odaya girdi
Antrede duvara dayali ambalajli birde hali vardi
Kendi kendime hali almaya gitmis demekki dedim
Bende gectim iceri oturuyorum. Namaz arasinda kv kalkip haliyi kucaklayip yatak odasina goturdu oturdugum yerden aynadan gozukuyor
Tekrar gitti namzini kildi komsu teyzeyle yanima geldiler.Teyzeyle merabalastim.kv hal hatir sordu bana az once geldim yoktun dedim.Halimi aldin diyecektimki lafi agzima depti markete gittiydim dedi.
O ara komsu da bisey demiyo lafi degistirdiler kadin bana sorular sordu falan konu degisti.
Kv cay koymaya kalkti bende arkasindan kalktim yardim ediyim diye bakti seker az bu aralar marketede gidemedim eksik cogaldi dedi
Pot kirdigini anlayinca hemen cevirdi demin markete gittimde parayi unuttum geri dondum dedi .parayi alip gidecekken x teyzen geldi gidemedim dedi.Ben bu arada yalanlarin farkindayim haliyi alip sakladigini ve soylemedigine bozugum o konusuyo bende dinliyorum neyse
Iceri girdik bu sefer x teyze yolda olan bi olaydan bahsetti kv de piskin piskin yorum yapti belliki birlikte gitmisler gelmisler.Ama hali almaya gittik demiyolar kadinida tembihlemis
Benim bu duruma cok canim sikildi kv ben cocukmusum kormusum yada aptalmisim gibi benden olani biteni gizledi
Gordum yani koskoca ambalajli hali gormedigimi mi dusundu acaba
Kendime de kizdim niye aptal yerine konulup yalanlarini dinliyosun desene hali neydi iste hali almisinya niye demiyosun diye
Ama diyemiyorum iste insanlarin yalan ve yanlislarini yuzlerine vuramiyorum
Ama sonra aptal yerine konduguma uzulup duruyorum.
Sizce ne yapmaliydim yada yapmaliyim

Bence o an yapmaliydin.
Aaa anne yeni hali gordum, markette hali mi satiyorlar mis diye sorabilirdin salaga yatip.
Aman bosver, aldiysa aldi.

niye saklanır ki çok saçma geldi eşinizden parasını aldıda eşiniz bilmenizi istemedi filan mı acaba

enteresan bir durum.alt tarafı bir halı.niye gizliyor ve saklıyor ki? bu işte bir iş var.
genelde huyumudur aldığı şeyleri gizlemek,söylememek?

Back
X